Sam Anderson wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Sam Anderson

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Severní Dakota
Země:
Věk:
75 let
Povolání:
herec

Sam Anderson - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
13.5.1945 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Sam Anderson 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Sam Anderson
datum narození 13.5.1945
(herec, instagram)

Sam Anderson - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Ouija 2
(2016) - Modern Love
(2016) - Damien (TV seriál)
(2014) - Zrození ďábla
(2014) - Maybe Someday
(2013) - Vražedná dohoda
(2012) - Skandál (TV seriál)
(2012) - Frankie Go Boom
(2012) - Dallas (TV seriál)
(2011) - Grimm (TV seriál)
(2010) - Strážce pořádku (TV seriál)
(2010) - Havaj 5-0 (TV seriál)
(2008) - Dokonalý podraz (TV seriál)
(2007) - Ve městě hurikánů (TV seriál)
(2007) - Conspiracy (TV seriál)
(2006) - Dirty Habit
(2005) - Pohnutí
(2005) - Myšlenky zločince (TV seriál)
(2005) - Medium (TV seriál)
(2005) - Chirurgové (TV seriál)
(2004) - 50 Ways to Leave Your Lover
(2004) - Ztraceni (TV seriál)
(2004) - Kriminálka New York (TV seriál)
(2004) - Kauzy z Bostonu (TV seriál)
(2003) - Zázraky (TV seriál)
(2003) - Secret Santa
(2003) - One Tree Hill (TV seriál)
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2003) - Married to the Kellys (TV seriál)
(2003) - The Commission
(2002) - Vzkvétající město (TV seriál)
(2002) - Ulejváci
(2002) - První pondělí (TV seriál)
(2002) - Nemocnice Presidio (TV seriál)
(2002) - Kriminálka Miami (TV seriál)
(2002) - The Court (TV seriál)
(2002) - Beze stopy (TV seriál)
(2001) - Wolf Lake (TV seriál)
(2001) - Pasadena (TV seriál)
(2001) - The Chronicle (TV seriál)
(2001) - The Fighting Fitzgeralds (TV seriál)
(2000) - Transport
(2000) - The Shangri-la Café
(2000) - Nezávislý
(2000) - Nejlepší hra
(2000) - Malcolm v nesnázích (TV seriál)
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(1999) - Západní křídlo (TV seriál)
(1999) - Soudkyně Amy (TV seriál)
(1999) - Rodinné právo (TV seriál)
(1999) - NetForce
(1999) - Angel (TV seriál)
(1998) - Ze Země na Měsíc (TV seriál)
(1998) - Války Pentagonu
(1998) - Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
(1998) - Půlnoc nikdy nekončí
(1998) - Možná už zítra (TV seriál)
(1998) - Lovná zvěř (TV seriál)
(1998) - Fantasy Island (TV seriál)
(1997) - Zločiny z vášně: Náměsíčný vrah
(1997) - Návštěvník (TV seriál)
(1997) - Fame L.A. (TV seriál)
(1997) - Ally McBealová (TV seriál)
(1997) - After the Game
(1996) - Raymonda má každý rád (TV seriál)
(1996) - Případ pro Sam (TV seriál)
(1996) - Norma Jean a Marilyn
(1996) - Nevinné oběti
(1996) - Mys (TV seriál)
(1996) - Milénium (TV seriál)
(1996) - The Man Next Door
(1996) - Chameleon (TV seriál)
(1996) - Boston Common (TV seriál)
(1995) - Pointman (TV seriál)
(1995) - Pan nikdo (TV seriál)
(1995) - Live Shot (TV seriál)
(1995) - JAG (TV seriál)
(1994) - Vládci loutek
(1994) - Thunder Alley (TV seriál)
(1994) - Svědectví (TV seriál)
(1994) - Přátelé (TV seriál)
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
(1994) - Forrest Gump
(1994) - Confessions: Two Faces of Evil
(1993) - Nechci být sám
(1993) - Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
(1993) - Diagnóza vražda (TV seriál)
(1993) - Danger Theatre (TV seriál)
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1992) - Picket Fences (TV seriál)
(1992) - Neviditelný na útěku
(1992) - Melrose Place (TV seriál)
(1990) - Uncle Buck (TV seriál)
(1990) - Temný anděl
(1989) - Lebkouni (TV seriál)
(1988) - In the Heat of the Night (TV seriál)
(1988) - Critters 2
(1987) - Star Trek: Nová generace (TV seriál)
(1987) - La Bamba
(1987) - Jump Street 21 (TV seriál)
(1987) - Jake a Tlusťoch (TV seriál)
(1987) - The Charmings (TV seriál)
(1987) - Hooperman (TV seriál)
(1987) - Buck James (TV seriál)
(1986) - You Again? (TV seriál)
(1986) - Valerie (TV seriál)
(1986) - Právo v Los Angeles (TV seriál)
(1986) - Perfect Strangers (TV seriál)
(1985) - What's Happening Now! (TV seriál)
(1985) - The Golden Girls (TV seriál)
(1985) - Growing Pains (TV seriál)
(1985) - Filmový sen
(1985) - Eye to Eye (TV seriál)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Mama Malone (TV seriál)
(1984) - Hunter (TV seriál)
(1984) - E/R (TV seriál)
(1984) - Blue Thunder (TV seriál)
(1983) - Příběhy z temnot (TV seriál)
(1983) - Policewoman Centerfold
(1983) - Murder One, Dancer 0
(1983) - Hotel (TV seriál)
(1983) - Hardcastle a McCormick (TV seriál)
(1982) - T.J. Hooker (TV seriál)
(1982) - St. Elsewhere (TV seriál)
(1982) - Remington Steele (TV seriál)
(1982) - Připoutejte se, prosím! 2
(1982) - Newhart (TV seriál)
(1982) - Gloria (TV seriál)
(1982) - Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
(1981) - Simon & Simon (TV seriál)
(1981) - Poldové z Hill Street (TV seriál)
(1981) - Joe Dancer: Velký obchod
(1980) - The Stockard Channing Show (TV seriál)
(1980) - Magnum (TV seriál)
(1978) - WKRP in Cincinnati (TV seriál)
(1978) - Dallas (TV seriál)

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Kohout

Kohout (Dřevo)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.5.1945 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Sam Anderson 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Sam Anderson - herec

se narodil 13.5.1945 ve městě Severní Dakota, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Sam Anderson

Dnes se narodili
Spojené státy Julianne Moore
(*1960) herečka

Spojené státy Daryl Hannah
(*1960) herečka

Francie Jean-Luc Godard
(*1930) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Olga Scheinpflugová
(*1902) herečka, spisovatelka, básnířka a dramatička

Spojené státy Anna Chlumsky
(*1980) herečka


Sam Anderson
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
22°20’
 
LunaLuna:
Blíženci
15°11’
 
MerkurMerkur:
Beran
26°24’
 
VenušeVenuše:
Beran
18°01’
 
MarsMars:
Beran
8°09’
 
JupiterJupiter:
Panna
17°31’
R
SaturnSaturn:
Rak
7°46’
 
UranUran:
Blíženci
11°58’
 
NeptunNeptun:
Váhy
3°55’
R
PlutoPluto:
Lev
8°01’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
11°47’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
20°12’
 
CheirónCheirón:
Panna
27°05’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jeff Bridges
(*1949) herec

Kanada Deanna Durbin
(*1921) herečka

Německo Horst Buchholz
(*1933) herec

Spojené státy Tyra Banks
(*1973) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Jay-Z
(*1969) rapper, hudební producent


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850 - 1894) spisovatel, básník, esejista

Francie Auguste Renoir
(*1841 - 1919) francouzský impresionistický malíř

Česká republika Jan Kefer
(*1906 - 1941) astrolog, hermetik a publicista

Spojené státy Scott Weiland
(*1967 - 2015) zpěvák

Francie Paul Aussaresses
(*1918 - 2013) generál



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »