Symba wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Symba

Narození:
Místo:
Gulfport
Země:
Věk:
51 let

Symba - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
6.7.1970 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Symba 2021, 2022 - Wikipedie info)

Symba - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Chilling Visions: 5 Senses of Fear
(2011) - Mr. Sunshine (TV seriál)
(2010) - S tebou je mi líp (TV seriál)
(2010) - One Wish
(2009) - Big Time Rush (TV seriál)
(2008) - Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
(2007) - Na doživotí (TV seriál)
(2006) - Dexter (TV seriál)
(2005) - Tak trochu mimo (TV seriál)
(2005) - Šéfkuchař nadivoko (TV seriál)
(2005) - It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
(2004) - Kriminálka New York (TV seriál)
(2004) - Cracking Up (TV seriál)
(2003) - That's So Raven (TV seriál)
(2003) - Oliver Beene (TV seriál)
(2002) - Kriminálka Miami (TV seriál)
(2000) - Girlfriends (TV seriál)
(1999) - Západní křídlo (TV seriál)
(1999) - Passions (TV seriál)
(1999) - The Parkers (TV seriál)
(1998) - Will a Grace (TV seriál)
(1998) - Hyperion Bay (TV seriál)
(1997) - Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
(1997) - Podsvětí hudby
(1997) - L. A. - Přísně tajné
(1997) - Chicago Sons (TV seriál)
(1996) - Lush Life (TV seriál)
(1996) - Horká stopa L.A. (TV seriál)
(1996) - Cizinky ve vlaku
(1995) - Star Trek: Voyager (TV seriál)
(1995) - Land's End (TV seriál)
(1995) - Cesta do neznáma (TV seriál)
(1995) - Bláznivá ochranka (TV seriál)
(1994) - Tátovy holky (TV seriál)
(1994) - Přátelé (TV seriál)
(1994) - Policajt v Beverly Hills III
(1994) - Doba přílivu (TV seriál)
(1994) - Bláznivá střela 33 a 1/3: Poslední trapas
(1993) - Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
(1993) - Poslední akční hrdina
(1990) - Kvítko (TV seriál)
(1990) - In Living Color (TV seriál)
(1987) - Báječní a bohatí (TV seriál)
(1983) - Star Search
(1973) - Mladí a neklidní (TV seriál)
(1965) - Tak jde čas (TV seriál)

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Pes

Pes (Kov)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 6.7.1970 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Symba 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

datum narození 6.7.1970 ve městě Gulfport, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Symba

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Paxton
(*1955) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Dennis Hopper
(*1936) herec

Slovensko Zuzana Fialová
(*1974) herečka, režisérka

Česká republika Jiří Korn
(*1949) herec, zpěvák, tanečník, kytarista, moderátor, baskytarista

Irsko Enya
(*1961) zpěvačka, skladatelka, hudebnice, klávesistka


Symba
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
13°59’
 
LunaLuna:
Lev
15°39’
 
MerkurMerkur:
Rak
13°27’
 
VenušeVenuše:
Lev
23°05’
 
MarsMars:
Rak
22°23’
 
JupiterJupiter:
Váhy
26°19’
 
SaturnSaturn:
Býk
19°38’
 
UranUran:
Váhy
4°54’
 
NeptunNeptun:
Štír
28°25’
R
PlutoPluto:
Panna
24°56’
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
5°24’
R
Černá LunaLilith:
Lev
23°28’
 
CheirónCheirón:
Beran
10°20’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
2xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Hong Kong Yun-Fat Chow
(*1955) herec

Česká republika Karel Roden
(*1962) herec

Slovensko Emília Vášáryová
(*1942) herečka

Itálie Frank Capra
(*1897) režisér, herec

Česká republika Zdeněk Troška
(*1953) režisér, scénárista, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Donyale Luna
(*1945 - 1979) herečka, modelka, první černoška na obálce Vogue

Spojené státy Chris Cornell
(*1964 - 2017) zpěvák, skladatel

Německo Lilli Lehmann
(*1848 - 1929) operní zpěvačka

Spojené státy Donna Summer
(*1948 - 2012) zpěvačka

Rakousko Leopold Auenbrugger
(*1722 - 1809) lékař



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »