Steven Robman wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Steven Robman

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Jackson, Iowa
Země:
Věk:
76 let
Povolání:
režisér

Steven Robman - Horoskop, Vztahy, Režijní filmografie

Datum narození:
27.9.1944 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Steven Robman 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Steven Robman
datum narození 27.9.1944
(režisér, instagram)

Steven Robman - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2006) - Žralok (TV seriál)
(2006) - Windfall (TV seriál)
(2006) - Rodinný chaos
(2006) - Ahoj ségro, sbohem živote!
(2005) - Tohle u nás neděláme
(2005) - Posel ztracených duší (TV seriál)
(2005) - Medium (TV seriál)
(2004) - Pravidla lásky
(2003) - O.C. (TV seriál)
(2003) - Las Vegas: Kasino (TV seriál)
(2003) - Lásce neutečeš
(2001) - Zloději (TV seriál)
(2001) - Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
(2001) - Pasadena (TV seriál)
(2001) - Kluci z Mistletoe
(2000) - Příběh Audrey Hepburnové
(2000) - Křižovatky medicíny (TV seriál)
(2000) - Gilmorova děvčata (TV seriál)
(2000) - Býk (TV seriál)
(2000) - Bostonská střední (TV seriál)
(1999) - Time of Your Life (TV seriál)
(1998) - Dawsonův svět (TV seriál)
(1998) - Blood on Her Hands
(1996) - Moloney (TV seriál)
(1996) - L.A. Firefighters (TV seriál)
(1995) - Pan nikdo (TV seriál)
(1995) - Murder One (TV seriál)
(1995) - The Client (TV seriál)
(1994) - Správná pětka (TV seriál)
(1993) - Strážce moře (TV seriál)
(1992) - Melrose Place (TV seriál)
(1992) - Hale the Hero
(1991) - Sisters (TV seriál)
(1990) - Zapadákov (TV seriál)
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1990) - Hull High (TV seriál)
(1989) - Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
(1989) - A Brand New Life (TV seriál)
(1988) - Baby Boom (TV seriál)
(1987) - thirtysomething (TV seriál)
(1987) - Everything's Relative (TV seriál)
(1986) - Právo v Los Angeles (TV seriál)
(1984) - Charles in Charge (TV seriál)
(1982) - Silver Spoons (TV seriál)
(1982) - Rodinná pouta (TV seriál)
(1979) - Uncommon Women... and Others
(1979) - The Facts of Life (TV seriál)
(1976) - Sea Marks
Steven Robman - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1950) Kathy Baker - manželka

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Opice

Opice (Dřevo)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
27

27. den - Svědomitost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, citová a intuitivní. Je poctivá, pragmatická a konzervativní. Nepodléhá novým směrům. Vyhýbá se povrchním vztahům. Velmi důležitou roli hraje milostný vztah. Je podnikavá.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 27.9.1944 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Steven Robman 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Steven Robman - režisér

se narodil 27.9.1944 ve městě Jackson, Iowa, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Steven Robman

Dnes se narodili
Spojené státy George Clooney
(*1961) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Orson Welles
(*1915) herec, scénárista, režisér

Itálie Rudolph Valentino
(*1895) herec

Česká republika Oldřich Vízner
(*1947) herec

Česká republika Aleš Háma
(*1973) herec, zpěvák, tanečník, kytarista, moderátor


Steven Robman
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
4°14’
 
LunaLuna:
Kozoroh
29°19’
 
MerkurMerkur:
Panna
17°33’
 
VenušeVenuše:
Váhy
29°04’
 
MarsMars:
Váhy
19°15’
 
JupiterJupiter:
Panna
13°33’
 
SaturnSaturn:
Rak
10°10’
 
UranUran:
Blíženci
13°06’
R
NeptunNeptun:
Váhy
3°59’
 
PlutoPluto:
Lev
9°49’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
23°51’
R
Černá LunaLilith:
Panna
24°40’
 
CheirónCheirón:
Panna
23°22’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
4xZeměZemě
6xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Gary Cooper
(*1901) herec, zpěvák

Česká republika Tereza Brodská
(*1968) herečka

Japonsko Iširó Honda
(*1911) režisér

Chorvatsko Josip Broz Tito
(*1892) prezident

Česká republika Iva Kubelková
(*1977) herečka, modelka, moderátorka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Marlene Dietrich
(*1901 - 1992) herečka, zpěvačka

Rakousko Karel Plicka
(*1894 - 1987) národní umělec, fotograf, hudebník, režisér, kameraman, spoluzakladatel AMU v Praze

Německo Friedrich Bayer
(*1825 - 1880) chemik, podnikatel, zakldatel Bayer AG

Itálie Maria Montessori
(*1870 - 1952) zakladatelka moderní pedagogiky, filozofka, vědkyně

Německo Alexander von Humboldt
(*1769 - 1859) přírodovědec, cestovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »