Stano Dančiak wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Stano Dančiak

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1942 (?)
Země:
Věk:
77 let
Povolání:
herec, scénárista

Stano Dančiak - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1942 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Stano Dančiak 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Stano Dančiak
datum narození v roce *1942
(herec, scénárista, instagram)

Stano Dančiak - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - Osobnosť televíznej obrazovky 2010
(2008) - Radosť zo života (TV seriál)
(2008) - Gen.sk (TV seriál)
(2007) - Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
(2007) - Izidor
(2005) - Šimijé
(2005) - Šílení
(2005) - Nazdravíčko
(2004) - Anjeli strážni
(2003) - Fricasse
(2002) - Chalupárium alebo Keď v meste padla...
(2002) - Lord Norton a sluha James
(2002) - Dážď padá na naše duše
(2001) - 7EDEM s r. o.
(2000) - Prekliaty služobník lásky
(2000) - Čajová šálka lásky
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Šest statečných
(1999) - Kráľovská hra
(1998) - Aj múdry schybí
(1998) - Za mestskými múrmi (TV seriál)
(1998) - Rivers of Babylon
(1998) - Opojenie z premeny
(1998) - Dom bez sluhu
(1996) - Suzanne
(1996) - Lea
(1996) - Bud Bindi (TV seriál)
(1996) - ...ani smrt nebere
(1995) - Škriatok (TV seriál)
(1995) - Duchovo nájomné
(1994) - O Jankovi kľúčiarovi
(1993) - Príbeh Mateja Hóza
(1993) - Posledný coctail
(1993) - Pod vládou ženy aj na svitaní
(1993) - Podozrenie
(1993) - Líška
(1993) - K.O.
(1993) - Kmotor Remenár a kmotor Hrebenár
(1993) - Hudobné rozprávky
(1992) - Výstrel na Bonaparta
(1992) - Rozprávky z Hollywoodu
(1992) - Lepší je být bohatý a zdravý než chudý a nemocný
(1992) - Kmotor Remenár a kmotor Hrebenár
(1992) - Chaos (divadelní záznam)
(1991) - Zloději
(1991) - Tajomstvo alchymistu Storitza
(1991) - Rozprávka rozprávok
(1991) - Lorenzaccio
(1991) - Jurošík (TV seriál)
(1991) - Jacobowski a plukovník
(1991) - Garsónka
(1991) - Diabol vo Francúzsku
(1990) - Zostane to medzi nami
(1990) - Svědek umírajícího času
(1990) - Súkromné životy
(1990) - Rýchlik
(1990) - Rozmar starej dámy
(1990) - Piata pečať
(1990) - Modrý Jonatán
(1990) - Dávajte si pozor!
(1989) - Turandot
(1989) - Počkaj ma v parku
(1989) - Novinári
(1989) - Montiho čardáš
(1989) - Kucapaca alebo Obnovenie poriadku
(1989) - Kolotoč
(1989) - Chodník cez Dunaj
(1989) - Čertiská
(1988) - Žartovné rozprávky
(1988) - Žaba
(1988) - Zostane to v rodine
(1988) - Veľká rošáda
(1988) - Umývanie hláv
(1988) - Mikola a Mikolko
(1988) - Mercadet
(1988) - Ja, stará mama, Iliko a Illarion
(1988) - Génius jednej noci
(1988) - Bez problémov
(1987) - Mojich sedem divov
(1987) - Labyrint (TV seriál)
(1987) - Skúška vedenia
(1987) - Kto zaplatí nohavice
(1987) - Kobyla na bielej čiare
(1987) - Hrdina západu
(1987) - Harmónia podľa Vivaldiho
(1986) - Šťastie na dobierku
(1986) - Pro forma
(1986) - Nástupca
(1986) - Milovaný Célimar
(1985) - Film o filme. 1/1985
(1985) - Výlet do Paríža
(1985) - Raz, dva, tri
(1985) - Raskil a Sida
(1985) - Pred sviatkami
(1984) - Umenie komédie
(1984) - Reťazenie
(1984) - Profesionál života
(1984) - Prodavač humoru
(1984) - Plná náruč vzduchu
(1984) - O sláve a tráve
(1984) - Navráťte sa k otcom svojim
(1984) - Návrat Jána Petru
(1984) - Múdry Maťko a blázni
(1984) - Cesta životom
(1984) - Aj múdry schybí (divadelní záznam)
(1983) - Smejeme sa storočiami
(1983) - Zajac na diaľnici
(1983) - Sojky v hlave
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV seriál)
(1983) - Krokodíl
(1983) - Jožko Púčik a jeho kariéra
(1983) - Chrobák v hlave
(1982) - Vlci
(1982) - Pavilón šeliem
(1982) - Chlapec s husľami
(1982) - Chameleón a tí druhí
(1982) - Delenie majetku
(1981) - Divadlo bez opony
(1981) - Spoveď vreckového zlodeja
(1981) - Ostrov
(1981) - Autoservis
(1980) - Princezná s jedným krídlom a jednou plutvou
(1980) - Otec ma zderie tak, či tak
(1980) - Nebezpečné známosti
(1980) - Muž, ktorý miloval symfóniu čísel
(1980) - Ach, tá láska pozemská
(1979) - Ťaví zadok
(1979) - Sesternica Beta
(1979) - Pochábeľ
(1978) - Výmysly uja elektróna (TV seriál)
(1978) - Štyri kolesá
(1978) - Spolužiak
(1978) - Pohľadnica z Benátok
(1978) - Poéma o svedomí I., II.
(1978) - Parížsky život
(1978) - Na pokraji rozumu
(1977) - Vietor v starých stromoch
(1977) - Serafinka a Cézar
(1977) - Sedem krátkych rokov inžiniera Hagaru
(1976) - Svadba
(1976) - Sokovia
(1976) - Páva
(1976) - Odsúdení na život
(1976) - Majster zlodejského cechu
(1976) - Dni Turbinovcov
(1975) - Sebechlebskí hudci
(1975) - Predajňa 044
(1975) - Pomsta
(1975) - Kean
(1975) - Dýchni
(1974) - Tak nekonečne krásna
(1974) - Zorenka
(1973) - Vymenená princezná
(1973) - Skrytý prameň
(1973) - Prípad krásnej nerestnice
(1973) - Ako ostrihať manžela
(1972) - Večne mladá história
(1972) - Šaty
(1972) - Stávka o Leokádiu
(1972) - Doktor
(1972) - Anglická blcha v cárskom Rusku
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1971) - Zaprášené histórie Ema Bohúňa (TV seriál)
(1970) - Zločin slečny Bacilpýšky
(1970) - Svadba
(1970) - Debny
(1969) - Slávni detektívi a volské oko
(1969) - Príbehy z lepšej spoločnosti (TV seriál)
(1969) - Nevesta
(1969) - Chválenkári (TV seriál)
(1969) - Generácia
(1967) - Pasca
(1966) - Vrah zo záhrobia
(1966) - Koliesko
(1965) - Svet sa točí na kolotoči
(1965) - Námestie svätej Alžbety
(1965) - Kým sa skončí táto noc
(1960) - Na pochode sa vždy nespieva

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Kůň

Kůň (Voda)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Stano Dančiak 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Stano Dančiak - herec, scénárista

se narodil v roce *1942 ve Slovenském městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Stano Dančiak

Dnes se narodili
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) herec, režisér

Francie Gilbert Bécaud
(*1927) herec, zpěvák

Slovensko Jožo Ráž
(*1954) zpěvák, baskytarista

Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) profesor psychologie, člen nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Česká republika Pavel Šafr
(*1967) novinář, komentátor, bývalý šéfredaktor Lidových novin a MF DNES


Stano Dančiak
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
2°26’
 
LunaLuna:
Býk
29°19’
 
MerkurMerkur:
Váhy
14°05’
 
VenušeVenuše:
Váhy
27°08’
 
MarsMars:
Váhy
25°41’
 
JupiterJupiter:
Rak
24°45’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
11°39’
R
UranUran:
Blíženci
3°44’
R
NeptunNeptun:
Váhy
0°47’
 
PlutoPluto:
Lev
7°13’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
1°02’
R
Černá LunaLilith:
Rak
6°40’
 
CheirónCheirón:
Lev
27°19’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
3xZeměZemě
6xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jiří Schmitzer
(*1949) herec

Česká republika Václav Vydra ml.
(*1902) herec

Česká republika Jan Kanyza
(*1947) herec

Francie Annie Girardot
(*1931) herečka

Česká republika Theodor Pištěk ml.
(*1932) výtvarník, malíř, automobilový závodník


Výročí úmrtí dnes mají
Irsko Maureen O'Hara
(*1920 - 2015) herečka, zpěvačka

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935 - 2001) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Jindřich Šimon Baar
(*1869 - 1925) katolický kněz a spisovatel, sběratel pohádek

Spojené státy Daniel Webster
(*1782 - 1852) právník, řečník, tajemník a senátor USA

Dánsko Tycho Brahe
(*1546 - 1601) astronom, astrolog, alchymista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »