Rudolf Pellar wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Rudolf Pellar

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Púchov
Země:
Věk:
† 87 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Rudolf Pellar - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
28.2.1923 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Rudolf Pellar 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Rudolf Pellar
datum narození 28.2.1923
(herec, instagram)

Rudolf Pellar - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - Klub osamělých srdcí
(2005) - Kletba bratří Grimmů
(2005) - Blízko nebe
(2004) - Kousek nebe
(2003) - Liga výjimečných
(2003) - Děti planety Duna (TV seriál)
(2003) - La Bête du Gévaudan
(2002) - Doktor Živago
(2000) - P.F.
(1999) - Láska krvácí
(1999) - Johanka z Arku
(1998) - Na plovárně
(1998) - Řecké pašije
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
(1997) - Úsměvy
(1997) - Olda
(1997) - Králův šašek
(1996) - Chladné srdce
(1996) - Draculův švagr (TV seriál)
(1995) - Malostranské humoresky
(1995) - Cesta peklem
(1993) - Ze života hmyzu
(1992) - Pastýř a princezna
(1992) - Hat-Trick
(1990) - Poslední motýl
(1990) - Čarodějky z předměstí
(1989) - Království za kytaru
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1988) - Pan Tau
(1988) - Most pro Kláru
(1987) - Golem
(1987) - Drátenická pohádka
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1983) - Pasáček z doliny
(1982) - Vinobraní
(1981) - Opera ve vinici
(1977) - Doktor Bolíto (TV seriál)
(1974) - Krajkový šátek (divadelní záznam)
(1971) - Princ a chuďas
(1971) - Pět mužů a jedno srdce
(1968) - Rekviem za kouzelnou flétnu
(1968) - Maratón
(1967) - Kolotoč
(1966) - Bejvávalo
(1963) - Poselstvo krále Jiříka
(1963) - Tři chlapi v chalupě
(1962) - Tarzanova smrt
(1962) - Hoffmannovy povídky
(1962) - Blbec z Xeenemünde
(1961) - Reportáž psaná na oprátce
(1961) - Pohádka o staré tramvaji
(1961) - Krakatit
(1960) - Pochodně
(1959) - Sen noci svatojánské
(1958) - Dobyté srdce
(1956) - Zaostřit, prosím!
(1956) - Proti všem
(1955) - Ostrovy na Baltu
(1955) - Jan Žižka
(1955) - Hudba z Marsu
(1952) - Divotvorný klobouk
(1950) - Posel úsvitu

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Vepř

Vepř (Voda)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.2.1923 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Rudolf Pellar 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Rudolf Pellar - herec

se narodil 28.2.1923 ve městě Púchov
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Rudolf Pellar

Dnes se narodili
Velká Británie Ian McKellen
(*1939) herec

Kanada Mike Myers
(*1963) herec, scénárista, komik

Česká republika Eliška Balzerová
(*1949) herečka

Německo Sandra Nasic
(*1976) zpěvačka kapely Guano Apes

Česká republika Jaroslav Skála
(*1916) lékař, psycholog, zakladatel protialkoholních záchytných stanic, bojovník proti alkoholismu a závislostem


Rudolf Pellar
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
8°53’
 
LunaLuna:
Lev
3°12’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
12°44’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
23°33’
 
MarsMars:
Beran
27°29’
 
JupiterJupiter:
Štír
18°53’
 
SaturnSaturn:
Váhy
19°21’
R
UranUran:
Ryby
13°16’
 
NeptunNeptun:
Lev
16°12’
R
PlutoPluto:
Rak
9°11’
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
21°14’
R
Černá LunaLilith:
Beran
16°36’
 
CheirónCheirón:
Beran
14°46’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
2xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Helena Bonham Carter
(*1966) herečka, zpěvačka

Velká Británie Peter Cushing
(*1913) herec

Spojené státy John Wayne
(*1907) herec

Česká republika Martin Zounar
(*1967) herec, moderátor, dabér

Spojené státy Matt Stone
(*1971) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Nicholas Clay
(*1946 - 2000) herec, představitel rytíře Lancelota z Excaliburu

Polsko Eduard Tomáš
(*1908 - 2002) mystik, jogín, spisovatel, právník

Francie Barney Wilen
(*1937 - 1996) skladatel

Spojené státy William Hanley
(*1931 - 2012) scénárista

Jamajka Desmond Dekker
(*1941 - 2006) zpěvák, skladatel, textař



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »