Shannon Tweed wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Shannon Tweed
(Shannon Lee Tweed)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
St. John's
Země:
Věk:
65 let
Povolání:
herečka, modelka

Shannon Tweed - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
10.3.1957 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Shannon Tweed 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Shannon Tweed
datum narození 10.3.1957
(herečka, modelka, instagram)

Shannon Tweed - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - 13 Nights of Elvira (TV seriál)
(2012) - Ex-Wives of Rock (TV seriál)
(2006) - Gene Simmons: Rodinné klenoty
(2004) - Fashion News Live
(2004) - Playboy: 50 Years of Playmates
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Run of the House (TV seriál)
(2003) - Banzai (TV seriál)
(2002) - Playboy: Inside the Playboy Mansion
(2002) - Tak už konečně chcípni!
(2002) - My Guide to Becoming a Rock Star (TV seriál)
(2000) - The Rowdy Girls
(2000) - Diaries of Darkness
(1999) - Playmate Pajama Party
(1999) - Celebrities
(1999) - Spongebob v kalhotách (TV seriál)
(1999) - Skandální chování
(1999) - Powerplay
(1999) - The Parkers (TV seriál)
(1999) - Neviditelné komando II
(1999) - Get Real (TV seriál)
(1999) - Forbidden Sins
(1999) - Detroit Rock City
(1999) - Beggars and Choosers (TV seriál)
(1998) - Babes of Baywatch
(1998) - V.I.P. (TV seriál)
(1998) - Naked Lies
(1998) - Dead by Dawn
(1997) - The View
(1997) - The Tom Show (TV seriál)
(1997) - No Contest II
(1997) - Neviditelné komando
(1997) - Neslušné chování IV
(1997) - Bimbo Movie Bash
(1996) - Playboy Celebrity Centerfold: Shannon Tweed
(1996) - 21 Playmates Centerfold Collection
(1996) - Modrý Pacifik (TV seriál)
(1996) - Elektra
(1996) - Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
(1996) - Bouřlivé noci
(1996) - Bílá smrt
(1995) - Záhady těla
(1995) - Špatně hlídané sny
(1995) - Příběh zločinu
(1995) - Indecent Behavior III
(1995) - Hotline
(1995) - The Dark Dancer
(1994) - Howard Stern
(1994) - Lady X
(1994) - Posedlost noci
(1994) - Opovržená žena
(1994) - Noční oheň
(1994) - Indecent Behavior II
(1994) - Horká linka (TV seriál)
(1994) - Hard Vice
(1994) - Bez soutěže
(1993) - Vražedná terapie
(1993) - Studený pot
(1993) - Noční oči 3.
(1993) - Někdo to rád studené
(1993) - Matrix (TV seriál)
(1993) - Frasier (TV seriál)
(1992) - Liar's Edge
(1991) - Playmates of the Year: The 80's
(1991) - Tagteam
(1991) - Poslední výzva
(1991) - Noční oči II
(1991) - Noční let (TV seriál)
(1991) - Chlad horkých nocí
(1991) - Civil Wars (TV seriál)
(1991) - Betonová válka
(1990) - Twisted Justice
(1990) - Parker Lewis musí vyhrát (TV seriál)
(1990) - Křídla (TV seriál)
(1989) - Pobřežní hlídka (TV seriál)
(1989) - Night Visitor
(1989) - Nejnebezpečnější ženská na světě
(1989) - Desperado: The Outlaw Wars
(1989) - Amazonky z avokádové džungle smrti
(1988) - Longarm
(1988) - The Firing Line
(1988) - Dear John (TV seriál)
(1987) - Ženatý se závazky (TV seriál)
(1987) - Zátah
(1987) - Rags to Riches (TV seriál)
(1987) - Moje spravedlnost
(1987) - Mejdan na pláži
(1987) - The Last Fling
(1987) - Krycí jméno: Pomsta
(1987) - Jump Street 21 (TV seriál)
(1987) - Hooperman (TV seriál)
(1987) - CBS Summer Playhouse (TV seriál)
(1986) - Our House (TV seriál)
(1985) - Stingray (TV seriál)
(1984) - 1st & Ten (TV seriál)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Three's a Crowd (TV seriál)
(1984) - The Surrogate
(1984) - Mike Hammer (TV seriál)
(1984) - Hot Dog... The Movie
(1984) - Highway to Heaven (TV seriál)
(1984) - The First Olympics: Athens 1896
(1983) - Zlo neznámého původu
(1983) - The Hitchhiker (TV seriál)
(1983) - Playmate Review
(1982) - Drop-Out Father
(1982) - Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
(1981) - Síla rodu (TV seriál)
(1979) - The Dukes of Hazzard (TV seriál)
(1977) - Fantasy Island (TV seriál)
(1976) - Family Feud
(1965) - Tak jde čas (TV seriál)
Shannon Tweed - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1949) Gene Simmons - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1926) Hugh Hefner

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Kohout

Kohout (Oheň)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
10

10. den - Síla

Numerologie - den narození
Tato osoba je emocionálně velmi silná. Je nezávislá, soběstačná a hrdá. Je pracovitá, zásadová a sebevědomá. Střeží své soukromí. Dosahuje úspěchů až po tvrdé práci. Má sklony k vůdcovství.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 10.3.1957 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Shannon Tweed 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Shannon Tweed - herečka, modelka

se narodila 10.3.1957 ve městě St. John's, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Shannon Tweed

Dnes se narodili
Spojené státy Vincent D'Onofrio
(*1959) herec

Spojené státy Susan Hayward
(*1917) herečka

Slovensko Anna Šišková
(*1960) herečka

Česká republika Naďa Urbánková
(*1939) herečka, zpěvačka

Česká republika Ivan Trojan
(*1964) herec


Shannon Tweed
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
19°39’
 
LunaLuna:
Rak
2°27’
 
MerkurMerkur:
Ryby
10°27’
 
VenušeVenuše:
Ryby
10°46’
 
MarsMars:
Býk
25°21’
 
JupiterJupiter:
Panna
27°49’
R
SaturnSaturn:
Střelec
14°09’
 
UranUran:
Lev
3°16’
R
NeptunNeptun:
Štír
2°15’
R
PlutoPluto:
Lev
28°42’
R
S.UzelS.Uzel:
Štír
23°05’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
21°19’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
14°44’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
0xVzduchVzduch
8xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Kanada Dan Aykroyd
(*1952) herec

Spojené státy Liv Tyler
(*1977) herečka

Spojené státy Sydney Pollack
(*1934) režisér, herec

Japonsko Olivia de Havilland
(*1916) herečka, pětkrát nominována na Cenu Akademie

Velká Británie Charles Laughton
(*1899) herec, režisér


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Mašín
(*1896 - 1942) důstojník prvorepublikové Československé armády, člen protinacistické odbojové organizace Tři králové

Velká Británie Christopher Fry
(*1907 - 2005) scénárista

Spojené státy Chet Atkins
(*1924 - 2001) zpěvák

Francie Roger Chapelet
(*1903 - 1995) malíř

Kanada John Norman Collins
(*1947 - 1968) sériový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »