Steve Coogan wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Steve Coogan
(Stephen John Coogan)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Manchester
Země:
Věk:
56 let
Povolání:
herec

Steve Coogan - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
14.10.1965 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Steve Coogan 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Steve Coogan
datum narození 14.10.1965
(herec, instagram)

Steve Coogan - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - The Dinner
(2016) - Tajný život mazlíčků
(2016) - Shepherds and Butchers
(2015) - Mimoni
(2014) - The 20th Annual Screen Actors Guild Awards
(2014) - Zlatý Glóbus 2014
(2014) - The EE BAFTA Film Awards 2014
(2014) - Oscar's Red Carpet 2014
(2014) - Late Night with Seth Meyers
(2014) - Grammy Awards 2014
(2014) - One Rogue Reporter
(2014) - The Trip to Italy
(2014) - The Lost Honour of Christopher Jefferies (TV seriál)
(2014) - Northern Soul
(2014) - Noc v muzeu: Tajemství hrobky
(2014) - Happyish (TV seriál)
(2013) - Uncle Wormsley's Christmas
(2013) - Philomena
(2013) - Král ze Soho
(2013) - Já, padouch 2
(2013) - Alan Partridge: Alpha Papa
(2012) - Alan Partridge: Welcome to the Places of My Life
(2012) - The Big Fat Quiz of the Year
(2012) - Ruby Sparks
(2012) - Co všechno věděla Maisie
(2011) - Darkwood Manor
(2011) - Beznadějný trouba
(2010) - Conan
(2010) - The Trip (TV seriál)
(2010) - The Trip
(2010) - Percy Jackson: Zloděj blesku
(2010) - Mid Morning Matters with Alan Partridge (TV seriál)
(2010) - Marmaduk
(2010) - Chekhov Comedy Shorts (TV seriál)
(2010) - Benga v záloze
(2009) - Steve Coogan: The Inside Story
(2009) - Monty Python - málem pravda (TV seriál)
(2009) - What Goes Up
(2009) - Politické kruhy
(2009) - Noc v muzeu 2
(2008) - Tropická bouře
(2008) - Sunshine (TV seriál)
(2008) - Rain of Madness
(2008) - Pohádka ze zátoky
(2008) - Hledá se Amanda
(2008) - Hamlet na kvadrát
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - 100 Greatest Stand-Ups
(2007) - The Comedy Map of Britain (TV seriál)
(2007) - British Film Forever (TV seriál)
(2007) - Jednotka příliš rychlého nasazení
(2006) - Saxondale (TV seriál)
(2006) - Noc v muzeu
(2006) - Marie Antoinetta
(2006) - Alibi
(2005) - Tristram Shandy
(2005) - Štastné konce
(2004) - Bob Monkhouse: A BAFTA Tribute
(2004) - At the Movies
(2004) - Zakletá Ella
(2004) - I Am Not an Animal (TV seriál)
(2004) - Cesta kolem světa za 80 dní
(2004) - The All Star Comedy Show
(2003) - The Private Life of Samuel Pepys
(2003) - Paul and Pauline Calf's Cheese and Ham Sandwich
(2003) - Kafe a cigára
(2003) - Anglian Lives: Alan Partridge
(2002) - 24 Hour Party People: The Factory Records Saga
(2002) - Coogan's Runner
(2002) - Sob Robbie a legenda o ztraceném kmenu
(2002) - Nonstop párty
(2002) - I'm Alan Partridge (TV seriál)
(2002) - Cruise of the Gods
(2001) - Comic Relief: Say Pants to Poverty
(2001) - Frank Skinner on Frank Skinner
(2001) - Válka policajtů
(2001) - A Small Summer Party
(2001) - Dr. Terrible's House of Horrible (TV seriál)
(2001) - Combat Sheep
(1999) - Comic Relief: The Record Breaker
(1999) - Sob Robbie a Velké sobí závody
(1998) - The Best of British (TV seriál)
(1998) - Steve Coogan: The Man Who Thinks He's It
(1998) - Pomsta bude sladká!
(1998) - Live from the Lighthouse
(1998) - Bob a Margaret (TV seriál)
(1998) - Alenka v zemi za zrcadlem
(1997) - The Tony Ferrino Phenomenon
(1997) - Introducing Tony Ferrino: Who and Why? A Quest
(1997) - I'm Alan Partridge (TV seriál)
(1997) - The Fix
(1996) - Žabákova dobrodružství
(1995) - Comic Relief: Behind the Nose
(1995) - The Saturday Night Armistice (TV seriál)
(1995) - Kouzelný klíč
(1995) - Coogan's Run (TV seriál)
(1994) - Steve Coogan: Live 'n' Lewd
(1994) - Pauline Calf's Wedding Video
(1994) - Knowing Me, Knowing You with Alan Partridge (TV seriál)
(1994) - The Day Today (TV seriál)
(1993) - Thatcherworld
(1993) - Saturday Zoo (TV seriál)
(1993) - Paul Calf's Video Diary
(1991) - Amnesty International's Big 30 (divadelní záznam)
(1989) - Zmrtvýchvstalý
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1984) - Spitting Image (TV seriál)
(1978) - Top Gear
(1958) - A Christmas Night with the Stars (TV seriál)

Steve Coogan - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Steve Coogan - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Steve Coogan - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1974) China Chow
(*1964) Courtney Love

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Had

Had (Dřevo)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.10.1965 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Steve Coogan 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Steve Coogan - herec

se narodil 14.10.1965 ve městě Manchester, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Steve Coogan

Dnes se narodili
Velká Británie Bob Hoskins
(*1942) herec, režisér

Česká republika Pavel Trávníček
(*1950) herec, moderátor

Spojené státy Hillary Clinton
(*1947) senátorka usa, kandidátka na prezidentský post v usa

Francie Georges Danton
(*1759) francouzský právník a politik

Velká Británie Cary Elwes
(*1962) herec


Steve Coogan
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
20°55’
 
LunaLuna:
Blíženci
8°37’
 
MerkurMerkur:
Štír
2°32’
 
VenušeVenuše:
Střelec
5°26’
 
MarsMars:
Střelec
7°16’
 
JupiterJupiter:
Rak
1°16’
 
SaturnSaturn:
Ryby
11°16’
R
UranUran:
Panna
17°25’
 
NeptunNeptun:
Štír
18°41’
 
PlutoPluto:
Panna
17°18’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
6°48’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
11°02’
 
CheirónCheirón:
Ryby
18°52’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
5xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Itálie Roberto Benigni
(*1952) herec, scénárista, režisér

Velká Británie John Cleese
(*1939) herec, komik, spisovatel, člen skupiny Monty Python

Spojené státy Roy Lichtenstein
(*1923) umělec, malíř a sochař popartu

Singapur Vanessa Mae
(*1978) houslistka, zpěvačka

Česká republika Václav Noid Bárta
(*1980) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika František Filipovský
(*1907 - 1993) herec, dabér

Česká republika Miloslav Švandrlík
(*1932 - 2009) spisovatel

Česká republika Irena Kačírková
(*1925 - 1985) herečka

Itálie Carlo Collodi
(*1826 - 1890) italský novinář a spisovatel

Spojené státy Jerry Haynes
(*1927 - 2011) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »