Stacy Keach wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Stacy Keach
(Walter Stacy Keach Jr.)

Pohlaví:
Muž
Narození:
2.6. 1941 - 19:15h
Místo:
Tybee Island, Georgie
Země:
Věk:
79 let
  • Slunce: Blíženci
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Stacy Keach - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
2.6.1941 - 19:15  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
3.6.1941 - 00:15  
US, Tybee Island:
32°5' s.š., 81°6' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Stacy Keach 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Stacy Keach
datum narození 2.6.1941
(herec, instagram)

Stacy Keach - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - A Direct Action Story
(2016) - Gold
(2016) - Cell
(2015) - Truth
(2015) - Sam
(2015) - Periphery
(2015) - Hunt the Truth (TV seriál)
(2015) - Crowded (TV seriál)
(2014) - Oscar's Red Carpet 2014
(2014) - Zůstaň se mnou
(2014) - Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil
(2014) - Letadla 2: Hasiči a záchranáři
(2014) - Letadla: Vitamočka - Letecká show
(2014) - Enlisted (TV seriál)
(2013) - Sean Saves the World (TV seriál)
(2013) - Ooga Booga
(2013) - Nebraska
(2013) - Letadla
(2013) - Brooklyn Nine-Nine (TV seriál)
(2012) - The Neighbors (TV seriál)
(2012) - The Great Chameleon
(2012) - Bourneův odkaz
(2012) - The Architect
(2011) - Vyvolávač blesků
(2011) - Lights Out (TV seriál)
(2011) - Jerusalem Countdown
(2011) - Hindenburg
(2011) - Cellmates
(2010) - Sammyho dobrodružství 3D
(2010) - The Portal
(2010) - Nouzové přistání (TV seriál)
(2010) - Machete
(2009) - Imbued
(2009) - Chicago Overcoat
(2009) - Boxer
(2009) - The Bad Game
(2009) - Asteroid Kassandra
(2009) - The Assistants
(2008) - W.
(2008) - V ringu smrti
(2008) - Návrat osamělého jezdce
(2008) - Hledá se chůva
(2007) - Příběh Pixaru
(2007) - Americká nenasytnost (TV seriál)
(2007) - Prison Break: The Road to Freedom
(2007) - Honeydripper
(2006) - Vojenské letouny (TV seriál)
(2006) - Galapágy (TV seriál)
(2006) - Studio 30 Rock (TV seriál)
(2006) - Smrtelná nákaza
(2006) - Opuštěný kaňon
(2006) - Jesus, Mary and Joey
(2006) - Death Row
(2006) - Černovous
(2006) - Come Early Morning
(2005) - Útěk z vězení (TV seriál)
(2005) - Man with the Screaming Brain
(2005) - Keep Your Distance
(2004) - El Padrino
(2004) - The Hollow
(2004) - Caught in the Headlights
(2003) - Sasquatch: Legend Meets Science
(2003) - Zázrační pejsci
(2003) - Wie tauscht man seine Eltern um?
(2003) - Operation Balikatan
(2003) - Mike Hammer: Song Bird
(2003) - Ledový zásah
(2003) - Dva a půl chlapa (TV seriál)
(2002) - Pia Zadora: The E! True Hollywood Story
(2002) - Great Projects: The Building of America
(2002) - Vzkvétající město (TV seriál)
(2002) - Věřte, nevěřte
(2002) - Rods! (TV seriál)
(2001) - Warship
(2001) - The Making of 'Mercy Streets'
(2001) - Sluneční bouře
(2001) - Oheň z nebe
(2001) - Birds of Passage
(2000) - Tesla - pán blesků
(2000) - David Carradine: The E! True Hollywood Story
(2000) - Unshackled
(2000) - Titus (TV seriál)
(2000) - Odvážná láska
(2000) - Nízký přelet
(2000) - Milosrdné ulice
(2000) - Domobrana
(1999) - Nejúžasnější videa světa
(1999) - Olympic Glory
(1999) - Dolphins: The Wild Side
(1999) - Savage Seas (TV seriál)
(1999) - Mladý Ivanhoe
(1999) - Kukuřičné děti 6: Návrat Izáka
(1999) - Fear Runs Silent
(1998) - Sea Monsters: Search for the Giant Squid
(1998) - Savage Earth (TV seriál)
(1998) - Kult hákového kříže
(1997) - The Titanic's Lost Sister
(1997) - Sopka: Přírodní peklo
(1997) - Mysteries of Deep Space
(1997) - The Sea Wolf
(1997) - Murder in My Mind
(1997) - Legenda o ztracené hrobce
(1997) - Gang, Die (TV seriál)
(1997) - Epidemie
(1997) - Detektiv Mike Hammer (TV seriál)
(1996) - Plague Fighters
(1996) - Útěk z L.A.
(1996) - Stopař
(1996) - Kořist jaguára
(1995) - Texas
(1995) - Amanda & the Alien
(1994) - True Stories (TV seriál)
(1994) - Trust in Me
(1994) - Souboj policajtů
(1994) - Proti své vůli
(1994) - Město zločinu
(1993) - Working with Orson Welles
(1993) - Warren Oates: Across the Border
(1993) - Sunset Grill
(1993) - Rio Diablo
(1993) - Nezdolná síla
(1993) - Body Bags: Historky z márnice
(1993) - Batman a fantom
(1992) - Lincoln
(1992) - Tiché hřmění
(1992) - Lincoln & Seward
(1991) - Záhady temné džungle (TV seriál)
(1991) - Operace Žralok
(1991) - Milena
(1990) - Night of 100 Stars III
(1990) - Lindbergh
(1990) - Falešná identita
(1990) - Exterminátor
(1989) - Circus of the Stars #14
(1989) - The 16th Annual Daytime Emmy Awards
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1989) - Mike Hammer: Murder Takes All
(1989) - The Forgotten
(1988) - The 40th Annual Primetime Emmy Awards
(1988) - Hemingway (TV seriál)
(1987) - Ultraman: The Adventure Begins
(1986) - The 38th Annual Primetime Emmy Awards
(1986) - Návrat Mika Hammera
(1986) - Důvěrní cizinci
(1984) - The 36th Annual Primetime Emmy Awards
(1984) - More Than Murder
(1984) - Mistral's Daughter (TV seriál)
(1984) - Mike Hammer (TV seriál)
(1983) - Princess Daisy
(1983) - Murder Me, Murder You
(1982) - Wait Until Dark
(1982) - Ta mistrovská sezona
(1982) - Modrá a šedá (TV seriál)
(1982) - Butterfly
(1981) - Silniční hry
(1981) - Cheech and Chong: Nice Dreams
(1980) - Psanci
(1980) - Portrait of a Rebel: The Remarkable Mrs. Sanger
(1980) - The Ninth Configuration
(1980) - Nezaručená zpráva o válce
(1979) - The Search for Solutions
(1978) - Two Solitudes
(1978) - Stoupat jak dým
(1978) - Poslední útok
(1978) - Ponorka na dně
(1978) - Kanibalové 2
(1977) - The Squeeze
(1977) - Soupeři
(1977) - Ježíš Nazaretský
(1977) - Diary of a Young Comic
(1976) - The Killer Inside Me
(1976) - Esecutori, Gli
(1976) - Dynasty
(1975) - James Dean: The First American Teenager
(1975) - Nevhodné chování
(1975) - Hamburger Hamlet
(1975) - Caribe (TV seriál)
(1974) - One by One
(1974) - Nova (TV seriál)
(1974) - Watched!
(1974) - Snadný výdělek
(1974) - Pohled společnosti Parallax
(1974) - Antigone
(1974) - All the Kind Strangers
(1973) - Wilbur and Orville: The First to Fly
(1973) - The Man of Destiny
(1973) - Luther
(1973) - Drsná Oklahoma
(1972) - Život a doba soudce Roye Beana
(1972) - Particular Men
(1972) - Novodobí centurioni
(1972) - Nadmuté město
(1971) - Doc
(1970) - The Traveling Executioner
(1970) - End of the Road
(1970) - Brewster McCloud
(1968) - Srdce je osamělý lovec
(1967) - The Winter's Tale
(1963) - Island of Love

Stacy Keach - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1980) - Psanci

Stacy Keach - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Stacy Keach - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1939) Judy Collins

ASTROLOGIE
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Luna v Panně

Luna v Panně

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí souvisí s pořádkem a přehledností, a to i v oblasti citů, můžete mít touhu uklízet všechno, co je chaotické a neuspořádané. Pěstujte více otevřené tolerantnosti a akceptujte nedokonalosti života.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Had

Had (Kov)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
2

2. den - Družnost

Numerologie - den narození
Je ohleduplná a dovede naslouchat druhým. Je oddaná a citově založená. Pracuje i pro druhé a dokáže se vcítit do druhého. Je družná a drží se v blízkosti rodiny. Je diplomatem.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 2.6.1941 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Stacy Keach 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Stacy Keach - herec

se narodil 2.6.1941 ve městě Tybee Island, Georgie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Stacy Keach

Dnes se narodili
Itálie Roberto Benigni
(*1952) herec, scénárista, režisér

Velká Británie John Cleese
(*1939) herec, komik, spisovatel, člen skupiny Monty Python

Spojené státy Roy Lichtenstein
(*1923) umělec, malíř a sochař popartu

Singapur Vanessa Mae
(*1978) houslistka, zpěvačka

Česká republika Václav Noid Bárta
(*1980) herec, zpěvák


Stacy Keach
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Blíženci
12°01’
7
 
LunaLuna:
Panna
13°15’
9
 
MerkurMerkur:
Rak
5°26’
7
 
VenušeVenuše:
Blíženci
23°53’
7
 
MarsMars:
Ryby
11°50’
3
 
JupiterJupiter:
Blíženci
1°45’
6
 
SaturnSaturn:
Býk
21°11’
6
 
UranUran:
Býk
27°08’
6
 
NeptunNeptun:
Panna
24°54’
10
 
PlutoPluto:
Lev
2°31’
8
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
28°04’
10
 
Černá LunaLilith:
Býk
9°35’
5
 
CheirónCheirón:
Rak
28°38’
8
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Ryby
11°49’
3
Domy:
Střelec
10°36’
Blíženci
10°36’
2:
Kozoroh
12°25’
8:
Rak
12°25’
3:
Vodnář
17°56’
9:
Lev
17°56’
Ryby
23°09’
Panna
23°09’
5:
Beran
23°32’
Váhy
23°32’
6:
Býk
18°38’
Štír
18°38’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
8xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Štír
1°53’
11
Slun./Luna:
Rak
27°38’
8


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Julia Roberts
(*1967) herečka

Spojené státy Joaquin Phoenix
(*1974) herec

Slovensko Marián Labuda st.
(*1944) herec

Francie Coluche
(*1944) herec, komik

Česká republika Milan Baroš
(*1981) fotbalista


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Lída Baarová
(*1914 - 2000) herečka

Česká republika Štěpánka Haničincová
(*1931 - 1999) herečka, moderátorka

Spojené státy Lou Reed
(*1942 - 2013) zpěvák, skladatel, kytarista, básník

Spojené státy James Hillman
(*1926 - 2011) psycholog, spisovatel

Německo Rudolf Dassler
(*1898 - 1974) podnikatel, zakladatel firmy Puma, bratr zakladatele firmy Adidas



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »