Štefan Kožka wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Štefan Kožka

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1954 (?)
Země:
Věk:
69 let
Povolání:
herec

Štefan Kožka - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1954 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Štefan Kožka 2023, 2024 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2024
Štefan Kožka
datum narození v roce *1954
(herec, instagram)

Štefan Kožka - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Mata Hari (divadelní záznam)
(2015) - Horná Dolná (TV seriál)
(2014) - Vdova (TV seriál)
(2013) - Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
(2012) - Nikto nie je dokonalý
(2012) - Rodinné prípady (TV seriál)
(2012) - Pod povrchom (TV seriál)
(2012) - Horúca krv (TV seriál)
(2012) - Búrlivé víno (TV seriál)
(2010) - Luníček & Perešníček (TV seriál)
(2009) - Otec
(2009) - Odsouzené (TV seriál)
(2009) - Ako som prežil (TV seriál)
(2008) - Priateľky (TV seriál)
(2006) - Ábelův černý pes
(2004) - Zlatý hlas
(2003) - Záchranáři (TV seriál)
(1999) - Egy tél az Isten háta mögött
(1997) - Zlatá podkova, zlaté pero, zlatý vlas
(1997) - Nech hodí kameňom
(1997) - Katarína Hudáková odišla na večnosť
(1996) - Jaškov sen
(1996) - Herodes a Herodias
(1995) - Z môjho denníka
(1995) - Advent
(1994) - Zlatohláska
(1993) - Zurvalec
(1993) - Príbeh Mateja Hóza
(1993) - Pozemský nepokoj
(1993) - K.O.
(1993) - Fontána pre Zuzanu 2
(1992) - Starec a cár
(1992) - Posledný krajec
(1991) - Štúrovci (TV seriál)
(1991) - Bolo a nebolo
(1991) - Boj o jedno kráľovstvo
(1990) - Vianočna spomienka
(1990) - Júlia
(1990) - Dávajte si pozor!
(1990) - Citové cvičenia
(1989) - Škola detektívky (TV seriál)
(1989) - Semaforová rozprávka
(1989) - Roky prelomu (TV seriál)
(1989) - Reverend
(1989) - Novinári
(1989) - Muž v soli
(1989) - Kleptomanka
(1989) - Kamene
(1988) - Štek
(1988) - Ono a onô
(1988) - Nebojsa
(1988) - Mikola a Mikolko
(1988) - Lúčenie
(1988) - Lovecký nôž
(1988) - Génius jednej noci
(1988) - Dirigent
(1987) - Labyrint (TV seriál)
(1987) - Teraz sa už nehráme...
(1987) - Rodák
(1987) - Predohra
(1987) - Matej Bel z Očovej
(1987) - Až na dno
(1986) - Těžká hodina
(1986) - Šiesta veta
(1986) - Chlapec do náručia
(1986) - Biela voči oblohe
(1986) - Alžbetin dvor (TV seriál)
(1985) - Búrka
(1985) - To je váš prípad, Šetaffy (TV seriál)
(1985) - Snopy z piesku
(1985) - Deti
(1984) - Sladké starosti
(1984) - Cesta životom
(1983) - Tisícročná včela (TV seriál)
(1983) - Tisícročná včela
(1983) - Tajomný ostrov na sídlisku "N"
(1983) - Štvrtý rozmer
(1983) - Na stope zločinu: V službách zákona (TV seriál)
(1982) - Pomocník
(1982) - Podivné okolnosti
(1982) - Pád hore
(1982) - Najstarší škorec Svätopluk
(1982) - Cukor
(1982) - Clavijo
(1980) - Zimozel
(1980) - Príčina katastrofy náhodná
(1980) - Návrat kráľovho muža
(1980) - Dnes z tretej strany
(1979) - Žiadne veľké slová
(1979) - Železné ruky
(1979) - Smrť šitá na mieru
(1977) - Súkromná vojna
(1977) - Biele vrany
(1975) - Nepokojná láska (TV seriál)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Kůň

Kůň (Dřevo)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Štefan Kožka 2024 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Štefan Kožka - herec

se narodil v roce *1954 ve Slovenském městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Štefan Kožka

Dnes se narodili
Spojené státy Harry Dean Stanton
(*1926) herec

Česká republika Karel Gott
(*1939) zpěvák

Itálie Lino Ventura
(*1919) herec

Švédsko Ingmar Bergman
(*1918) režisér, herec

Česká republika Michal David
(*1960) zpěvák, skladatel


Štefan Kožka
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
18°16’
 
LunaLuna:
Kozoroh
11°28’
 
MerkurMerkur:
Lev
7°22’
 
VenušeVenuše:
Váhy
2°41’
 
MarsMars:
Střelec
26°44’
 
JupiterJupiter:
Rak
17°36’
 
SaturnSaturn:
Štír
3°40’
 
UranUran:
Rak
24°54’
 
NeptunNeptun:
Váhy
23°39’
 
PlutoPluto:
Lev
24°28’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
12°58’
R
Černá LunaLilith:
Štír
6°28’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
24°30’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
2xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Forest Whitaker
(*1961) herec, režisér

Dánsko Brigitte Nielsen
(*1963) herečka, zpěvačka, modelka, moderátorka

Spojené státy Brian Austin Green
(*1973) herec, režisér

Německo Diane Kruger
(*1976) herečka, modelka

Velká Británie Ian Curtis
(*1956) zpěvák, kytarista


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Ivana Trump
(*1949 - 2022) modelka, milionářka

Spojené státy Billy the Kid
(*1859 - 1881) americký psanec a střelec

Česká republika Alfons Mucha
(*1860 - 1939) secesní malíř, grafik, designér

Švýcarsko Grock
(*1880 - 1959) klaun, skladatel, hudebník

Monako Léo Ferré
(*1916 - 1993) zpěvák, skladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »