Scott Shaw wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Scott Shaw

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
61 let
Povolání:
herec, režisér

Scott Shaw - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
23.9.1958 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Scott Shaw 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Scott Shaw
datum narození 23.9.1958
(herec, režisér, instagram)

Scott Shaw - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Max Hell Frog Warrior: A Zen Rough Cut
(2008) - Vampire Black: Trail of the Dead
(2008) - The Adventures of Ace X and Kid Velvet
(2007) - Vampire Noir
(2006) - 9mm Sunrise
(2006) - Killer: Dead or Alive
(2005) - Interview
(2005) - Dinner and Drinks
(2005) - The Final Kiss
(2004) - Vampire Blvd.
(2004) - Super Hero Central
(2004) - The John Henson Project (TV seriál)
(2003) - Rock n' Roll Cops 2: The Adventure Begins
(2003) - Hitman City
(2002) - Rock n' Roll Cops
(2002) - Max Hell Frog Warrior
(2001) - Undercover X
(2000) - Poppugurûpu koroshiya
(1999) - Ride with the Devil
(1999) - Ghost Taxi
(1998) - Guns of El Chupacabra II: The Unseen
(1998) - Crimes of the Chupacabra
(1998) - Armageddon Boulevard
(1997) - Pocket Ninjas
(1997) - Hollywood Cops
(1997) - Guns of El Chupacabra
(1996) - Toad Warrior
(1996) - Shotgun Boulevard
(1995) - Exploding Angel
(1994) - Samurai Ballet
(1993) - Někdo to rád studené
(1993) - Atomic Samurai
(1992) - Samurai Vampire Bikers From Hell
(1992) - Return of the Roller Blade Seven
(1992) - Legend of the Roller Blade Seven
(1992) - Inside Out II
(1992) - The Divine Enforcer
(1991) - Trest smrti
(1991) - Terminátor 2: Den zúčtování
(1991) - The Roller Blade Seven
(1991) - Palomino
(1991) - Man of the People (TV seriál)
(1991) - Eddie Dodd (TV seriál)
(1991) - Do cizích rukou
(1990) - Sunset beat
(1990) - Oheň Gabrielův (TV seriál)
(1990) - Beverly Hills 90210 (TV seriál)
(1989) - Wolf (TV seriál)
(1989) - Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
(1989) - Saved by the Bell (TV seriál)
(1989) - Quantum Leap (TV seriál)
(1989) - Coach (TV seriál)
(1986) - Head of the Class (TV seriál)
(1985) - MacGyver (TV seriál)
(1985) - Blade in Hong Kong
(1984) - Who's the Boss? (TV seriál)
(1979) - Knots Landing (TV seriál)
(1963) - General Hospital (TV seriál)

Scott Shaw - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Pes

Pes (Země)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Olše

Olše

Keltský horoskop
Škoda, že lidé zrozených pod vládou Olše jsou tolik vzácní. Kdyby jich bylo na světě víc, určitě by bylo lépe. Lidé Olše jsou totiž výjimečně vyrovnaní, klidní a laskaví. Kam přijdou, všude roznášejí mír a klid, umějí se dokonale ovládat a životem dokážou projít snad bez jediného zvýšení hlasu. Mají ohromnou trpělivost a považují za zcela samozřejmé druhým pomáhat.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 23.9.1958 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Scott Shaw 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Scott Shaw - herec, režisér

se narodil 23.9.1958 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Scott Shaw

Dnes se narodili
Velká Británie Christopher Lee
(*1922) herec

Spojené státy Vincent Price
(*1911) herec

Česká republika Luděk Sobota
(*1943) herec, scénárista, režisér, bavič

Velká Británie Paul Bettany
(*1971) herec

Velká Británie Jamie Oliver
(*1975) kuchař, herec


Scott Shaw
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
29°57’
 
LunaLuna:
Vodnář
10°33’
 
MerkurMerkur:
Panna
20°00’
 
VenušeVenuše:
Panna
17°18’
 
MarsMars:
Blíženci
0°32’
 
JupiterJupiter:
Štír
3°04’
 
SaturnSaturn:
Střelec
19°50’
 
UranUran:
Lev
14°49’
 
NeptunNeptun:
Štír
3°16’
 
PlutoPluto:
Panna
2°57’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
23°19’
R
Černá LunaLilith:
Beran
23°56’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
18°15’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
5xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Pavlína Filipovská
(*1941) zpěvačka, televizní i rozhlasová moderátorka, herečka

Austrálie Kylie Minogue
(*1968) herečka, zpěvačka

Česká republika Edvard Beneš
(*1884) 2. československý prezident

Velká Británie Ian Fleming
(*1908) námořní důstojník, spisovatel, tvůrce Jamese Bonda

Irsko Thomas Moore
(*1779) básník, právník, autor písní, skladatel, romanopisec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jeff Conaway
(*1950 - 2011) herec

Spojené státy Jeffrey Hunter
(*1926 - 1969) herec

Švýcarsko Umberto Agnelli
(*1934 - 2004) politik

Velká Británie Janet Brown
(*1923 - 2011) britská bavička

Spojené státy Johanna Fiedler
(*1945 - 2011) hudební publicistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »