Stuart Wilson wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Stuart Wilson
(Stuart Conan Wilson)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Guildford, Anglie
Země:
Věk:
74 let
Povolání:
herec

Stuart Wilson - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
25.12.1946 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Stuart Wilson 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Stuart Wilson
datum narození 25.12.1946
(herec, instagram)

Stuart Wilson - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2008) - Válečníci: Richard Lví Srdce
(2007) - Válečníci (TV seriál)
(2007) - Jednotka příliš rychlého nasazení
(2007) - Grindhouse: Don't
(2006) - Dokonalá rasa
(2005) - Tristram Shandy
(2004) - Přitažlivost
(2004) - Devět životů
(2002) - MI5 (TV seriál)
(2002) - Dinotopie (TV seriál)
(2001) - Princezna zlodějů
(2000) - Vertical Limit
(2000) - Slow Burn
(2000) - Nejpevnější pouto
(2000) - Lužinova obrana
(1999) - Vyšetřování naslepo
(1998) - Zorro: Tajemná tvář
(1998) - Nepřítel státu
(1997) - Rose Hill
(1996) - Skála
(1996) - Edie & Pen
(1996) - Crossworlds
(1995) - Hlavní podezřelý: Vůně temnot
(1995) - Hlavní podezřelý: Unesené dítě
(1994) - Útěk z Absolomu
(1994) - Útěk do ráje
(1994) - Smrt a dívka
(1993) - Želví nindžové III
(1993) - Věk nevinnosti
(1992) - Smrtonosná zbraň 3
(1992) - Být nejlepší
(1991) - Mel Gibson's Video Diary 2: Lethal Weapon 3
(1991) - Her Wicked Ways
(1990) - Tajná zbraň
(1990) - Hlas srdce
(1990) - Coins in the Fountain
(1988) - Wild Things
(1988) - Nonni und Manni (TV seriál)
(1987) - Way Upstream
(1987) - London Embassy (TV seriál)
(1986) - Worlds Beyond (TV seriál)
(1986) - Druhá skvrna
(1985) - Wallenberg: A Hero's Story
(1985) - Městečko Wetherby
(1985) - Láska v Orient expresu
(1984) - Perla v koruně (TV seriál)
(1983) - The Old Men at the Zoo (TV seriál)
(1982) - We'll Meet Again (TV seriál)
(1982) - Ivanhoe
(1982) - The Highest Honor
(1979) - Zajatec na Zendě
(1979) - Running Blind (TV seriál)
(1977) - Moths
(1977) - Anna Karenina (TV seriál)
(1976) - Já, Claudius (TV seriál)
(1975) - Madame Bovary (TV seriál)
(1975) - The Double Kill
(1974) - The Pallisers (TV seriál)
(1972) - The Strauss Family (TV seriál)
(1971) - Dulcima
(1969) - Julius Caesar
(1965) - BBC Play of the Month (TV seriál)
Stuart Wilson - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Pes

Pes (Oheň)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 25.12.1946 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Stuart Wilson 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Stuart Wilson - herec

se narodil 25.12.1946 ve městě Guildford, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Stuart Wilson

Dnes se narodili
Česká republika Radek John
(*1954) politik, publicista, spisovatel a scénárista

Česká republika Zdeněk Junák
(*1951) herec

Venezuela Alicia Machado
(*1976) herečka, zpěvačka, modelka

Mexiko Dulce María
(*1985) herečka, zpěvačka, hudební skladatelka

Francie Philippe Bouvard
(*1929) spisovatel


Stuart Wilson
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
3°06’
 
LunaLuna:
Kozoroh
24°16’
 
MerkurMerkur:
Střelec
17°08’
 
VenušeVenuše:
Štír
22°22’
 
MarsMars:
Kozoroh
6°06’
 
JupiterJupiter:
Štír
19°10’
 
SaturnSaturn:
Lev
7°47’
R
UranUran:
Blíženci
19°12’
R
NeptunNeptun:
Váhy
10°42’
 
PlutoPluto:
Lev
13°00’
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
10°29’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
25°57’
 
CheirónCheirón:
Štír
5°35’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jitka Asterová
(*1959) herečka, moderátorka

Slovensko Dara Rolins
(*1972) zpěvačka

Slovensko Věra Tichánková
(*1920) herečka

Spojené státy Eli Wallach
(*1915) herec

Spojené státy Tom Waits
(*1949) herec, zpěvák, skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Don Ameche
(*1908 - 1993) herec

Francie Johnny Hallyday
(*1943 - 2017) herec, zpěvák, kytarista

Velká Británie Peter Vaughan
(*1923 - 2016) herec

Německo Oskar Messter
(*1866 - 1943) režisér, vynálezce, sběratel

Francie Pierre Bost
(*1901 - 1975) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »