Simon Callow wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Simon Callow
(Simon Phillip Hugh Callow)

Pohlaví:
Muž
Narození:
15.6. 1949 - 07:00h
Místo:
Londýn
Země:
Věk:
72 let
  • Slunce: Blíženci
  • Luna:    Vodnář
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Simon Callow - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Clifford (A)
Datum narození a čas (místní čas):
15.6.1949 - 07:00  (BST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
15.6.1949 - 06:00  
GB, Londýn:
51°30' s.š., 0°10' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Simon Callow 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Simon Callow
datum narození 15.6.1949
(herec, instagram)

Simon Callow - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Viceroy's House
(2016) - Golden Years
(2015) - Creditors
(2014) - The Feeling Nuts Comedy Night
(2014) - Miss in Her Teens
(2014) - Cizinka (TV seriál)
(2013) - Hercule Poirot: Herkulovské úkoly pro Hercula Poirota
(2012) - Meeting Shakespeare
(2012) - Great West End Theatres
(2012) - The Big Fat Quiz of the Year
(2012) - In Love with Dickens
(2012) - The Best Possible Taste
(2012) - Playhouse uvádí (TV seriál)
(2011) - Comic Relief: Uptown Downstairs Abbey
(2011) - This Green and Pleasant Land: The Story of British Landscape Painting
(2011) - 3 fois 20 ans
(2011) - Love's Kitchen
(2011) - Ledová apokalypsa
(2011) - In Love with Shakespeare
(2010) - Popstar to Operastar
(2009) - Orson Welles over Europe
(2009) - Anatomy of Hope
(2008) - Musikalische Reisen
(2008) - The Mr. Men Show (TV seriál)
(2008) - Chemical Wedding
(2007) - Movie Connections (TV seriál)
(2007) - British Film Forever (TV seriál)
(2007) - Surveillance
(2007) - Arn
(2006) - Prokletí hrobky faraona Tutanchamona
(2005) - Foley & McColl: This Way Up
(2005) - The Civilization of Maxwell Bright
(2005) - Bob the Butler
(2004) - ZOO v krabici (TV seriál)
(2004) - Slečna Marplová: Mrtvola v knihovně
(2004) - Legenda o Jiřím a drakovi
(2004) - Fantom opery
(2004) - Cabbages & Queens
(2003) - Making 'Christmas Carol: The Movie'
(2003) - Rozverná mládež
(2003) - Pohádka mého života
(2003) - Andělé v Americe (TV seriál)
(2002) - Judi Dench: A BAFTA Tribute
(2002) - Prďoši
(2002) - Merci Docteur Rey
(2001) - Země nikoho
(2001) - Vánoční koleda
(2001) - Don't Eat the Neighbours (TV seriál)
(2000) - Robert's Rescue
(2000) - Deadly Appearances
(1999) - Trial & Retribution III
(1999) - Notting Hill
(1999) - Junk
(1999) - Around the World in 80 Days
(1998) - Zamilovaný Shakespeare
(1998) - Trial & Retribution II
(1998) - The Scarlet Tunic
(1998) - Ložnice a kuloáry
(1997) - Great Composers (TV seriál)
(1997) - Žena v bílém
(1996) - Jakub a obří broskev
(1995) - Victory
(1995) - Le Passager clandestin
(1995) - Jefferson v Paříži
(1995) - England, My England
(1995) - Ace Ventura 2: Volání divočiny
(1994) - Street Fighter: Poslední boj
(1994) - Little Napoleons (TV seriál)
(1994) - Čtyři svatby a jeden pohřeb
(1993) - Soft Top Hard Shoulder
(1993) - Femme Fatale
(1992) - Rodinné sídlo
(1991) - The Trials of Oz
(1991) - Krvavá přísaha
(1991) - Bye Bye Columbus
(1990) - Pohlednice z Hollywoodu
(1990) - Pán a paní Bridgeovi
(1990) - Hříchy mládí
(1989) - Revolutionary Witness
(1989) - Hercule Poirot (TV seriál)
(1988) - Manifesto
(1987) - Acting (TV seriál)
(1987) - The Reluctant Dragon
(1987) - Maurice
(1987) - Cariani and the Courtesans
(1986) - Screenplay (TV seriál)
(1986) - The Madness Museum
(1986) - The Christmas Tree
(1986) - Dead Head (TV seriál)
(1986) - David Copperfield (TV seriál)
(1985) - Screen Two (TV seriál)
(1985) - Pokoj s vyhlídkou
(1985) - Honour, Profit & Pleasure
(1985) - The Good Father
(1984) - Chance in a Million (TV seriál)
(1984) - Amadeus
(1982) - La Ronde
(1975) - Arena (TV seriál)

Simon Callow - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Luna ve Vodnáři

Luna ve Vodnáři

Luna (Měsíc)
Vztah k emocím může být komplikovaný. Máte snahu se osvobodit od negativních emocí, jako je strach, zlost, žárlivost, ale může to vést k tomu, že druzí od vás budou očekávat to, že budete neuvěřitelně tolerantní k jejich takovýmto projevům.

Ascendent v Raku

Ascendent v Raku

Ascendent / Descendent
S tímto Ascendentem je třeba rozvíjet a tříbit citový život. Někdo je natolik citově zranitelný, že si kolem svého nitra vytváří tvrdý krunýř. Úkolem je najít svůj způsob, jak uplatnit svou citlivost, ne jí být zahlcován.

HOROSKOPY
Buvol

Buvol (Země)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 15.6.1949 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Simon Callow 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Simon Callow - herec

se narodil 15.6.1949 ve městě Londýn, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Simon Callow

Dnes se narodili
Spojené státy Elijah Wood
(*1981) herec

Spojené státy Tom Selleck
(*1945) herec

Spojené státy W. C. Fields
(*1879) herec, komik

Spojené státy Victor Mature
(*1913) herec, režisér

Česká republika Pavel Liška
(*1972) herec


Simon Callow
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Blíženci
23°47’
12
 
LunaLuna:
Vodnář
17°18’
8
 
MerkurMerkur:
Blíženci
8°41’
11
R
VenušeVenuše:
Rak
9°33’
12
 
MarsMars:
Blíženci
3°42’
11
 
JupiterJupiter:
Vodnář
1°09’
7
R
SaturnSaturn:
Panna
1°00’
3
 
UranUran:
Rak
0°18’
12
 
NeptunNeptun:
Váhy
12°24’
4
R
PlutoPluto:
Lev
14°41’
2
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
22°41’
10
R
Černá LunaLilith:
Beran
6°39’
10
 
CheirónCheirón:
Střelec
4°40’
5
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Ryby
14°53’
9
Domy:
Rak
21°23’
Kozoroh
21°23’
2:
Lev
7°11’
8:
Vodnář
7°11’
3:
Lev
26°17’
9:
Vodnář
26°17’
Panna
22°24’
Ryby
22°24’
5:
Štír
0°03’
Býk
0°03’
6:
Střelec
15°21’
Blíženci
15°21’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
1xZeměZemě
8xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Býk
21°53’
11
Slun./Luna:
Beran
20°32’
10


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Christian Bale
(*1974) herec

Spojené státy Gene Hackman
(*1930) herec, režisér

Velká Británie Vanessa Redgrave
(*1937) herečka

Velká Británie Phil Collins
(*1951) herec, zpěvák

Švédsko Olof Palme
(*1927) švédský politik, předseda sociální demokracie, předseda vlády


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Alan Ladd
(*1913 - 1964) herec

Rusko Alexandr Sergejevič Puškin
(*1799 - 1837) spisovatel

Itálie Antonio Brivio
(*1905 - 1995) závodník

Spojené státy Margaret Daniel
(*1924 - 2008) spisovatelka

Spojené státy Allen Dulles
(*1893 - 1969) americký diplomat, právník, ředitel CIA



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »