Sharon Gless wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Sharon Gless
(Sharon Marguerite Gless)

Pohlaví:
Žena
Narození:
31.5. 1943 - 17:59h
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
77 let
  • Slunce: Blíženci
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Sharon Gless - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
31.5.1943 - 17:59  
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
1.6.1943 - 00:59  
US, Los Angeles:
34°4' s.š., 118°15' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Sharon Gless 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Sharon Gless
datum narození 31.5.1943
(herečka, instagram)

Sharon Gless - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2010) - 62. Emmy Awards
(2010) - Once Fallen
(2009) - Hannah Free
(2007) - Status: Nežádoucí (TV seriál)
(2006) - The State Within (TV seriál)
(2004) - The Best of So Graham Norton
(2004) - Ideal
(2003) - Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
(2002) - The Perfect Pitch
(2001) - Intimate Portrait: Sharon Gless
(2000) - Queer as Folk (TV seriál)
(2000) - Přiveď ho domů
(1999) - Smoke and Mirrors: A History of Denial
(1999) - Intimate Portrait: Michele Lee
(1999) - From Russia to Hollywood: The 100-Year Odyssey of Chekhov and Shdanoff
(1998) - Nevinná vražedkyně
(1997) - Ayn Rand: A Sense of Life
(1996) - Skutečné obvinění
(1995) - Intimate Portrait: Jackie Onassis
(1995) - Výhled skleněným stropem
(1995) - Cagney a Lacey: Opět spolu
(1994) - Rozděleny zločinem
(1994) - Návrat Cagneyové a Laceyové
(1993) - The 45th Annual Primetime Emmy Awards
(1992) - The 44th Annual Primetime Emmy Awards
(1992) - Russia Today, a Peoples Journey to Democracy
(1992) - Honor Thy Mother
(1991) - The 43rd Annual Primetime Emmy Awards
(1990) - The 42nd Annual Primetime Emmy Awards
(1990) - The Trials of Rosie O'Neill (TV seriál)
(1989) - The Outside Woman
(1988) - The 40th Annual Primetime Emmy Awards
(1987) - The 39th Annual Primetime Emmy Awards
(1986) - The 38th Annual Primetime Emmy Awards
(1985) - Tak si jdi
(1984) - The 36th Annual Primetime Emmy Awards
(1984) - The Sky's No Limit
(1983) - The 35th Annual Primetime Emmy Awards
(1983) - Soudcova noc
(1983) - Dcera svého otce
(1982) - Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
(1981) - The Miracle of Kathy Miller
(1980) - The Scarlett O'Hara War
(1980) - Revenge of the Stepford Wives
(1980) - The Kids Who Knew Too Much
(1980) - Hardhat and Legs
(1979) - Turnabout (TV seriál)
(1979) - Tales of the Unexpected
(1979) - Poslední kabriolet (TV seriál)
(1979) - House Calls (TV seriál)
(1978) - The Immigrants
(1978) - Katastrofa letu 401
(1978) - The Islander
(1978) - Centennial (TV seriál)
(1976) - Richie Brockelman: The Missing 24 Hours
(1976) - Baa Baa Black Sheep
(1975) - Switch (TV seriál)
(1975) - Switch
(1974) - Letiště 1975
(1973) - My Darling Daughters' Anniversary
(1973) - Faraday and Company (TV seriál)
(1972) - The Longest Night
(1972) - All My Darling Daughters
(1971) - Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
(1970) - Night Slaves
(1969) - Marcus Welby, M.D. (TV seriál)

ASTROLOGIE
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Luna v Býku

Luna v Býku

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí spočívá ve stabilitě, kterou není lehké uspokojit. Můžete mít praktickou povahu, závislou na materiálních stránkách života. Musíte se naučit přijímat změnu jako součást svého žití, jinak se mohou objevit komplikace - změny způsobené jinými lidmi, které máte rádi, nemoci a podobně.

Ascendent ve Štíru

Ascendent ve Štíru

Ascendent / Descendent
Lidé s Ascendentem ve znamení Štíra potřebují v životě bojovat proti nějaké temné nebo ničivé síle. U někoho se tato síla může projevit i z vlastního nitra jako žárlivost, závist nebo touha po moci. To, co je v duši temné a zasuté je třeba vynést na světlo. Třeba to promítnout do uměleckého díla.

HOROSKOPY
Koza

Koza (Voda)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
31

31. den - Motivace

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká vysokou mentální bystrostí. Je nenápadná a ochotná dělat vše pro dosažení úspěchů. Má ráda společnost a je ráda s inteligentními lidmi. Důležitá je komunikace.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 31.5.1943 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Sharon Gless 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Sharon Gless - herečka

se narodila 31.5.1943 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Sharon Gless

Dnes se narodili
Česká republika Zlata Adamovská
(*1959) herečka, dabérka

Česká republika David Vávra
(*1957) herec, spisovatel, architekt

Francie Juliette Binoche
(*1964) herečka

Itálie Ornella Muti
(*1955) herečka, modelka

Rusko Vjačeslav Michajlovič Molotov
(*1890) drsný politik nazývaný Stalinovo kladivo


Sharon Gless
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Blíženci
9°40’
7
 
LunaLuna:
Býk
17°33’
7
 
MerkurMerkur:
Býk
27°35’
7
R
VenušeVenuše:
Rak
23°01’
9
 
MarsMars:
Beran
3°26’
5
 
JupiterJupiter:
Rak
23°57’
9
 
SaturnSaturn:
Blíženci
15°08’
7
 
UranUran:
Blíženci
4°57’
7
 
NeptunNeptun:
Panna
29°18’
11
R
PlutoPluto:
Lev
5°20’
9
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
19°30’
9
R
Černá LunaLilith:
Lev
0°52’
9
 
CheirónCheirón:
Lev
24°18’
10
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Váhy
23°51’
12
Domy:
Štír
15°58’
Býk
15°58’
2:
Střelec
15°27’
8:
Blíženci
15°27’
3:
Kozoroh
18°17’
9:
Rak
18°17’
Vodnář
22°48’
Lev
22°48’
5:
Ryby
25°11’
Panna
25°11’
6:
Beran
22°49’
Váhy
22°49’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
4xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Váhy
4°23’
11
Slun./Luna:
Býk
28°37’
7


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sharon Stone
(*1958) herečka

Spojené státy Chuck Norris
(*1940) herec, akční hrdina

Česká republika Kryštof Hádek
(*1982) herec

Česká republika Eduard Cupák
(*1932) herec, dabér

Česká republika Lenka Krobotová
(*1977) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Charles Bukowski
(*1920 - 1994) spisovatel, básník

Norsko Geir Ivarsøy
(*1957 - 2006) programátor, zakladatel Opera software

Německo Žofie Saská
(*1845 - 1867) saská princezna, bavorská vévodkyně

Česká republika Jindřich Goetz
(*1939 - 2016) filmový architekt, rektor FAMO

Německo Frank Wedekind
(*1864 - 1918) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »