Susannah York wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Susannah York
(Susannah Yolande Fletcher)

Pohlaví:
Žena
Narození:
9.1. 1939 - 10:15h
Místo:
Londýn
Země:
Věk:
† 72 let
  • Slunce: Kozoroh
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Ryby
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
15.1.2011 (Příčina: Rakovina)
Povolání:
herečka

Susannah York - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (A)
Datum narození a čas (místní čas):
9.1.1939 - 10:15  (GMT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
9.1.1939 - 10:15  
GB, Londýn:
51°30' s.š., 0°10' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Susannah York 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Susannah York
datum narození 9.1.1939
(herečka, instagram)

Susannah York - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - Missing (TV seriál)
(2009) - The Calling
(2008) - Franklyn
(2007) - The Alan Titchmarsh Show
(2007) - Maude
(2006) - You Will Believe: The Cinematic Saga of Superman
(2006) - Welcome to World War One
(2006) - The King's Head: A Maverick in London
(2006) - The Gigolos
(2004) - Michelangelo Buonarroti
(2003) - Visitors
(2002) - Deník slečny Evy Smallwoodové
(2000) - St. Patrick: The Irish Legend
(2000) - Jean
(2000) - Doctors (TV seriál)
(1999) - Holby City (TV seriál)
(1997) - So This Is Romance?
(1997) - Loop
(1993) - Zamilovaná princezna
(1993) - The Higher Mortals
(1992) - Illusions
(1991) - Trenér (TV seriál)
(1991) - Plány a touhy (TV seriál)
(1990) - The Man from the Pru
(1990) - Fate
(1989) - Quattro piccole donne
(1989) - Melancholia
(1989) - En håndfull tid
(1989) - After the War (TV seriál)
(1988) - Letní příběh
(1988) - Just Ask for Diamond
(1987) - Superman 4
(1987) - Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
(1987) - Prettykill
(1987) - Mio, můj Mio
(1987) - Barbablú, Barbablú
(1986) - Casualty (TV seriál)
(1986) - Boon (TV seriál)
(1985) - Star Quality
(1985) - Daemon
(1984) - Duch Vánoc
(1983) - Žlutovous
(1983) - Nelly's Version
(1982) - Běh času (TV seriál)
(1982) - We'll Meet Again (TV seriál)
(1982) - Alicja
(1981) - Second Chance (TV seriál)
(1981) - Late Flowering Love
(1981) - Bankovní loupež
(1980) - Superman 2
(1980) - Probuzení
(1980) - Long Shot
(1980) - A zase zamilovaná
(1979) - Prince Regent (TV seriál)
(1979) - The Golden Gate Murders
(1978) - Tichý společník
(1978) - Superman
(1978) - Křik
(1977) - The Love Boat (TV seriál)
(1977) - A Month in the Country
(1976) - Jezdci po nebesích
(1976) - Eliza Fraser
(1975) - Šťastná ruka
(1975) - Nevhodné chování
(1974) - The Maids
(1974) - Gold
(1973) - Great Mysteries (TV seriál)
(1972) - Zee a spol.
(1972) - Vidiny
(1971) - Happy Birthday, Wanda June
(1970) - Rodinné pouto
(1970) - Jana Eyrová
(1969) - Lock Up Your Daughters!
(1969) - Koně se také střílejí
(1969) - Jaká to rozkošná válka!
(1969) - Bitva o Británii
(1968) - Sebastian
(1968) - Likvidace sestry George
(1968) - Duffy
(1967) - ITV Playhouse (TV seriál)
(1966) - Mystery and Imagination (TV seriál)
(1966) - Kaleidoscope
(1966) - Člověk pro každé počasí
(1965) - Jackanory
(1965) - Scruggs
(1965) - Sands of the Kalahari
(1964) - Theatre 625 (TV seriál)
(1964) - Sedmý úsvit
(1964) - Scene Nun, Take One
(1963) - Tom Jones
(1962) - Girl Talk
(1962) - Freud - Tajná vášeň
(1961) - The Greengage Summer
(1961) - The First Gentleman
(1960) - There Was a Crooked Man
(1960) - Melodie slávy
(1958) - All Aboard (TV seriál)
(1956) - Armchair Theatre (TV seriál)
(1955) - ITV Television Playhouse (TV seriál)
(1955) - ITV Play of the Week (TV seriál)
Susannah York - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Luna v Panně

Luna v Panně

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí souvisí s pořádkem a přehledností, a to i v oblasti citů, můžete mít touhu uklízet všechno, co je chaotické a neuspořádané. Pěstujte více otevřené tolerantnosti a akceptujte nedokonalosti života.

Ascendent v Rybách

Ascendent v Rybách

Ascendent / Descendent
Identita člověka s Ascendentem v Rybách je zároveň součástí většího celku. Může být obětí, která se snaží různými cestami uniknout z nepříznivé skutečnosti. Může to být umělecká duše, která čerpá z bohaté fantazie a tvořivě se vyjadřuje. Nebo je to spasitel, který věnuje svůj život službě ostatním a snaží se mírnit jejich utrpení.

HOROSKOPY
Tygr

Tygr (Země)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.1.1939 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Susannah York 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Susannah York - herečka

se narodila 9.1.1939 ve městě Londýn, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Susannah York

Dnes se narodili
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Susannah York
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Kozoroh
18°15’
11
 
LunaLuna:
Panna
8°03’
6
 
MerkurMerkur:
Střelec
26°15’
10
 
VenušeVenuše:
Střelec
3°27’
9
 
MarsMars:
Štír
17°43’
8
 
JupiterJupiter:
Ryby
2°06’
12
 
SaturnSaturn:
Beran
11°49’
1
 
UranUran:
Býk
13°54’
2
R
NeptunNeptun:
Panna
23°16’
7
R
PlutoPluto:
Lev
0°38’
5
R
S.UzelS.Uzel:
Štír
14°26’
8
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
2°07’
12
 
CheirónCheirón:
Rak
6°22’
4
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Štír
0°08’
7
Domy:
Ryby
10°20’
Panna
10°20’
2:
Býk
5°31’
8:
Štír
5°31’
3:
Blíženci
3°10’
9:
Střelec
3°10’
Blíženci
22°18’
Střelec
22°18’
5:
Rak
9°57’
Kozoroh
9°57’
6:
Lev
1°23’
Vodnář
1°23’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
6xZeměZemě
0xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Vodnář
1°19’
11
Slun./Luna:
Štír
13°09’
8


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Gwyneth Paltrow
(*1972) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Meat Loaf
(*1947) herec, zpěvák

Německo Jean-Marc Barr
(*1960) herec

Česká republika Ivana Chýlková
(*1963) herečka

Velká Británie Irvine Welsh
(*1957) spisovatel, scénárista, autor Trainspottingu


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Paul Newman
(*1925 - 2008) herec, scénárista, režisér

Slovensko Květa Fialová
(*1929 - 2017) herečka

Německo August Macke
(*1887 - 1914) německý expresionistický malíř, člen skupiny Der Blaue Reiter

Česká republika Zdeňka Baldová
(*1885 - 1958) herečka

Spojené státy Bessie Smith
(*1894 - 1937) zpěvačka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »