Sam Trammell wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Sam Trammell

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New Orleans, Louisiana
Země:
Věk:
51 let
Povolání:
herec

Sam Trammell - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
29.1.1969 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Sam Trammell 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Sam Trammell
datum narození 29.1.1969
(herec, instagram)

Sam Trammell - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Imperium
(2016) - I Am Wrath
(2015) - The Aftermath
(2015) - Cocked
(2015) - About Ray
(2014) - Bystander Revolution (TV seriál)
(2014) - Me
(2014) - Hvězdy nám nepřály
(2014) - After the Fall
(2013) - White Rabbit
(2013) - Crazy Kind of Love
(2012) - Guns, Girls and Gambling
(2011) - The Details
(2011) - Hot Dudes with Kittens
(2010) - Zlatý Glóbus 2010
(2010) - Scream Awards 2010
(2010) - Postavte se rakovině
(2010) - A Drop of True Blood (TV seriál)
(2008) - The Bonnie Hunt Show
(2008) - True Blood-Lines: A New Type
(2008) - True Blood: Pravá krev (TV seriál)
(2008) - Miracle of Phil
(2007) - Vetřelci vs. Predátor 2
(2007) - Co kdyby Bůh byl sluncem...
(2006) - Spravedlnost (TV seriál)
(2006) - Dexter (TV seriál)
(2005) - Vražedná čísla (TV seriál)
(2005) - Sběratelé kostí (TV seriál)
(2005) - Medium (TV seriál)
(2004) - Tyranosarie
(2004) - The Last Full Measure
(2004) - Kriminálka New York (TV seriál)
(2004) - Dr. House (TV seriál)
(2003) - Undermind
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2001) - Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
(2001) - Going to California (TV seriál)
(2000) - Podzim v New Yorku
(2000) - Křižovatky medicíny (TV seriál)
(2000) - Krvavé tajemství
(2000) - Followers
(2000) - Fear of Fiction
(1999) - Soudkyně Amy (TV seriál)
(1998) - Wrestling with Alligators
(1998) - Trinity (TV seriál)
(1998) - Maximum Bob (TV seriál)
(1997) - The Hotel Manor Inn
(1996) - Ohnivé žně
(1996) - Childhood's End

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Opice

Opice (Země)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
29

29. den - Nepřehlednost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a vnímavá. Má velký potenciál mimosmyslového vnímání. Má schopnosti při hledání pravdy a moudrosti. Vyniká dobrými myšlenkovými postupy. Velmi důležitá je duchovní činnost.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 29.1.1969 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Sam Trammell 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Sam Trammell - herec

se narodil 29.1.1969 ve městě New Orleans, Louisiana, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Sam Trammell

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Bridges
(*1949) herec

Kanada Deanna Durbin
(*1921) herečka

Německo Horst Buchholz
(*1933) herec

Spojené státy Tyra Banks
(*1973) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Jay-Z
(*1969) rapper, hudební producent


Sam Trammell
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
9°25’
 
LunaLuna:
Blíženci
24°45’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
9°07’
R
VenušeVenuše:
Ryby
26°22’
 
MarsMars:
Štír
16°49’
 
JupiterJupiter:
Váhy
5°55’
R
SaturnSaturn:
Beran
20°03’
 
UranUran:
Váhy
3°48’
R
NeptunNeptun:
Štír
28°27’
 
PlutoPluto:
Panna
24°49’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
3°06’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
25°07’
 
CheirónCheirón:
Ryby
29°57’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
1xZeměZemě
7xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Čestmír Řanda st.
(*1923) zasloužilý umělec, herec, divadelní režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901) herec, režisér

Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) herec, zpěvák

Irsko Paddy Kelly
(*1977) zpěvák, skladatel, textař, bývalý člen The Kelly Family

Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrolog


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Frank Zappa
(*1940 - 1993) hudebník

Německo Heinrich Göbel
(*1818 - 1893) hodinář, vynálezce, jeden z objevitelů žárovky

Itálie Camillo Olivetti
(*1868 - 1943) podnikatel, inženýr, zakladatel Olivetti & Co

Česká republika Radim Hladík st.
(*1946 - 2016) skladatel, kytarista, padagog

Francie Maurice Barrés
(*1862 - 1923) prozaik, esejista, publicista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »