Sandra Oh wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Sandra Oh
(Sandra Miju Oh)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Nepean
Země:
Věk:
49 let
Povolání:
herečka

Sandra Oh - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
20.7.1971 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Sandra Oh 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Sandra Oh
datum narození 20.7.1971
(herečka, instagram)

Sandra Oh - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - 33 Liberty Lane
(2016) - Window Horses
(2015) - The Scarecrow
(2014) - Tammy
(2011) - The 37th Annual People's Choice Awards
(2011) - Amerika na pokračování (TV seriál)
(2010) - Quantum Quest: A Cassini Space Odyssey
(2010) - Králičí nora
(2010) - Detektiv Thorne: Nesmělý muž (TV seriál)
(2009) - The People Speak
(2009) - The 36th Annual Daytime Emmy Awards
(2009) - Defendor
(2008) - The 60th Primetime Emmy Awards
(2008) - Slepota
(2007) - Země dinosaurů 13: Moudrost přátel
(2007) - Grey's Anatomy: Every Moment Counts
(2007) - Come Rain or Come Shine: From Grey's Anatomy to Private Practice
(2006) - The 58th Annual Primetime Emmy Awards
(2006) - Nominace na Oscara
(2006) - Noční volání
(2005) - 77. Annual Academy Awards
(2005) - 3 jehly
(2005) - Zlom vaz
(2005) - Zbožňuju svatby
(2005) - V pasti
(2005) - Sorry, Haters
(2005) - Chirurgové (TV seriál)
(2005) - Americký táta (TV seriál)
(2004) - Wilby Wonderful
(2004) - Legenda o Mulan 2
(2004) - Bokovka
(2003) - Případ Mahowny
(2003) - Pod toskánským sluncem
(2003) - Kletba
(2002) - Velký tlustý lhář
(2002) - Long Life, Happiness & Prosperity
(2002) - Hollywood, Hollywood
(2002) - Date Squad
(2002) - Barrier Device
(2001) - The Frank Truth
(2001) - The Proud Family (TV seriál)
(2001) - Odpočívej v pokoji (TV seriál)
(2001) - Historky z města (TV seriál)
(2001) - Deník princezny
(2000) - Three Lives of Kate
(2000) - Tanečnice od Modrého leguána
(2000) - Čekání na smrt
(1999) - Soudkyně Amy (TV seriál)
(1999) - Popular (TV seriál)
(1999) - Krásná Guinevere
(1998) - 2000 očima... : Poslední noc
(1998) - Půlnoc nikdy nekončí
(1998) - Krvavé housle
(1997) - Teror
(1997) - Mr. Bean: Největší filmová katastrofa
(1997) - Deník Evelyn Lau
(1996) - Cowgirl
(1996) - Arli$$ (TV seriál)
(1995) - Výhled skleněným stropem
(1995) - Prey
(1994) - Double Happiness
(1989) - The Journey Home
(1989) - Denim Blues (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight
Sandra Oh - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1961) Alexander Payne - manžel

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Vepř

Vepř (Kov)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.7.1971 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Sandra Oh 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Sandra Oh - herečka

se narodila 20.7.1971 ve městě Nepean, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Sandra Oh

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Sandra Oh
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
27°07’
 
LunaLuna:
Rak
4°27’
 
MerkurMerkur:
Lev
22°24’
 
VenušeVenuše:
Rak
16°37’
 
MarsMars:
Vodnář
21°24’
R
JupiterJupiter:
Štír
26°37’
R
SaturnSaturn:
Blíženci
3°27’
 
UranUran:
Váhy
9°54’
 
NeptunNeptun:
Střelec
0°26’
R
PlutoPluto:
Panna
27°27’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
15°20’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
5°32’
 
CheirónCheirón:
Beran
13°51’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
1xZeměZemě
4xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Dánsko král Haakon VII.
(*1872 - 1957) král

Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) básník, prozaik

Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) filosof, pesimista

Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) atletka, sprinterka, trojnásobná olympijská vítězka

Francie Liliane Bettencourt
(*1922 - 2017) podnikatelka, dědička firmy L'oreal, mecenáška



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »