Steve Carell wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Steve Carell
(Steven John Carell)

Pohlaví:
Muž
Narození:
16.8. 1962 - 08:59h
Místo:
Concord, Massachusetts
Země:
Věk:
58 let
  • Slunce: Lev
  • Luna:    Ryby
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Steve Carell - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Taglilatelo (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
16.8.1962 - 08:59  (EDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
16.8.1962 - 12:59  
US, Concord:
42°28' s.š., 71°21' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Steve Carell 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Steve Carell
datum narození 16.8.1962
(herec, instagram)

Steve Carell - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - The Dogs of Babel
(2017) - ACME
(2016) - Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
(2016) - Oscar 2016 (TV pořad)
(2016) - Café Society
(2015) - 87. Annual Academy Awards
(2015) - The Late Show with Stephen Colbert
(2015) - The EE BAFTA Film Awards 2015
(2015) - Night of Too Many Stars: America Comes Together for Autism Programs
(2015) - Sázka na nejistotu
(2015) - Mimoni
(2015) - Freeheld
(2014) - 86. Annual Academy Awards
(2014) - Stand Up to Cancer
(2014) - Hollywood Film Awards
(2014) - Foxcatcher
(2014) - Alexandr a jeho opravdu hodně špatný a příšerně blbý den
(2013) - Pharrell Williams: Happy (hudební videoklip)
(2013) - 2013 MTV Movie Awards
(2013) - Nickelodeon Kids' Choice Awards 2013
(2013) - Zprávař 2 - Legenda pokračuje
(2013) - Nezapomenutelné prázdniny
(2013) - Kouzelníci
(2013) - Já, padouch 2
(2012) - 2012 MTV Movie Awards
(2012) - Do hlubin komedie
(2012) - Hledám přítele pro konec světa
(2012) - Druhá šance
(2011) - 63. Emmy Awards
(2011) - 2011 MTV Movie Awards
(2011) - Zlatý Glóbus 2011
(2011) - The 37th Annual People's Choice Awards
(2011) - Terapie online (TV seriál)
(2011) - Life's Too Short (TV seriál)
(2011) - Bláznivá, zatracená láska
(2010) - 82. Annual Academy Awards
(2010) - 62. Emmy Awards
(2010) - Zlatý Glóbus 2010
(2010) - MTV Movie Awards 2010
(2010) - Daybreak
(2010) - Noční rande
(2010) - Já, padouch
(2010) - Home Makeover
(2010) - Blbec k večeři
(2009) - Zlatý Glóbus 2009
(2009) - The Jay Leno Show
(2009) - Barack Obama: Koncert 2009 (koncert)
(2008) - 80. Annual Academy Awards
(2008) - TV Guide Live at the Emmy Awards
(2008) - The Teen Choice Awards 2008
(2008) - Night of Too Many Stars: An Overbooked Concert for Autism Education
(2008) - MTV Movie Awards 2008
(2008) - Horton
(2008) - Dostaňte agenta Smarta
(2007) - 79. Annual Academy Awards
(2007) - Zlatý Glóbus 2007
(2007) - Up Close with Carrie Keagan
(2007) - The Teen Choice Awards 2007
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - Život podle Dana
(2007) - Zbouchnutá
(2007) - Příběhy z USA
(2007) - Božský Evan
(2006) - 78. Annual Academy Awards
(2006) - 2006 MTV Movie Awards
(2006) - Saturday Night Live: The Best of Saturday TV Funhouse
(2006) - Za plotem
(2006) - Malá Miss Sunshine
(2006) - Hammy's Boomerang Adventure
(2006) - American Storage
(2005) - 40 let panic
(2005) - Moje krásná čarodějka
(2005) - Kancl (TV seriál)
(2004) - Zprávař: Příběh Rona Burgundyho
(2004) - Wake Up, Ron Burgundy: The Lost Movie
(2004) - Melinda a Melinda
(2004) - Konec snění
(2004) - Come to Papa (TV seriál)
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Comedy Central Laughs for Life Telethon 2003
(2003) - Street of Pain
(2003) - The Lunchbox Chronicles
(2003) - Božský Bruce
(2002) - Watching Ellie (TV seriál)
(2000) - Indecision 2000: Election Night - Choose and Lose
(2000) - H.U.D.
(1999) - The Greatest Millennium
(1999) - Suits
(1998) - Tomorrow Night
(1997) - Over the Top (TV seriál)
(1996) - The Daily Show
(1996) - The Dana Carvey Show
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1991) - Life As We Know It!
(1991) - Kudrnatá holka
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight

Steve Carell - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Steve Carell - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Luna v Rybách

Luna v Rybách

Luna (Měsíc)
V tomto znamení má Luna nejvyšší citlivost a vnímavost k okolí. Člověka mohou provázet pocity nejistoty, jeho život může provázet pasivita a pouhá očekávání toho, co by mohlo být. Pokud se pustíte do tvůrčího nebo duchovního hledání, můžete se stát umělcem nebo mystikem s velkou představivostí.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Tygr

Tygr (Voda)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.8.1962 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Steve Carell 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Steve Carell - herec

se narodil 16.8.1962 ve městě Concord, Massachusetts, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Steve Carell

Dnes se narodili
Spojené státy Julianne Moore
(*1960) herečka

Spojené státy Daryl Hannah
(*1960) herečka

Francie Jean-Luc Godard
(*1930) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Olga Scheinpflugová
(*1902) herečka, spisovatelka, básnířka a dramatička

Spojené státy Anna Chlumsky
(*1980) herečka


Steve Carell
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Lev
23°10’
11
 
LunaLuna:
Ryby
2°55’
6
 
MerkurMerkur:
Panna
10°01’
12
 
VenušeVenuše:
Váhy
8°23’
1
 
MarsMars:
Blíženci
26°08’
9
 
JupiterJupiter:
Ryby
9°38’
6
R
SaturnSaturn:
Vodnář
6°55’
5
R
UranUran:
Panna
0°24’
11
 
NeptunNeptun:
Štír
10°52’
2
 
PlutoPluto:
Panna
9°16’
12
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
7°57’
11
R
Černá LunaLilith:
Váhy
2°21’
1
 
CheirónCheirón:
Ryby
9°13’
6
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Beran
8°04’
7
Domy:
Panna
28°19’
Ryby
28°19’
2:
Váhy
23°53’
8:
Beran
23°53’
3:
Štír
24°09’
9:
Býk
24°09’
Střelec
28°01’
Blíženci
28°01’
5:
Vodnář
1°58’
Lev
1°58’
6:
Ryby
2°26’
Panna
2°26’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
5xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
13°10’
11
Slun./Luna:
Býk
28°02’
9


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jeff Bridges
(*1949) herec

Kanada Deanna Durbin
(*1921) herečka

Německo Horst Buchholz
(*1933) herec

Spojené státy Tyra Banks
(*1973) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Jay-Z
(*1969) rapper, hudební producent


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850 - 1894) spisovatel, básník, esejista

Francie Auguste Renoir
(*1841 - 1919) francouzský impresionistický malíř

Česká republika Jan Kefer
(*1906 - 1941) astrolog, hermetik a publicista

Spojené státy Scott Weiland
(*1967 - 2015) zpěvák

Francie Paul Aussaresses
(*1918 - 2013) generál



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »