Stan Lathan wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Stan Lathan

Pohlaví:
Muž
Narození:
Země:
Věk:
75 let
Povolání:
režisér, herec

Stan Lathan - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
8.7.1945 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Stan Lathan 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Stan Lathan
datum narození 8.7.1945
(režisér, herec, instagram)

Stan Lathan - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zoe Ever After (TV seriál)
(2012) - The Soul Man (TV seriál)
(2006) - Cedric: Taking You Higher
(2004) - Dave Chappelle: For What It's Worth
(2004) - Second Time Around (TV seriál)
(2003) - All of Us (TV seriál)
(2002) - Cedric the Entertainer Presents
(2002) - Russell Simmons Presents Def Poetry (TV seriál)
(2002) - It's Black Entertainment
(2001) - The Bernie Mac Show (TV seriál)
(2000) - Dave Chappelle: Killin' Them Softly
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - The Steve Harvey Show (TV seriál)
(1996) - Moesha (TV seriál)
(1995) - Minor Adjustments (TV seriál)
(1995) - Cleghorne! (TV seriál)
(1994) - Def Comedy Jam: Primetime
(1994) - South Central (TV seriál)
(1992) - Martin (TV seriál)
(1991) - Roc (TV seriál)
(1991) - Good Sports (TV seriál)
(1990) - True Colors (TV seriál)
(1989) - A Man Called Hawk (TV seriál)
(1989) - Lebkouni (TV seriál)
(1989) - Heart and Soul
(1989) - A Fine Romance (TV seriál)
(1989) - An Eight Is Enough Wedding
(1988) - The Child Saver
(1987) - Uncle Tom's Cabin
(1987) - Frank's Place (TV seriál)
(1986) - The Redd Foxx Show (TV seriál)
(1986) - It's Garry Shandling's Show (TV seriál)
(1986) - Better Days (TV seriál)
(1986) - Amen (TV seriál)
(1985) - Go Tell It On the Mountain
(1984) - 1st & Ten (TV seriál)
(1984) - Miami Vice (TV seriál)
(1984) - Crazy Like a Fox (TV seriál)
(1984) - Booker
(1984) - Beat Street
(1983) - Boone (TV seriál)
(1982) - Broadway Plays Washington
(1982) - Remington Steele (TV seriál)
(1982) - Fame (TV seriál)
(1982) - Denmark Vessey's Rebellion
(1982) - Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
(1981) - Síla rodu (TV seriál)
(1981) - The Righteous Apples (TV seriál)
(1981) - Poldové z Hill Street (TV seriál)
(1981) - Flamingo Road (TV seriál)
(1980) - The Sky Is Gray
(1980) - Breaking Away (TV seriál)
(1978) - Watch Your Mouth (TV seriál)
(1978) - The Trial of the Moke
(1977) - Eight Is Enough (TV seriál)
(1976) - Almos' a Man
(1974) - Úžasná Grace
(1974) - That's My Mama (TV seriál)
(1974) - Barney Miller (TV seriál)
(1973) - Save the Children
(1972) - Sanford and Son (TV seriál)
(1972) - ABC Afterschool Specials (TV seriál)
(1971) - The Waltons (TV seriál)
(1969) - Sezame, otevři se
(1968) - Soul! (TV seriál)

Stan Lathan - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Kohout

Kohout (Dřevo)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.7.1945 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Stan Lathan 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Stan Lathan - režisér, herec

se narodil 8.7.1945
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Stan Lathan

Dnes se narodili
Česká republika Čestmír Řanda st.
(*1923) zasloužilý umělec, herec, divadelní režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901) herec, režisér

Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) herec, zpěvák

Irsko Paddy Kelly
(*1977) zpěvák, skladatel, textař, bývalý člen The Kelly Family

Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrolog


Stan Lathan
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
15°56’
 
LunaLuna:
Rak
2°13’
 
MerkurMerkur:
Lev
8°00’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
0°50’
 
MarsMars:
Býk
19°36’
 
JupiterJupiter:
Panna
21°38’
 
SaturnSaturn:
Rak
14°35’
 
UranUran:
Blíženci
15°10’
 
NeptunNeptun:
Váhy
3°48’
 
PlutoPluto:
Lev
9°08’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
8°49’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
26°28’
 
CheirónCheirón:
Panna
28°44’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Radek John
(*1954) politik, publicista, spisovatel a scénárista

Česká republika Zdeněk Junák
(*1951) herec

Venezuela Alicia Machado
(*1976) herečka, zpěvačka, modelka

Mexiko Dulce María
(*1985) herečka, zpěvačka, hudební skladatelka

Francie Philippe Bouvard
(*1929) spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Grossmann
(*1941 - 1971) herec, zpěvák, textař, autor her a povídek

Jižní Afrika Nelson Mandela
(*1918 - 2013) prezident JAR, bojovník proti apartheidu

Francie Alexandre Dumas starší
(*1802 - 1870) prozaik, dramatik, spisovatel

Rakousko Wolfgang Amadeus Mozart
(*1756 - 1791) hudební skladatel, pianista, varhaník, virtuos

Francie Claude Monet
(*1840 - 1926) francouzský impresionistický malíř a grafik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »