Sela Ward wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Sela Ward
(Sela Ann Ward)

Pohlaví:
Žena
Narození:
11.7. 1956 - 16:00h
Místo:
Meridian, Mississippi
Země:
Věk:
64 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Sela Ward - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození a čas (místní čas):
11.7.1956 - 16:00  (CDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
11.7.1956 - 21:00  
US, Meridian:
32°22' s.š., 88°42' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Sela Ward 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Sela Ward
datum narození 11.7.1956
(herečka, instagram)

Sela Ward - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Den nezávislosti: Nový útok
(2014) - Zmizelá
(2009) - Otčím
(2006) - Země světa (TV seriál)
(2006) - Záchranáři
(2005) - The 57th Annual Primetime Emmy Awards
(2004) - Nepříčetnost
(2004) - Kriminálka New York (TV seriál)
(2004) - Hříšný tanec 2
(2004) - Dr. House (TV seriál)
(2004) - Den poté
(2002) - Šerif
(2001) - The 53rd Annual Primetime Emmy Awards
(2001) - America: A Tribute to Heroes
(2000) - The 52nd Annual Primetime Emmy Awards
(2000) - Jdi za svou hvězdou
(1999) - The 51st Annual Primetime Emmy Awards
(1999) - Útes
(1999) - Nevěsta na útěku
(1999) - Druhá šance (TV seriál)
(1998) - Klub 54
(1997) - Příběhy odvahy: Dvě ženy
(1996) - The 48th Annual Primetime Emmy Awards
(1996) - Mí drazí Američané
(1995) - The 47th Annual Primetime Emmy Awards
(1995) - Hollywood's Most Powerful Women
(1995) - Almost Golden: The Jessica Savitch Story
(1994) - The 66th Annual Academy Awards
(1994) - The 46th Annual Primetime Emmy Awards
(1993) - Uprchlík
(1993) - Pravidla zabíjení
(1993) - Frasier (TV seriál)
(1992) - Double Jeopardy
(1991) - The 43rd Annual Primetime Emmy Awards
(1991) - Sisters (TV seriál)
(1991) - Dítě ďábla, dítě boží
(1990) - Duhová cesta
(1989) - Sářina noční můra
(1989) - Družičky
(1987) - Moje spravedlnost
(1987) - The King of Love
(1987) - Hello Again
(1987) - Cameo by Night
(1986) - Vůbec nic společného
(1985) - Esos locos cuatreros
(1983) - Posedlý krásou
(1983) - Emerald Point N.A.S. (TV seriál)
Sela Ward - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Luna v Panně

Luna v Panně

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí souvisí s pořádkem a přehledností, a to i v oblasti citů, můžete mít touhu uklízet všechno, co je chaotické a neuspořádané. Pěstujte více otevřené tolerantnosti a akceptujte nedokonalosti života.

Ascendent ve Štíru

Ascendent ve Štíru

Ascendent / Descendent
Lidé s Ascendentem ve znamení Štíra potřebují v životě bojovat proti nějaké temné nebo ničivé síle. U někoho se tato síla může projevit i z vlastního nitra jako žárlivost, závist nebo touha po moci. To, co je v duši temné a zasuté je třeba vynést na světlo. Třeba to promítnout do uměleckého díla.

HOROSKOPY
Opice

Opice (Oheň)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 11.7.1956 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Sela Ward 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Sela Ward - herečka

se narodila 11.7.1956 ve městě Meridian, Mississippi, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Sela Ward

Dnes se narodili
Česká republika Eva Holubová
(*1959) herečka

Česká republika Miloslav Šimek
(*1940) herec, komik, spisovatel, humorista

Velká Británie Rachel Weisz
(*1970) herečka

Německo Reinhard Heydrich
(*1904) nacista, říšský protektor Protektorátu Čechy a Morava

Spojené státy Peter Sarsgaard
(*1971) herec


Sela Ward
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Rak
19°29’
8
 
LunaLuna:
Panna
11°12’
10
 
MerkurMerkur:
Rak
10°06’
8
 
VenušeVenuše:
Blíženci
22°34’
7
R
MarsMars:
Ryby
18°05’
4
 
JupiterJupiter:
Panna
0°45’
9
 
SaturnSaturn:
Štír
26°26’
1
R
UranUran:
Lev
1°46’
9
 
NeptunNeptun:
Váhy
27°38’
11
 
PlutoPluto:
Lev
27°02’
9
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
5°52’
1
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
24°18’
2
 
CheirónCheirón:
Vodnář
10°08’
3
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Kozoroh
17°21’
2
Domy:
Štír
25°38’
Býk
25°38’
2:
Střelec
25°48’
8:
Blíženci
25°48’
3:
Kozoroh
29°21’
9:
Rak
29°21’
Ryby
4°09’
Panna
4°09’
5:
Beran
6°01’
Váhy
6°01’
6:
Býk
2°52’
Štír
2°52’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
2xVzduchVzduch
7xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Váhy
14°53’
11
Slun./Luna:
Lev
15°21’
9


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Lucie Vondráčková
(*1980) herečka, zpěvačka, textařka, dabérka, moderátorka

Česká republika Petra Kvitová
(*1990) tenistka

Německo Hermann Meyer
(*1947) astrolog

Německo Timo Boll
(*1981) stolní tenista

Velká Británie Clive Burr
(*1957) bubeník kapely Iron Maiden


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Stanley Kubrick
(*1928 - 1999) scénárista, režisér

Česká republika Vlastimil Bedrna
(*1929 - 2018) herec, dabér

Itálie Damiano Damiani
(*1922 - 2013) režisér, herec

Slovensko Valerie Čižmárová
(*1952 - 2005) herečka, zpěvačka

Francie Henri Decaë
(*1915 - 1987) skladatel, kameraman



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »