Sybil Danning wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Sybil Danning
(Sybille Johanna Danninger)

Pohlaví:
Žena
Narození:
24.5. 1947 - 01:05h
Místo:
Wels
Země:
Věk:
77 let
  • Slunce: Blíženci
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Vodnář
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Sybil Danning - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (A)
Datum narození a čas (místní čas):
24.5.1947 - 01:05  (CEST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
23.5.1947 - 23:05  
AT, Wels:
48°10' s.š., 14°2' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Sybil Danning 2023, 2024 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2024
Sybil Danning
datum narození 24.5.1947
(herečka, instagram)

Sybil Danning - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Electric Boogaloo: The Wild, Untold Story of Cannon Films
(2010) - Virus X
(2009) - Remember the Alamo
(2009) - Imps*
(2008) - Smrt v horách
(2007) - Halloween
(2007) - Grindhouse: Werewolf Women of the S.S.
(2004) - UnConventional
(1993) - Almenrausch und Pulverschnee (TV seriál)
(1989) - The Phantom Empire
(1989) - L.A. Bounty
(1987) - Warrior Queen
(1987) - Talking Walls
(1987) - Amazonky na Měsíci
(1986) - Vykradač hrobů
(1986) - Dívčí nápravná škola
(1985) - Soukromé vášně
(1985) - Mladá Lady Chatterleyová II.
(1985) - Malibu Express
(1985) - Kvílení vlkodlaků II
(1984) - Nájemné ženy
(1984) - Hra s ohněm
(1984) - Euer Weg führt durch die Hölle
(1983) - Sedm slavných gladiátorů
(1983) - S.A.S. à San Salvador
(1983) - Peklo za mřížemi
(1983) - Julie Darling
(1983) - Herkules
(1982) - Famous T & A
(1981) - Separate Ways
(1981) - Salamandr
(1980) - Sador, vládce vesmíru
(1980) - Nightkill
(1980) - The Man with Bogart's Face
(1980) - Jak vyzrát na vysoké životní náklady
(1980) - Il Giorno del Cobra
(1980) - Cuba Crossing
(1979) - Meteor
(1979) - Concorde - Letiště 1979
(1978) - Cat in the Cage
(1977) - Princ a chuďas
(1977) - Operace ENTEBBE
(1976) - Boží zbraň
(1976) - Albino
(1975) - Opération Lady Marlène
(1975) - Les Noces de porcelaine
(1975) - Der Geheimnisträger
(1975) - Folies bourgeoises
(1974) - Tři mušketýři 2
(1974) - Arrivano Joe e Margherito
(1973) - Tři mušketýři
(1973) - Peppino z Neapole
(1972) - L'Occhio nel labirinto
(1972) - Modrovous
(1972) - Das Mädchen mit der heißen Masche
(1972) - Gelobt sei, was hart macht
(1972) - Die liebestollen Apothekerstöchter
(1972) - La Dama rossa uccide sette volte
(1972) - Barbe-bleue
(1972) - L'Amante dell'orsa maggiore
(1971) - Urlaubsreport - Worüber Reiseleiter nicht sprechen dürfen
(1971) - Die Stewardessen
(1971) - Siegfried und das sagenhafte Liebesleben der Nibelungen
(1971) - Paragraph 218 - Wir haben abgetrieben, Herr Staatsanwalt
(1971) - Hausfrauen-Report 1: Unglaublich, aber wahr
(1971) - Ehemänner-Report
(1971) - Das ehrliche Interview
(1970) - Liebesmarkt in Dänemark
(1969) - Sam's Song
(1968) - Komm nur, mein liebstes Vögelein

ASTROLOGIE
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Luna v Raku

Luna v Raku

Luna (Měsíc)
Bezpečí pro lidi s Lunou ve znamení Raka představuje domov a rodina a s tím spojené činnosti jako vaření, zahradničení, kutilství. Domácké působení na druhé lidi je k vám může přitahovat.

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent / Descendent
Tento člověk se dokáže na všechno i na sebe dívat s odstupem, z neosobního hlediska. Má větší pochopení pro společenský podtext než pro osobní přístup. S životem se vyrovnává lépe s nadějí v lepší budoucnost celého lidstva. Navenek možná budí dojem, že mu nejde o to, aby byl středem pozornosti, ale velmi těžko snáší, pokud je ignorován.

HOROSKOPY
Vepř

Vepř (Oheň)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
24

24. den - Přívětivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je velmi kamarádská, ochotná, velkorysá a starostlivá. Je citlivá, něžná, štědrá a laskavá. Má metodický přístup a je praktická. Má ráda harmonii a krásu.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 24.5.1947 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Sybil Danning 2024 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Sybil Danning - herečka

se narodila 24.5.1947 ve městě Wels
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Sybil Danning

Dnes se narodili
Spojené státy Vin Diesel
(*1967) herec, režisér scénárista, kulturista

Jižní Afrika Nelson Mandela
(*1918) prezident JAR, bojovník proti apartheidu

Česká republika Pavel Bém
(*1963) politik, lékař, poslanec, 19. primátor města Prahy

Česká republika Barbora Mottlová
(*1986) herečka, zpěvačka, moderátorka, modelka

Česká republika Ivo Jahelka
(*1954) zpěvák, písničkář


Sybil Danning
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Blíženci
1°57’
3
 
LunaLuna:
Rak
18°53’
6
 
MerkurMerkur:
Blíženci
11°36’
4
 
VenušeVenuše:
Býk
4°40’
2
 
MarsMars:
Býk
2°06’
2
 
JupiterJupiter:
Štír
21°29’
9
R
SaturnSaturn:
Lev
4°06’
6
 
UranUran:
Blíženci
20°41’
4
 
NeptunNeptun:
Váhy
8°12’
8
R
PlutoPluto:
Lev
11°10’
7
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
2°34’
3
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
12°33’
12
 
CheirónCheirón:
Štír
3°33’
8
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Střelec
19°30’
10
Domy:
Vodnář
6°26’
Lev
6°26’
2:
Beran
1°36’
8:
Váhy
1°36’
3:
Býk
8°59’
9:
Štír
8°59’
Blíženci
3°02’
Střelec
3°02’
5:
Blíženci
22°09’
Střelec
22°09’
6:
Rak
11°10’
Kozoroh
11°10’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
8xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Kozoroh
4°44’
11
Slun./Luna:
Blíženci
25°25’
5


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Šimon Caban
(*1963) herec, režisér

Velká Británie Brian May
(*1947) zpěvák, kytarista

Gruzie Vladimír Vladimirovič Majakovskij
(*1893) dramatik, básník, prozaik

Velká Británie Benedict Cumberbatch
(*1976) herec

Kyrgyzstán Vitalij Kličko
(*1971) boxer, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Slovensko Milan Lasica
(*1940 - 2021) herec, dramatik, humorista, spisovatel

Německo Nico
(*1938 - 1988) herečka, skladatelka

Velká Británie Jane Austen
(*1775 - 1817) spisovatelka

Česká republika František Nedvěd
(*1947 - 2021) zpěvák, kytarista, písničkář, hudební skladatel

Francie Louis Bouilhet
(*1821 - 1869) francouzský dramatik a básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »