Shelley Long wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Shelley Long
(Shelley Lee Long)

Pohlaví:
Žena
Narození:
23.8. 1949 - 06:15h
Místo:
Fort Wayne, Indiana
Země:
Věk:
71 let
  • Slunce: Lev
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Shelley Long - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (A)
Datum narození a čas (místní čas):
23.8.1949 - 06:15  
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
23.8.1949 - 11:15  
US, Fort Wayne:
41°8' s.š., 85°8' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Shelley Long 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Shelley Long
datum narození 23.8.1949
(herečka, instagram)

Shelley Long - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - The Wedding Chapel
(2013) - Vánoční výlet
(2012) - Zombie Hamlet
(2012) - Můj svědek
(2012) - Jahodové léto
(2012) - The Dog Who Saved the Holidays
(2011) - Zásnuby o prázdninách
(2009) - Taková moderní rodinka (TV seriál)
(2009) - Ledové snění
(2008) - Strašidelné příběhy celebrit
(2007) - Trust Me
(2007) - A Couple of White Chicks at the Hairdresser
(2006) - Zamilovaní sousedé
(2006) - Líbánky s matinkou
(2004) - TV's Greatest Sidekicks
(2004) - Chlapi sobě (TV seriál)
(2002) - NBC 75th Anniversary Special
(2002) - Věřte, nevěřte
(2002) - The Brady Bunch in the White House
(2000) - Cheers: The E! True Hollywood Story
(2000) - Dr. T a jeho ženy
(1999) - Comic Relief Jukebox
(1999) - Intimate Portrait: Lindsay Wagner
(1999) - Vanished Without a Trace
(1999) - Rolničky, rolničky
(1999) - My Favourite Frasier
(1999) - The Frasier Story
(1998) - TV Guide Prevue 1st '98 (TV seriál)
(1998) - Ragtimeova dobrodružství
(1998) - Preview '98
(1998) - Kelly Kelly (TV seriál)
(1997) - Melinda: First Lady of Magic
(1996) - Vánoce trochu jinak
(1996) - Susie Q
(1996) - Bradyovi 2
(1995) - 50 Years of Funny Females
(1995) - The Women of Spring Break
(1995) - Freaky Friday
(1995) - Bradyovi
(1993) - Good Advice (TV seriál)
(1993) - Frasier (TV seriál)
(1992) - Zpráva od Holly
(1992) - Osudné vzpomínky
(1992) - Frozen Assets
(1991) - The Best of Disney: 50 Years of Magic
(1990) - Cheers: 200th Anniversary Special
(1990) - Voices Within: The Lives of Truddi Chase
(1990) - Jak najít přítele
(1989) - Comic Relief III
(1989) - Oddíl z Beverly Hills
(1987) - Comic Relief '87
(1987) - Rozkacená sudba
(1987) - Hello Again
(1986) - The 38th Annual Primetime Emmy Awards
(1986) - Dům za všechny peníze
(1985) - The 37th Annual Primetime Emmy Awards
(1984) - The 36th Annual Primetime Emmy Awards
(1984) - Irreconcilable Differences
(1983) - The 35th Annual Primetime Emmy Awards
(1983) - Panictví po americku
(1982) - Noční služba
(1982) - Na zdraví (TV seriál)
(1981) - The Princess and the Cabbie
(1981) - Ghost of a Chance
(1981) - Caveman
(1980) - The Promise of Love
(1980) - Malý okruh přátel
(1979) - The Cracker Factory
(1977) - The Key

ASTROLOGIE
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Luna ve Lvu

Luna ve Lvu

Luna (Měsíc)
Bezpeční se cítíte ve chvílích, kdy dokážete na druhé udělat dojem a získáte chválu a obdiv. Přesto, když se dostanete do středu zájmu, můžete se ocitnout v rozpacích. Pravděpodobně toužíte po penězích a společenském postavení, a máte silnou schopnost toho dosáhnout.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Buvol

Buvol (Země)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 23.8.1949 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Shelley Long 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Shelley Long - herečka

se narodila 23.8.1949 ve městě Fort Wayne, Indiana, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Shelley Long

Dnes se narodili
Spojené státy George Clooney
(*1961) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Orson Welles
(*1915) herec, scénárista, režisér

Itálie Rudolph Valentino
(*1895) herec

Česká republika Oldřich Vízner
(*1947) herec

Česká republika Aleš Háma
(*1973) herec, zpěvák, tanečník, kytarista, moderátor


Shelley Long
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Lev
29°58’
12
 
LunaLuna:
Lev
20°24’
12
 
MerkurMerkur:
Panna
22°49’
1
 
VenušeVenuše:
Váhy
3°31’
2
 
MarsMars:
Rak
20°36’
11
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
23°25’
5
R
SaturnSaturn:
Panna
8°19’
1
 
UranUran:
Rak
4°00’
11
 
NeptunNeptun:
Váhy
13°19’
2
 
PlutoPluto:
Lev
16°37’
12
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
19°01’
8
R
Černá LunaLilith:
Beran
14°19’
8
 
CheirónCheirón:
Střelec
3°09’
4
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Lev
22°54’
12
Domy:
Panna
2°28’
Ryby
2°28’
2:
Panna
25°40’
8:
Ryby
25°40’
3:
Váhy
24°04’
9:
Beran
24°04’
Štír
27°19’
Býk
27°19’
5:
Kozoroh
2°14’
Rak
2°14’
6:
Vodnář
4°28’
Lev
4°28’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
7xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Rak
14°53’
11
Slun./Luna:
Lev
25°11’
12


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Gary Cooper
(*1901) herec, zpěvák

Česká republika Tereza Brodská
(*1968) herečka

Japonsko Iširó Honda
(*1911) režisér

Chorvatsko Josip Broz Tito
(*1892) prezident

Česká republika Iva Kubelková
(*1977) herečka, modelka, moderátorka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Marlene Dietrich
(*1901 - 1992) herečka, zpěvačka

Rakousko Karel Plicka
(*1894 - 1987) národní umělec, fotograf, hudebník, režisér, kameraman, spoluzakladatel AMU v Praze

Německo Friedrich Bayer
(*1825 - 1880) chemik, podnikatel, zakldatel Bayer AG

Itálie Maria Montessori
(*1870 - 1952) zakladatelka moderní pedagogiky, filozofka, vědkyně

Německo Alexander von Humboldt
(*1769 - 1859) přírodovědec, cestovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »