Salma Hayek wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Salma Hayek
(Salma Valgarma Hayek-Jimenez)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Coatzacoalcos
Země:
Věk:
54 let
Povolání:
herečka

Salma Hayek - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
2.9.1966 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Salma Hayek 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Salma Hayek
datum narození 2.9.1966
(herečka, instagram)

Salma Hayek - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - The Krostons
(2016) - The Hitman's Bodyguard
(2016) - Sausage Party
(2015) - Zlatý Glóbus 2015
(2015) - Septembers of Shiraz
(2015) - Pohádka pohádek
(2014) - Journey to Sundance
(2014) - Ferite a morte
(2014) - Bystander Revolution (TV seriál)
(2014) - Prorok
(2014) - Láska po anglicku
(2014) - Everly
(2014) - A zase ti Mupeti!
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - The 2013 Film Independent Spirit Awards
(2013) - Movie: The Movie 2V
(2013) - Machři 2
(2012) - Zlatý Glóbus 2012
(2012) - Katie
(2012) - $ellebrity
(2012) - Profesor v ringu
(2012) - Piráti!
(2012) - Divoši
(2011) - Kocour v botách
(2011) - La Chispa de la vida
(2011) - Americano
(2010) - Guión busca estrella
(2010) - Machři
(2009) - Zlatý Glóbus 2009
(2009) - Noční Show Jimmyho Fallona
(2009) - Upírův pomocník
(2008) - The Wendy Williams Show
(2008) - Stand Up to Cancer
(2007) - Zlatý Glóbus 2007
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - Marc Jacobs & Louis Vuitton
(2007) - Across the Universe
(2006) - 78. Annual Academy Awards
(2006) - Zeptej se prachu
(2006) - Zabijáci osamělých srdcí
(2006) - Studio 30 Rock (TV seriál)
(2006) - Ošklivka Betty (TV seriál)
(2005) - 77. Annual Academy Awards
(2005) - Live 8 (koncert)
(2005) - Before, During and 'After the Sunset'
(2004) - The Anti-Hero's Journey
(2004) - Když se setmí
(2003) - 75. Annual Academy Awards
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - MTV Video Music Awards 2003
(2003) - La méthode Cauet
(2003) - World VDAY
(2003) - Stupidity
(2003) - A Director's Journey: The Making of 'Red Dragon'
(2003) - Zázrak v San Ramos
(2003) - Tenkrát v Mexiku
(2003) - Spy Kids 3-D: Game Over
(2002) - Searching for Debra Winger
(2002) - Playboy: Inside the Playboy Mansion
(2002) - The Bronze Screen: 100 Years of the Latino Image in American Cinema
(2002) - Frida
(2001) - America: A Tribute to Heroes
(2001) - The Concert for New York City (koncert)
(2001) - V čase motýlů
(2001) - Hotel
(2000) - Hollywood míří do pekel
(2000) - Traffic - nadvláda gangů
(2000) - Řetěz bláznů
(2000) - Prožij to naplno!
(2000) - Časový kód
(1999) - The Will Smith Music Video Collection (hudební videoklip)
(1999) - Forever Hollywood
(1999) - Film-Fest DVD: Issue 2 - Cannes
(1999) - Wild Wild West
(1999) - Plukovníkovi nemá kdo psát
(1999) - Dogma
(1999) - Akce (TV seriál)
(1998) - Vítejte v Hollywoodu
(1998) - Klub 54
(1998) - Fakulta
(1998) - Dva na jednoho
(1997) - ¿Quién diablos es Juliette?
(1997) - Zvoník od Matky boží
(1997) - Sistole Diastole
(1997) - Rozchod
(1997) - Jen blázni spěchají
(1996) - Vzali roha
(1996) - Od soumraku do úsvitu
(1996) - Follow Me Home
(1995) - Ulička zázraků
(1995) - Jako štvaná zvěř
(1995) - Desperado
(1995) - Čtyři pokoje
(1994) - Vuelo del águila, El (TV seriál)
(1994) - Rychlá kola
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - The Sinbad Show (TV seriál)
(1993) - Mi vida loca
(1989) - Teresa (TV seriál)
(1988) - Telenoticias (TV seriál)
(1988) - Nuevo amanecer, Un (TV seriál)
(1986) - Oprah show
(1984) - Cinema 3
(1981) - Entertainment Tonight

Salma Hayek - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Salma Hayek - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Kůň

Kůň (Oheň)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
2

2. den - Družnost

Numerologie - den narození
Je ohleduplná a dovede naslouchat druhým. Je oddaná a citově založená. Pracuje i pro druhé a dokáže se vcítit do druhého. Je družná a drží se v blízkosti rodiny. Je diplomatem.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 2.9.1966 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Salma Hayek 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Salma Hayek - herečka

se narodila 2.9.1966 ve městě Coatzacoalcos
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Salma Hayek

Dnes se narodili
Spojené státy Erika Eleniak
(*1969) herečka

Česká republika Michal Dlouhý
(*1968) herec

Česká republika Petra Martincová
(*1968) herečka, moderátorka

Itálie Michelangelo Antonioni
(*1912) režisér, scénárista, spisovatel

Jižní Korea Kim Ki-duk
(*1934) režisér


Salma Hayek
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
9°33’
 
LunaLuna:
Beran
6°41’
 
MerkurMerkur:
Panna
2°03’
 
VenušeVenuše:
Lev
22°00’
 
MarsMars:
Lev
5°00’
 
JupiterJupiter:
Rak
25°42’
 
SaturnSaturn:
Ryby
27°33’
R
UranUran:
Panna
19°20’
 
NeptunNeptun:
Štír
19°41’
 
PlutoPluto:
Panna
17°55’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
19°42’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
17°13’
 
CheirónCheirón:
Ryby
24°35’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
6xZeměZemě
0xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Deborah Kerr
(*1921) herečka

Itálie Monica Bellucci
(*1964) herečka, módná návrhárka

Spojené státy Fran Drescher
(*1957) herečka, scénáristka, bavička, aktivistka

Spojené státy Truman Capote
(*1924) spisovatel, herec a novinář

Francie Marion Cotillard
(*1975) herečka, zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Tony Curtis
(*1925 - 2010) herec

Spojené státy Roy Lichtenstein
(*1923 - 1997) umělec, malíř a sochař popartu

Česká republika Jiří Krytinář
(*1947 - 2015) nejmenší český herec s výškou 124 cm

Spojené státy Charles Addams
(*1912 - 1988) kreslíř, ilustrátor, umělec, autor komiksů, tvůrce postav Addamsovy rodiny

Francie Rudolf Diesel
(*1858 - 1913) vynálezce



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »