Simon Cowell wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Simon Cowell
(Simon Phillip Cowell)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Brighton, Anglie
Země:
Věk:
61 let
Povolání:
herec, porotce v X factoru, Britain's Got Talent a podobných soutěžích

Simon Cowell - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
7.10.1959 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Simon Cowell 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Simon Cowell
datum narození 7.10.1959
(herec, porotce v X factoru, Britain's Got Talent a podobných soutěžích, instagram)

Simon Cowell - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - The BRIT Awards 2015
(2015) - National Television Awards 2015
(2015) - The Late Late Show with James Corden
(2013) - National Television Awards
(2013) - The Arsenio Hall Show
(2013) - One Direction 3D: This is Us
(2013) - Životní šance
(2012) - The Talent Show Story (TV seriál)
(2011) - The Jonathan Ross Show
(2011) - Americký X Factor
(2010) - The 37th Annual Daytime Emmy Awards
(2010) - Daybreak
(2010) - Conan
(2010) - The Simpsons: Access All Areas
(2010) - The Simpsons: Celebrity Friends
(2009) - 2009 Game Show Awards
(2009) - Cheryl Cole's Night In
(2009) - Comic Relief 2009
(2007) - Xposé
(2007) - The Kylie Show
(2007) - Chelsea Lately
(2007) - Británie má talent
(2007) - Britain's Got More Talent
(2007) - Happy Birthday Elton! From Madison Square Garden, New York (koncert)
(2007) - Concert for Diana (koncert)
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2006) - The 58th Annual Primetime Emmy Awards
(2006) - TV's 50 Greatest Stars
(2005) - The X Factor
(2005) - The 32nd Annual Daytime Emmy Awards
(2004) - The Xtra Factor
(2004) - The X Factor
(2004) - The 56th Annual Primetime Emmy Awards
(2004) - Late Night with Conan O'Brien: The Best of Triumph the Insult Comic Dog
(2004) - Simon Cowell: American Idol
(2004) - George Michael : a different story
(2004) - American Idol: The E! True Hollywood Story
(2004) - Shrek 2
(2004) - Far Far Away Idol
(2003) - World Idol
(2003) - The 55th Annual Primetime Emmy Awards
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - MTV Video Music Awards 2003
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - The Importance of Being Famous
(2003) - Pop Idol: One Year On
(2003) - Paula Abdul: The E! True Hollywood Story
(2003) - The Luvvies
(2003) - Greasemania
(2003) - Being Simon Cowell
(2003) - Scary Movie 3
(2002) - The Teen Choice Awards 2002
(2002) - American Idol
(2002) - Bubblegum Babylon
(2001) - Pop Idol
(2001) - Lorraine
(2001) - Pop Idol Extra (TV seriál)
(2001) - The Hit Factory: The Pete Waterman Story
(2001) - One Hit Wonderland (TV seriál)
(2000) - GPTV
(1996) - Access Hollywood
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1986) - Oprah show
(1981) - Entertainment Tonight

Simon Cowell - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Simon Cowell - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Vepř

Vepř (Země)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
7

7. den - Zkušenost

Numerologie - den narození
Má dar naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Tato osoba je citlivá a vnímavá. Pro svůj život potřebuje partnera. Často má názory duchovní povahy, vztah k životnímu prostředí a medicíně. Stává se aktivistou.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 7.10.1959 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Simon Cowell 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Simon Cowell - herec, porotce v X factoru, Britain's Got Talent a podobných soutěžích

se narodil 7.10.1959 ve městě Brighton, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Simon Cowell

Dnes se narodili
Spojené státy Diane Ladd
(*1935) herečka

Česká republika Hana Maciuchová
(*1945) herečka

Spojené státy Joel Coen
(*1954) režisér, scénárista, herec

Česká republika Matěj Hádek
(*1975) herec

Spojené státy The Game
(*1979) herec, rapper


Simon Cowell
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
13°28’
 
LunaLuna:
Střelec
21°15’
 
MerkurMerkur:
Váhy
27°25’
 
VenušeVenuše:
Panna
3°44’
 
MarsMars:
Váhy
20°40’
 
JupiterJupiter:
Střelec
0°20’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
1°18’
 
UranUran:
Lev
19°56’
 
NeptunNeptun:
Štír
5°50’
 
PlutoPluto:
Panna
5°13’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
3°15’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
6°04’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
23°02’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
5xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Ben Stiller
(*1965) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Richard Crenna
(*1926) herec

Velká Británie Ridley Scott
(*1937) režisér, scénárista, kameraman, herec

Mexiko Gael García Bernal
(*1978) herec

Velká Británie Billy Idol
(*1955) zpěvák, kytarista


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Cary Grant
(*1904 - 1986) herec

Spojené státy Natalie Wood
(*1938 - 1981) herečka

Velká Británie George Harrison
(*1943 - 2001) zpěvák, skladatel, kytarista

Rakousko císařovna Marie Terezie
(*1717 - 1780) císařovna z rodu Habsburků

Itálie Giacomo Puccini
(*1858 - 1924) italský operní skladatel a významný představitel verismu



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »