Sergej Garmaš wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Sergej Garmaš
(Sergei Leonidovich Garmash)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Cherson
Země:
Věk:
63 let
Povolání:
herec

Sergej Garmaš (Sergey Garmash) - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
1.9.1958 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Sergej Garmaš 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Sergej Garmaš
datum narození 1.9.1958
(herec, instagram)

Sergej Garmaš - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Sledovatel Tichonov (TV seriál)
(2016) - Naparnik
(2016) - Dueljant
(2015) - Savva: Srdce bojovníka
(2015) - Konec krásné éry
(2014) - Jankovskij
(2014) - Pacany
(2014) - Leningrad 46 (TV seriál)
(2014) - Getěry majora Sokolova (TV seriál)
(2014) - Bělka a Strelka na Měsíci
(2013) - Pepel (TV seriál)
(2013) - Ekskursantė
(2012) - Rževskij protiv Napoleona
(2012) - Bělaja gvardija (TV seriál)
(2011) - Vykrutasy
(2011) - Ivan Carevič i Seryj Volk
(2011) - Domov
(2010) - Unaveni sluncem 2: Odpor
(2010) - Prjačsja!
(2010) - Kraj
(2010) - Jolki
(2010) - Doč Jakudzy
(2010) - Čelověk u okna
(2009) - Pejsci z vesmíru
(2009) - Ostorožno, děti!
(2009) - Obitajemyj ostrov. Schvatka
(2009) - Kletba kouzelného kamene
(2009) - Gorjačije novosti
(2009) - Fonogramma strasti
(2009) - Černý blesk
(2009) - Anna Karenina (TV seriál)
(2008) - Trassa M8
(2008) - Tot, kto gasit svět
(2008) - Tajemný ostrov
(2008) - Šviháci
(2008) - Papa naprokat
(2008) - Morfij
(2008) - Illuzija stracha
(2008) - Cholodnoje solnce
(2007) - 1814
(2007) - Russkaja igra
(2007) - Katyň
(2007) - Dvanáct
(2006) - 9 mesjacev (TV seriál)
(2006) - Překladatelka
(2006) - Poslednij zaboj
(2006) - Moja ljubov
(2006) - Lov na Piraňu
(2005) - Kamenskaja 4: Těň prošlogo
(2005) - Kamenskaja 4: Ličnoje dělo
(2005) - Kamenskaja 4: Dvojnik
(2005) - Kamenskaja 4 (TV seriál)
(2005) - Gora samocvětov (TV seriál)
(2005) - Gibel imperii (TV seriál)
(2005) - Doktor Živago (TV seriál)
(2005) - Dělo o Mjortvych dušach (TV seriál)
(2005) - Brežněv (TV seriál)
(2005) - Bědnyje rodstvenniki
(2004) - 72 metrů
(2004) - Svoji
(2004) - Můj nevlastní bratr Frankenstein
(2003) - Marš-brosok
(2003) - Kamenskaja 3: Stilist
(2003) - Kamenskaja 3: Sedmaja žertva
(2003) - Kamenskaja 3: Kogda bogi smějutsja
(2003) - Kamenskaja 3: Illjuzija grecha
(2003) - Kamenskaja 3 (TV seriál)
(2003) - Dněvnik kamikadze
(2003) - A poutru oni prosnulis
(2002) - Po tu storonu volkov (TV seriál)
(2002) - Milenec
(2002) - Kavkazskaja ruletka
(2002) - Kamenskaja 2: Za vsjo nado platit'
(2002) - Kamenskaja 2: Ukraděnnyj son
(2002) - Kamenskaja 2: Mužskije igry
(2002) - Kamenskaja 2: Ja umer včera
(2002) - Kamenskaja 2 (TV seriál)
(2002) - Brigáda (TV seriál)
(2001) - Poklonnik
(2001) - Mechaničeskaja sjuita
(2000) - Puberta
(2000) - Kamenskaja 1: Ubijca poněvole
(2000) - Kamenskaja 1: Šestěrki umirajut pěrvymi
(2000) - Kamenskaja 1: Smerť radi smerti
(2000) - Kamenskaja 1: Smerť i němnogo ljubvi
(2000) - Kamenskaja 1: Ně mješajtě palaču
(2000) - Kamenskaja 1: Čužaja maska
(2000) - Kamenskaja 1 (TV seriál)
(1999) - Vorošilovskij strelok
(1999) - Strastnoj bulvar
(1999) - Nezrimyj putěšestvennik
(1999) - Kamenskaja 1: Stěčenije obstojatělstv
(1998) - Vremja tancora
(1996) - Osudová vejce
(1996) - Der Letzte Kurier
(1996) - Jermak (TV seriál)
(1995) - Volčja krov
(1995) - Letnije ljudi
(1994) - Master i Margarita
(1994) - Děti čugunnych bogov
(1993) - Život a neobyčejná dobrodružství vojáka Ivana Čonkina
(1993) - Plašč Kazanovy
(1993) - Pistolet s glušitělem
(1992) - Běsy
(1991) - Pověsť Něpogašennoj Luny
(1991) - Armavir
(1989) - Stalingrad
(1989) - Navažděnije
(1989) - Komu na Rusi žiť...
(1989) - Bespredel
(1989) - A byl li Karotin
(1988) - Otcy
(1988) - Čjornyj koridor
(1987) - Bitva na Baltu
(1986) - V streljajuščej gluši
(1986) - Oddíl
(1986) - Obida
(1986) - Moj něžno ljubimyj detektiv
(1986) - Karusel na bazarnoy ploshchadi
(1986) - Divoká holubice
(1985) - Požar

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Pes

Pes (Země)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.9.1958 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Sergej Garmaš 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Sergej Garmaš - herec

se narodil 1.9.1958 ve městě Cherson
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Sergej Garmaš

Dnes se narodili
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) herec

Česká republika Jan Skopeček
(*1925) herec, dramatik

Česká republika Valérie Zawadská
(*1958) herečka, dabérka

Itálie Alessandra Martines
(*1963) herečka, tanečnice

Česká republika Emil Zátopek
(*1922) atlet - běžec


Sergej Garmaš
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
8°32’
 
LunaLuna:
Beran
14°34’
 
MerkurMerkur:
Lev
24°43’
R
VenušeVenuše:
Lev
20°06’
 
MarsMars:
Býk
23°07’
 
JupiterJupiter:
Váhy
28°57’
 
SaturnSaturn:
Střelec
19°09’
 
UranUran:
Lev
13°38’
 
NeptunNeptun:
Štír
2°38’
 
PlutoPluto:
Panna
2°15’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
24°29’
R
Černá LunaLilith:
Beran
21°30’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
19°10’
R
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743 - 1812) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů

Spojené státy James A. Garfield
(*1831 - 1881) 20. prezident usa

Velká Británie Jackie Collins
(*1937 - 2015) herečka, spisovatelka

Spojené státy Charles Emerson
(*1923 - 1992) astrolog

Francie Etienne Gilson
(*1884 - 1978) francouzský filozof a historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »