Sam Witwer wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Sam Witwer
(Samuel Stewart Witwer)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Glenview
Země:
Věk:
43 let
Povolání:
herec

Sam Witwer - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
20.10.1977 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Sam Witwer 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Sam Witwer
datum narození 20.10.1977
(herec, instagram)

Sam Witwer - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2018) - Fighting Back
(2015) - Wrestling Isn't Wrestling
(2015) - Tales of Halloween
(2015) - DCU: Liga spravedlivých: Trůn Atlantidy
(2013) - Drew: The Man Behind the Poster
(2013) - The Return of Return of the Jedi: 30 Years and Counting
(2013) - No God, No Master
(2012) - Syfy 20th Anniversary Special
(2012) - Star Wars: Impérium útočí
(2011) - The 25th Annual Genesis Awards
(2011) - The Return of Joe Rich
(2011) - Grimm (TV seriál)
(2011) - Cena za lidskost (TV seriál)
(2011) - Bylo, nebylo (TV seriál)
(2010) - Živí mrtví (TV seriál)
(2010) - The United Monster Talent Agency
(2010) - The Quinn-tuplets
(2009) - Gamer
(2008) - Patologie
(2007) - Mlha
(2006) - Žralok (TV seriál)
(2006) - Zastav a nepřežiješ
(2006) - Dexter (TV seriál)
(2005) - Sběratelé kostí (TV seriál)
(2005) - It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
(2005) - Inconceivable (TV seriál)
(2004) - Star Trek: New Voyages (TV seriál)
(2004) - Battlestar Galactica (TV seriál)
(2003) - X-Play
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2003) - Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
(2003) - The Lyon's Den (TV seriál)
(2003) - Dragnet (TV seriál)
(2002) - She Spies (TV seriál)
(2001) - Star Trek: Enterprise (TV seriál)
(2001) - Smallville (TV seriál)
(2001) - Murder in Small Town X (TV seriál)
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(2000) - Černý anděl (TV seriál)
(1999) - Angel (TV seriál)
(1996) - Arli$$ (TV seriál)
(1995) - JAG (TV seriál)
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
Sam Witwer - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1982) Allison Mack

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Had

Had (Oheň)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.10.1977 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Sam Witwer 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Sam Witwer - herec

se narodil 20.10.1977 ve městě Glenview, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Sam Witwer

Dnes se narodili
Spojené státy John Garfield
(*1913) herec, zpěvák

Česká republika Eva Vejmělková
(*1969) herečka, scénáristka

Česká republika Blanka Bohdanová
(*1930) herečka, výtvarnice, pedagožka

Velká Británie Paul W. S. Anderson
(*1965) scénárista, režisér

Velká Británie Chris Rea
(*1951) skladatel, zpěvák, kytarista


Sam Witwer
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
26°59’
 
LunaLuna:
Vodnář
9°26’
 
MerkurMerkur:
Váhy
28°01’
 
VenušeVenuše:
Váhy
4°15’
 
MarsMars:
Rak
27°12’
 
JupiterJupiter:
Rak
6°06’
 
SaturnSaturn:
Lev
28°10’
 
UranUran:
Štír
11°10’
 
NeptunNeptun:
Střelec
14°11’
 
PlutoPluto:
Váhy
14°35’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
14°23’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
20°00’
 
CheirónCheirón:
Býk
3°43’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
0xZeměZemě
8xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dean Stockwell
(*1936) herec

Velká Británie Rex Harrison
(*1908) herec

Česká republika Josef Větrovec
(*1922) herec

Česká republika Dagmar Bláhová
(*1949) herečka, divadelní režisérka, překladatelka

Itálie Pier Paolo Pasolini
(*1922) scénárista, básník, prozaik, filmový režisér


Výročí úmrtí dnes mají
Rusko Nikolaj Vasiljevič Gogol
(*1809 - 1852) spisovatel, dramatik

Velká Británie Keith Flint
(*1969 - 2019) zpěvák

Německo Franz Marc
(*1880 - 1916) německý malíř, spoluzakladatel umělecké skupiny Der Blaue Reiter

Spojené státy Amos Bronson Alcott
(*1799 - 1888) spisovatel

Francie Jean René Bazaine
(*1904 - 2001) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »