Stanley Tucci wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Stanley Tucci

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Peekskill, New York
Země:
Věk:
59 let
Povolání:
herec, scénárista, režisér

Stanley Tucci - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
11.11.1960 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Stanley Tucci 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Stanley Tucci
datum narození 11.11.1960
(herec, scénárista, režisér, instagram)

Stanley Tucci - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Kráska a zvíře
(2016) - The EE British Academy Film Awards 2016 (TV pořad)
(2016) - Patient Zero
(2015) - The Late Show with Stephen Colbert
(2015) - Spotlight
(2015) - Peter & Wendy: Based on the Novel Peter Pan by J. M. Barrie
(2015) - Městečko Fortitude (TV seriál)
(2015) - Larry Gaye: Renegade Male Flight Attendant
(2015) - Hunger Games: Síla vzdoru 2. část
(2015) - Heat
(2014) - The EE BAFTA Film Awards 2014
(2014) - Transformers: Zánik
(2014) - Králova zahradnice
(2014) - Hunger Games: Síla vzdoru 1. část
(2014) - Dobrodružství pana Peabodyho a Shermana
(2014) - BoJack Horseman (TV seriál)
(2014) - A zase ti Mupeti!
(2013) - WikiLeaks
(2013) - Sametové ráno
(2013) - Percy Jackson: Moře nestvůr
(2013) - Jack a obři
(2013) - Hunger Games: Vražedná pomsta
(2012) - Pravidla mlčení
(2012) - Hunger Games
(2012) - Gambit
(2011) - The Orange BAFTA Film Awards 2011
(2011) - Margin Call
(2011) - Fight For Your Right Revisited
(2011) - Captain America: První Avenger
(2010) - 82. Annual Academy Awards
(2010) - The 64th Annual Tony Awards
(2010) - Varieté
(2010) - Space Chimps 2: Zartog Strikes Back
(2010) - Panna nebo orel
(2009) - Pevné pouto
(2009) - Julie a Julia
(2008) - Beyond Wiseguys: Italian Americans & the Movies
(2008) - Vesmírní opičáci
(2008) - Správná volba
(2008) - Příběh o Zoufálkovi
(2008) - Kit Kittredge: Odvážná novinářka
(2008) - Co se vlastně stalo
(2007) - 2007 Primetime Creative Arts Emmy Awards
(2007) - The Graham Norton Show
(2007) - Rande naoko
(2007) - Poslední píseň
(2006) - Edge of Outside
(2006) - 3 libry (TV seriál)
(2006) - Studio 30 Rock (TV seriál)
(2006) - Skandál
(2006) - Nabít a zabít
(2006) - Ďábel nosí Pradu
(2005) - Roboti
(2004) - Fashion News Live
(2004) - At the Movies
(2004) - Život a smrt Petera Sellerse
(2004) - Terminál
(2004) - Smím prosit?
(2003) - Freedom: A History of Us (TV seriál)
(2003) - Spin
(2003) - Jádro
(2002) - Sundance 20
(2002) - Gene Kelly: Anatomy of a Dancer
(2002) - Film o filmu: Road to Perdition
(2002) - Velký průšvih
(2002) - Road to Perdition
(2002) - Krásná pokojská
(2001) - The Movie Loft
(2001) - Zlatíčka pro každého
(2001) - Ulice New Yorku
(2001) - Konference ve Wannsee
(2001) - Blbec v Americe
(2000) - Scottsboro: An American Tragedy
(2000) - Tajemství
(2000) - Býk (TV seriál)
(1999) - Sen noci svatojánské
(1999) - Právo silnějšího
(1998) - Winchell
(1998) - Podvodníci
(1998) - Osmnáctý anděl
(1998) - Montana
(1998) - Alarm
(1997) - Pozor na Harryho
(1997) - Extra život
(1996) - The 48th Annual Primetime Emmy Awards
(1996) - Žranice
(1996) - Cesta do města
(1995) - Soudcem z nouze
(1995) - Polibek smrti
(1995) - Murder One (TV seriál)
(1995) - Moderní námluvy
(1994) - Somebody to Love
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Může to potkat i vás
(1994) - Mrs. Parker a začarovaný kruh
(1993) - Semtex Blues
(1993) - Případ Pelikán
(1992) - Předehra k polibku
(1992) - Proměna Betty Lou
(1992) - In the Soup
(1992) - Beethoven
(1992) - Bdělé oko veřejnosti
(1991) - Billy Bathgate
(1990) - Rychlá změna
(1990) - Muži bez respektu
(1990) - Dvanáctá vražda
(1989) - Rodinná exploze
(1989) - Otroci New Yorku
(1989) - Fear, Anxiety & Depression
(1988) - Vražedná opice
(1988) - The Street (TV seriál)
(1987) - Wiseguy (TV seriál)
(1987) - Kojak: The Price of Justice
(1987) - Kdo je ta holka
(1985) - Čest rodiny Prizziů

Stanley Tucci - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Stanley Tucci - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Stanley Tucci - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1963) Edie Falco

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Krysa

Krysa (Kov)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

2

Životní číslo - 2

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je snášenlivá. Laskavá a vyniká velmi dobrou intuicí. Kterou může využívat při své činnosti. Je dobré naslouchat druhým, mít trpělivost a učit se umění diplomacie.


Numerologický rozbor - Datum narození - 11.11.1960 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Stanley Tucci 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Stanley Tucci - herec, scénárista, režisér

se narodil 11.11.1960 ve městě Peekskill, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Stanley Tucci

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Stanley Tucci
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
19°06’
 
LunaLuna:
Lev
18°17’
 
MerkurMerkur:
Štír
10°42’
R
VenušeVenuše:
Střelec
25°18’
 
MarsMars:
Rak
18°05’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
3°00’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
14°18’
 
UranUran:
Lev
25°37’
 
NeptunNeptun:
Štír
9°15’
 
PlutoPluto:
Panna
7°55’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
12°01’
R
Černá LunaLilith:
Rak
20°56’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
27°25’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
0xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Václav Neckář
(*1943) český popový zpěvák a filmový herec

Kanada Ryan Reynolds
(*1976) herec

Česká republika Jiří Mádl
(*1986) herec, režisér, moderátor

Česká republika Dolly Buster
(*1969) režisérka, pornoherečka

Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) hudební skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Lino Ventura
(*1919 - 1987) herec

Francie Paul Cézanne
(*1839 - 1906) francouzský malíř

Velká Británie Kingsley Amis
(*1922 - 1995) básník, prozaik

Alžírsko Louis Pierre Althusser
(*1918 - 1990) francouzský filozof

Francie Fernandez Arman
(*1928 - 2005) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »