Sam J. Jones wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Sam J. Jones
(Samuel Gerald Jones)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Chicago, Illinois
Země:
Věk:
65 let
Povolání:
herec

Sam J. Jones - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
12.8.1954 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Sam J. Jones 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Sam J. Jones
datum narození 12.8.1954
(herec, instagram)

Sam J. Jones - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Enter the Fist and the Golden Fleecing
(2015) - Méďa 2
(2012) - Méďa
(2007) - Revamped
(2002) - Vykoupení
(2002) - Psychotic
(2001) - Van Hook
(2001) - Špinavá hra
(2001) - Gangland
(1998) - Uprchlíci
(1998) - Hollywood Safari (TV seriál)
(1997) - T.N.T.
(1997) - Hvězdná brána (TV seriál)
(1997) - Conan (TV seriál)
(1996) - Where Truth Lies
(1996) - R.I.O.T.: The Movie
(1996) - Modrý Pacifik (TV seriál)
(1996) - The Killer Inside
(1996) - Horká stopa L.A. (TV seriál)
(1996) - Earth Minus Zero
(1996) - Baja Run
(1996) - American Tigers
(1996) - American Strays
(1995) - Železné pěsti
(1995) - Ray Alexander: Vražda k večeři
(1994) - Texas Payback
(1994) - Hard Vice
(1994) - Blesk v ráji (TV seriál)
(1993) - Walker, Texas Ranger (TV seriál)
(1993) - Pěst spravedlnosti
(1993) - Pěsti cti
(1993) - Hřmění v ráji
(1993) - Expert Weapon
(1993) - Dračí Lady II - Anděl zběsilosti
(1993) - Diagnóza vražda (TV seriál)
(1993) - Da Vinci's War
(1992) - South Beach
(1992) - Odpadlík (TV seriál)
(1992) - Noční rytmy
(1992) - Muži v klobouku (TV seriál)
(1992) - Maximum Force
(1992) - Jiná žena
(1991) - Vysoká cena zlata
(1991) - P.S.I. Luv U (TV seriál)
(1991) - Policie z Palm Beach (TV seriál)
(1990) - Stíny nad LA (TV seriál)
(1989) - Trigon Fire
(1989) - Supové silnic
(1989) - Přepadení v L.A.
(1989) - Pobřežní hlídka (TV seriál)
(1989) - One Man Force
(1988) - Whiteforce
(1988) - Neslyšní zabijáci
(1988) - Neposlušný policajt ze St. Louis
(1988) - The Highwayman (TV seriál)
(1987) - Jana a zapomenuté město
(1987) - The Highwayman
(1987) - Duch
(1986) - My Chauffeur
(1985) - This Wife for Hire
(1985) - Jungle Heat
(1984) - 1st & Ten (TV seriál)
(1984) - Riptide (TV seriál)
(1984) - No Man's Land
(1983) - Hardcastle a McCormick (TV seriál)
(1983) - A-Team (TV seriál)
(1981) - Code Red (TV seriál)
(1981) - Code Red
(1980) - Stunts Unlimited
(1980) - Flash Gordon
(1979) - 10
Sam J. Jones - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Kůň

Kůň (Dřevo)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.8.1954 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Sam J. Jones 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Sam J. Jones - herec

se narodil 12.8.1954 ve městě Chicago, Illinois, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Sam J. Jones

Dnes se narodili
Spojené státy Morgan Freeman
(*1937) herec, režisér

Spojené státy Marilyn Monroe
(*1926) herečka, zpěvačka, modelka

Slovensko Ján Kroner
(*1956) herec

Spojené státy Jennifer Coolidge
(*1961) herečka

Velká Británie Brian Cox
(*1946) herec


Sam J. Jones
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
19°14’
 
LunaLuna:
Kozoroh
24°30’
 
MerkurMerkur:
Lev
9°21’
 
VenušeVenuše:
Váhy
3°46’
 
MarsMars:
Střelec
26°55’
 
JupiterJupiter:
Rak
17°48’
 
SaturnSaturn:
Štír
3°43’
 
UranUran:
Rak
24°58’
 
NeptunNeptun:
Váhy
23°40’
 
PlutoPluto:
Lev
24°30’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
12°55’
R
Černá LunaLilith:
Štír
6°35’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
24°27’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
2xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dana Carvey
(*1955) herec, scénárista

Česká republika František Plánička
(*1904) fotbalový brankář

Francie Marquis de Sade
(*1740) spisovatel

Velká Británie Thomas Hardy
(*1840) básník, prozaik

Itálie papež Pius X.
(*1835) 257. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Vladislav Vančura
(*1891 - 1942) spisovatel, dramatik a režisér

Itálie papež Řehoř XVI.
(*1765 - 1846) 254. papež

Spojené státy James Buchanan
(*1791 - 1868) 15. prezident usa

Rumunsko Ion Antonescu
(*1882 - 1946) generál, politik, ministerský předseda

Česká republika Jiří Zavřel
(*1949 - 2010) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »