Sherilyn Fenn wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Sherilyn Fenn
(Sheryl Ann Fenn)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Detroit, Michigan
Země:
Věk:
56 let
Povolání:
herečka

Sherilyn Fenn - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
1.2.1965 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Sherilyn Fenn 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Sherilyn Fenn
datum narození 1.2.1965
(herečka, instagram)

Sherilyn Fenn - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Twin Peaks (TV seriál)
(2016) - The Secrets of Emily Blair
(2015) - Unnatural
(2015) - Casa Vita
(2014) - Pravdivý příběh herečky
(2013) - Raze
(2013) - Ray Donovan (TV seriál)
(2012) - Přízrak z lesa strachu
(2012) - Město divů (TV seriál)
(2009) - The Scenesters
(2007) - Secrets from Another Place: Creating Twin Peaks
(2007) - Mistři Hazzardu: Jak to začalo
(2007) - Lesser of Three Evils
(2006) - Zdánlivě mrtvá
(2006) - Smith (TV seriál)
(2006) - Novel Romance
(2005) - Krvavá pomsta
(2005) - Blízké nebezpečí
(2004) - 4400 (TV seriál)
(2004) - Pop Rocks
(2004) - Gin and the Rumble Within
(2004) - Dr. House (TV seriál)
(2004) - Dlouhá cesta zpátky
(2003) - Svět podle Lelanda
(2003) - Poslední bojovník
(2003) - Noční vlny
(2002) - Švindl
(2002) - Na stopě vraha
(2001) - Mimo sezónu
(2000) - Gilmorova děvčata (TV seriál)
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - Love American Style
(1999) - Darkness Falls
(1999) - Cement
(1998) - Ulice hrůzy
(1998) - Smrtící zóna
(1998) - Příšerná kocovina (TV seriál)
(1998) - Dawsonův svět (TV seriál)
(1997) - The Shadow Men
(1997) - Rošády lásky
(1997) - Prostě piš
(1997) - Kmotrův psychiatr
(1996) - Vražedné důkazy
(1996) - V očistci
(1995) - Slave of Dreams
(1995) - Deník Elizabeth Taylorové
(1994) - Zrození jara
(1994) - Přátelé (TV seriál)
(1993) - Srdcová trojka
(1993) - Helena v krabici
(1993) - Fatální instinkt
(1992) - Our Hollywood Education
(1992) - Ruby
(1992) - Peklo chtíče
(1992) - O myších a lidech
(1991) - Hitman
(1991) - Dillinger
(1990) - Zběsilost v srdci
(1990) - Tulácké sny
(1990) - Městečko Twin Peaks
(1990) - Městečko Twin Peaks (TV seriál)
(1990) - Meridian
(1989) - Vlastní krev
(1989) - Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
(1988) - Spojení dvou měsíců
(1988) - A Family Again
(1988) - Divided We Stand
(1988) - Crime Zone
(1987) - Tales from the Hollywood Hills: A Table at Ciro's
(1987) - Škola zombií
(1987) - Power, Passion and Murder
(1986) - Nářez
(1986) - Černý přízrak
(1985) - Out of Control
(1985) - Just One of the Guys
(1984) - The Wild Life
(1984) - Mlčení srdce
Sherilyn Fenn - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1963) Johnny Depp
(*1965) Chris Penn
(*1955) Billy Idol
(*1966) Kiefer Sutherland
(*1958) Prince

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Drak

Drak (Dřevo)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.2.1965 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Sherilyn Fenn 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Sherilyn Fenn - herečka

se narodila 1.2.1965 ve městě Detroit, Michigan, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Sherilyn Fenn

Dnes se narodili
Česká republika Otakar Brousek ml.
(*1957) herec, dabér

Česká republika Jana Boušková
(*1954) herečka

Česká republika Miroslav Macháček
(*1922) herec

Spojené státy Lex Barker
(*1919) herec

Francie Michel Gondry
(*1963) režisér, scénárista, herec


Sherilyn Fenn
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
12°25’
 
LunaLuna:
Vodnář
10°19’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
27°05’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
25°13’
 
MarsMars:
Panna
27°57’
R
JupiterJupiter:
Býk
16°55’
 
SaturnSaturn:
Ryby
4°36’
 
UranUran:
Panna
14°01’
R
NeptunNeptun:
Štír
19°54’
 
PlutoPluto:
Panna
15°49’
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
20°18’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
12°38’
 
CheirónCheirón:
Ryby
16°12’
 
Zastoupení živlů:
0xOheňOheň
6xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Albert Finney
(*1936) herec

Spojené státy Rosario Dawson
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Marek Taclík
(*1973) herec

Spojené státy Billy Joel
(*1949) zpěvák, skladatel, kytarista

Česká republika Adam Gebrian
(*1979) architekt, kritik, teoretik


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Dirk Bogarde
(*1921 - 1999) herec

Francie Gustave Flaubert
(*1821 - 1880) spisovatel

Ukrajina Helena Petrovna Blavatská
(*1831 - 1891) okultistka, filosofka, novinářka, zakladatelka Theosofické společnosti

Francie Paul Gauguin
(*1848 - 1903) francouzský malíř

Spojené státy William Schallert
(*1922 - 2016) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »