Steve Forrest wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Steve Forrest
(William Forrest Andrews)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Huntsville
Země:
Věk:
† 87 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Steve Forrest - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
29.9.1925 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Steve Forrest 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Steve Forrest
datum narození 29.9.1925
(herec, instagram)

Steve Forrest - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2003) - S.W.A.T. - Jednotka rychlého nasazení
(1997) - Knight Rider tým (TV seriál)
(1996) - Promised Land (TV seriál)
(1995) - Deník vraha
(1995) - The Client (TV seriál)
(1992) - Storyville
(1992) - Columbo: Vrabec v hrsti
(1990) - Snílek (TV seriál)
(1987) - Gunsmoke: Návrat do Dodge
(1987) - Amazonky na Měsíci
(1986) - Právo v Los Angeles (TV seriál)
(1985) - Špióni jako my
(1985) - Hollywoodské ženy (TV seriál)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Finder of Lost Loves (TV seriál)
(1983) - Sahara
(1983) - Malibu
(1983) - Hotel (TV seriál)
(1982) - Horká linka
(1981) - Manionové v Americe (TV seriál)
(1981) - Drahá maminko
(1980) - Roughnecks
(1980) - Nezaručená zpráva o válce
(1980) - Condominium
(1979) - North Dallas Forty
(1979) - Captain America
(1978) - Maneaters Are Loose!
(1978) - The Deerslayer
(1978) - Dallas (TV seriál)
(1977) - Testimony of Two Men (TV seriál)
(1977) - Last of the Mohicans
(1977) - Fantasy Island (TV seriál)
(1976) - Ta nejhledanější v Mexiku
(1975) - S.W.A.T. (TV seriál)
(1975) - The Hatfields and the McCoys
(1974) - Celebrity Sweepstakes
(1974) - The Six Million Dollar Man (TV seriál)
(1974) - The Hanged Man
(1974) - Kodiak (TV seriál)
(1972) - V ulicích San Francisca (TV seriál)
(1972) - The Sixth Sense (TV seriál)
(1972) - The Rookies (TV seriál)
(1972) - Hec Ramsey (TV seriál)
(1972) - Ghost Story (TV seriál)
(1971) - Nichols (TV seriál)
(1971) - McMillan & Wife (TV seriál)
(1971) - The Late Liz
(1971) - Cannon (TV seriál)
(1971) - Alias Smith and Jones (TV seriál)
(1970) - The Wild Country
(1970) - Storefront Lawyers (TV seriál)
(1970) - Night Gallery (TV seriál)
(1969) - Rascal
(1969) - Medical Center (TV seriál)
(1969) - Love, American Style (TV seriál)
(1968) - The Name of the Game (TV seriál)
(1968) - The Legend of Robin Hood
(1967) - Ironside (TV seriál)
(1967) - The High Chaparral (TV seriál)
(1967) - Cimarron Strip (TV seriál)
(1966) - Mission: Impossible (TV seriál)
(1966) - The Baron (TV seriál)
(1965) - The Hollywood Squares
(1965) - The F.B.I. (TV seriál)
(1965) - The Man in a Looking Glass
(1964) - 12 O'Clock High (TV seriál)
(1963) - The Yellow Canary
(1963) - Uprchlík (TV seriál)
(1963) - Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
(1963) - Burke's Law (TV seriál)
(1963) - Arrest and Trial (TV seriál)
(1962) - Wide Country (TV seriál)
(1962) - The Virginian (TV seriál)
(1962) - Nejdelší den
(1961) - The Dick Powell Show (TV seriál)
(1961) - Target: The Corruptors (TV seriál)
(1961) - The Second Time Around
(1961) - The Foxes
(1961) - Bus Stop (TV seriál)
(1960) - Here's Hollywood
(1960) - 5 Branded Women
(1960) - Zářivá hvězda
(1960) - Outlaws (TV seriál)
(1960) - Insight (TV seriál)
(1960) - Heller in Pink Tights
(1959) - The Twilight Zone (TV seriál)
(1959) - The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
(1959) - Rawhide (TV seriál)
(1959) - Kraft Mystery Theater (TV seriál)
(1959) - It Happened to Jane
(1959) - Bonanza (TV seriál)
(1958) - Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
(1957) - The Living Idol
(1957) - Alcoa Theatre (TV seriál)
(1956) - Zane Grey Theater (TV seriál)
(1956) - Playhouse 90 (TV seriál)
(1956) - Meet Me in Las Vegas
(1955) - 1955 Motion Picture Theatre Celebration
(1955) - Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
(1955) - Gunsmoke (TV seriál)
(1955) - Bedevilled
(1954) - Rogue Cop
(1954) - Prisoner of War
(1954) - Phantom of the Rue Morgue
(1954) - Disneyland (TV seriál)
(1954) - Climax! (TV seriál)
(1953) - The Clown
(1953) - Take the High Ground!
(1953) - So Big
(1953) - Přidej se k nám
(1953) - Letter to Loretta (TV seriál)
(1953) - Last of the Comanches
(1953) - I Love Melvin
(1953) - Dream Wife
(1953) - Battle Circus
(1952) - Město iluzí
(1952) - Geisha Girl
(1952) - Death Valley Days (TV seriál)
(1951) - Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
(1951) - Sealed Cargo
(1950) - Lux Video Theatre (TV seriál)
(1943) - The Ghost Ship
(1943) - Crash Dive

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Buvol

Buvol (Dřevo)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
29

29. den - Nepřehlednost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a vnímavá. Má velký potenciál mimosmyslového vnímání. Má schopnosti při hledání pravdy a moudrosti. Vyniká dobrými myšlenkovými postupy. Velmi důležitá je duchovní činnost.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 29.9.1925 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Steve Forrest 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Steve Forrest - herec

se narodil 29.9.1925 ve městě Huntsville, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Steve Forrest

Dnes se narodili
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Steve Forrest
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
5°48’
 
LunaLuna:
Vodnář
29°12’
 
MerkurMerkur:
Panna
29°32’
 
VenušeVenuše:
Štír
15°51’
 
MarsMars:
Váhy
0°27’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
13°19’
 
SaturnSaturn:
Štír
12°15’
 
UranUran:
Ryby
22°59’
R
NeptunNeptun:
Lev
23°51’
 
PlutoPluto:
Rak
14°41’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
1°15’
R
Černá LunaLilith:
Lev
1°51’
 
CheirónCheirón:
Beran
26°58’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
5xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jan Tříska
(*1936 - 2017) herec

Belgie král Leopold III.
(*1901 - 1983) král

Spojené státy M. Scott Peck
(*1936 - 2005) psychiatr, spisovatel

Německo Erich Maria Remarque
(*1898 - 1970) spisovatel

Slovensko Gustav Brom
(*1921 - 1995) zpěvák, skladatel, hudebník, moderátor, kapelník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »