Sydne Rome wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Sydne Rome

Pohlaví:
Žena
Narození:
17.3. 1951 - 18:00h
Místo:
Akron, Ohio
Země:
Věk:
69 let
  • Slunce: Ryby
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Sydne Rome - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození a čas (místní čas):
17.3.1951 - 18:00  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
17.3.1951 - 23:00  
US, Akron:
41°5' s.š., 81°31' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Sydne Rome 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Sydne Rome
datum narození 17.3.1951
(herečka, instagram)

Sydne Rome - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Anna Karénina
(2011) - Il cuore grande delle ragazze
(2010) - Il Figlio più piccolo
(2009) - Enrico Mattei - L'uomo che guardava il futuro
(2007) - Il Nascondiglio
(2005) - Svatý Petr
(2005) - Edda
(2005) - Callasová a Onassis
(2004) - Rita da Cascia
(2003) - Soraja
(2002) - Jan XXIII.: Papež míru
(2001) - Lourdes
(2001) - Angelo il custode (TV seriál)
(2000) - Mezi nebem a zemí - Páter Pio
(2000) - Don Matteo (TV seriál)
(1999) - Tierra de cañones
(1996) - Beckmann und Markowski - Im Zwiespalt der Gefühle
(1994) - V žáru noci: Kdo byla Geli Bendlová?
(1994) - Tödliches Netz
(1991) - Hütte am See, Die (TV seriál)
(1990) - Colore della vittoria, II
(1988) - In the Heat of the Night (TV seriál)
(1987) - Erbe der Guldenburgs, Das (TV seriál)
(1986) - Romanza final (Gayarre)
(1985) - Grand Hotel (TV seriál)
(1984) - Quo vadiz? (TV seriál)
(1983) - Arrivano i miei
(1982) - Viděl jsem zrod nového světa - Rudé zvony
(1982) - Mexiko v plamenech - Rudé zvony
(1982) - L'Inceneritore
(1981) - Looping - Der lange Traum vom kurzen Glück
(1980) - Puma člověk
(1980) - El Monstruo
(1980) - Locos vecinos del 2º, Los
(1979) - Krásný gigolo, ubohý gigolo
(1978) - Formule 1
(1977) - Il Mostro
(1977) - Moi, fleur bleue
(1976) - 40 gradi all'ombra del lenzuolo
(1976) - Plattenküche (TV seriál)
(1975) - Umarmungen und andere Sachen
(1975) - Šťastná ruka
(1975) - Opatrovnice dětí
(1975) - Folies bourgeoises
(1975) - Il Faut vivre dangereusement
(1975) - El Clan de los inmorales
(1975) - L'Assassino è costretto ad uccidere ancora
(1974) - Vyvolení
(1974) - La Sculacciata
(1973) - Říkali mu Ámen
(1973) - Reigen
(1973) - Oremus, Alleluia e Così Sia
(1972) - Doppio a metà, Un
(1972) - Co?
(1970) - La Ragazza di latta
(1970) - Ciao Gulliver
(1969) - Vivi o, preferibilmente, morti
(1969) - Some Girls Do

ASTROLOGIE
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Luna v Raku

Luna v Raku

Luna (Měsíc)
Bezpečí pro lidi s Lunou ve znamení Raka představuje domov a rodina a s tím spojené činnosti jako vaření, zahradničení, kutilství. Domácké působení na druhé lidi je k vám může přitahovat.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Zajíc

Zajíc (Kov)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 17.3.1951 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Sydne Rome 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Sydne Rome - herečka

se narodila 17.3.1951 ve městě Akron, Ohio, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Sydne Rome

Dnes se narodili
Spojené státy Morgan Freeman
(*1937) herec, režisér

Spojené státy Marilyn Monroe
(*1926) herečka, zpěvačka, modelka

Slovensko Ján Kroner
(*1956) herec

Spojené státy Jennifer Coolidge
(*1961) herečka

Velká Británie Brian Cox
(*1946) herec


Sydne Rome
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Ryby
26°32’
7
 
LunaLuna:
Rak
20°57’
10
 
MerkurMerkur:
Beran
2°54’
7
 
VenušeVenuše:
Beran
25°46’
8
 
MarsMars:
Beran
12°19’
7
 
JupiterJupiter:
Ryby
21°50’
7
 
SaturnSaturn:
Panna
29°11’
1
R
UranUran:
Rak
5°24’
10
 
NeptunNeptun:
Váhy
18°45’
2
R
PlutoPluto:
Lev
17°49’
11
R
S.UzelS.Uzel:
Ryby
18°45’
6
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
17°57’
9
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
2°18’
4
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Kozoroh
15°04’
4
Domy:
Panna
20°39’
Ryby
20°39’
2:
Váhy
15°48’
8:
Beran
15°48’
3:
Štír
15°39’
9:
Býk
15°39’
Střelec
19°08’
Blíženci
19°08’
5:
Kozoroh
23°02’
Rak
23°02’
6:
Vodnář
23°57’
Lev
23°57’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
7xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
4°54’
11
Slun./Luna:
Býk
23°45’
9


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dana Carvey
(*1955) herec, scénárista

Česká republika František Plánička
(*1904) fotbalový brankář

Francie Marquis de Sade
(*1740) spisovatel

Velká Británie Thomas Hardy
(*1840) básník, prozaik

Itálie papež Pius X.
(*1835) 257. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Vladislav Vančura
(*1891 - 1942) spisovatel, dramatik a režisér

Itálie papež Řehoř XVI.
(*1765 - 1846) 254. papež

Spojené státy James Buchanan
(*1791 - 1868) 15. prezident usa

Rumunsko Ion Antonescu
(*1882 - 1946) generál, politik, ministerský předseda

Česká republika Jiří Zavřel
(*1949 - 2010) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »