Tab Hunter wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Tab Hunter
(Arthur Andrew Kelm)

Pohlaví:
Muž
Narození:
11.7. 1931 - 03:00h
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
93 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Blíženci
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, zpěvák

Tab Hunter - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Viktor (DD)
Datum narození a čas (místní čas):
11.7.1931 - 03:00  (EDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
11.7.1931 - 07:00  
US, New York:
40°42' s.š., 73°59' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Tab Hunter 2023, 2024 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2024
Tab Hunter
datum narození 11.7.1931
(herec, zpěvák, instagram)

Tab Hunter - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Tab Hunter Confidential
(2013) - I Am Divine
(2009) - Hollywood tančí a zpívá: 1950
(2008) - Bratři Warnerové
(2008) - A Musical Treasure
(2008) - A Musical History
(1999) - Divine: The E! True Hollywood Story
(1998) - The Best of Hollywood
(1996) - Wild Bill: Hollywood Maverick
(1996) - A&E Biography: Solomon & Sheba
(1992) - Černý kůň
(1989) - Cameron's Closet
(1988) - Ze tmy
(1988) - Grotesque
(1987) - Biography (TV seriál)
(1985) - Lust in the Dust
(1982) - Pomáda 2
(1982) - Pandemonium
(1981) - Circus of the Stars #6
(1981) - Polyester
(1979) - The Kid from Left Field
(1978) - Katie: Portrait of a Centerfold
(1977) - Forever Fernwood (TV seriál)
(1976) - Won Ton Ton, the Dog Who Saved Hollywood
(1976) - Mary Hartman, Mary Hartman (TV seriál)
(1975) - Timber Tramps
(1973) - Sweet Kill
(1972) - Život a doba soudce Roye Beana
(1971) - Hacksaw
(1970) - San Francisco International
(1969) - Most přes Labe
(1968) - La Vendetta è il mio perdono
(1968) - Scacco internazionale
(1967) - Nepřátelské pušky
(1967) - El Dedo del destino
(1966) - Birds Do It
(1965) - The Loved One
(1965) - The City Under the Sea
(1964) - Troubled Waters
(1964) - Ride the Wild Surf
(1963) - Operation Bikini
(1962) - L'arciere delle mille e una notte
(1962) - La Freccia d'oro
(1961) - The Pleasure of His Company
(1961) - Merman on Broadway
(1960) - The Tab Hunter Show (TV seriál)
(1959) - That Kind of Woman
(1959) - Přišli do Cordury
(1959) - Meet Me in St. Louis
(1958) - Lafayette Escadrille
(1958) - Hans Brinker and the Silver Skates
(1958) - Gunman's Walk
(1958) - Damn Yankees!
(1956) - The Girl He Left Behind
(1956) - The Burning Hills
(1955) - Válečný pokřik
(1955) - Pronásledování na moři
(1954) - Track of the Cat
(1954) - Return to Treasure Island
(1953) - The Steel Lady
(1953) - Opasek na pistole
(1952) - Saturday Island
(1950) - Mimo zákon
Tab Hunter - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Luna v Býku

Luna v Býku

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí spočívá ve stabilitě, kterou není lehké uspokojit. Můžete mít praktickou povahu, závislou na materiálních stránkách života. Musíte se naučit přijímat změnu jako součást svého žití, jinak se mohou objevit komplikace - změny způsobené jinými lidmi, které máte rádi, nemoci a podobně.

Ascendent v Blížencích

Ascendent v Blížencích

Ascendent / Descendent
Ascendent v Blížencích je spojen se zvídavostí a zájmem o to, jak věci fungují. Všestrannost a přizpůsobivost jsou přednosti, ale může to vést k roztříštěnosti zájmů. Tento člověk pak někdy umí všechno, ale nic pořádně. Nerad se podřizuje nutnosti volit z více možností jen jedinou. Jeho úkolem je šířit informace.

HOROSKOPY
Koza

Koza (Kov)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 11.7.1931 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Tab Hunter 2024 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Tab Hunter - herec, zpěvák

se narodil 11.7.1931 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Tab Hunter

Dnes se narodili
Spojené státy Willem Dafoe
(*1955) herec, režisér

Spojené státy Albert Brooks
(*1947) herec, scénárista, režisér

Velká Británie Terence Stamp
(*1938) herec

Česká republika Iva Bittová
(*1958) zpěvačka, houslistka, herečka

Česká republika Jaroslav Čejka
(*1936) herec, tanečník, mim


Tab Hunter
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Rak
18°00’
2
 
LunaLuna:
Býk
25°05’
12
 
MerkurMerkur:
Lev
0°53’
3
 
VenušeVenuše:
Rak
2°00’
1
 
MarsMars:
Panna
17°09’
5
 
JupiterJupiter:
Rak
28°39’
3
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
20°06’
8
R
UranUran:
Beran
19°17’
11
 
NeptunNeptun:
Panna
3°50’
4
 
PlutoPluto:
Rak
20°21’
2
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
9°28’
11
R
Černá LunaLilith:
Ryby
27°03’
11
 
CheirónCheirón:
Býk
22°27’
12
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Lev
4°12’
3
Domy:
Blíženci
11°17’
Střelec
11°17’
2:
Rak
3°30’
8:
Kozoroh
3°30’
3:
Rak
23°54’
9:
Kozoroh
23°54’
Lev
16°47’
Vodnář
16°47’
5:
Panna
16°39’
Ryby
16°39’
6:
Váhy
27°20’
Beran
27°20’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
4xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Beran
14°02’
11
Slun./Luna:
Blíženci
21°33’
1


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Woody Harrelson
(*1961) herec

Velká Británie Daniel Radcliffe
(*1989) herec

Spojené státy Philip Seymour Hoffman
(*1967) herec

Česká republika Vojtěch Dyk
(*1985) herec, zpěvák

Česká republika Eliška Bučková
(*1989) zpěvačka, modelka, muzikálová herečka, česká miss 2008


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Napoléon II Bonaparte
(*1811 - 1832) nástupce francouzského císaře Napoleona I.

Itálie Giovannino Guareschi
(*1908 - 1968) novinář, kreslíř, humorista

Itálie Giuseppe Corradi
(*1932 - 2002) fotbalista

Spojené státy John Dillinger
(*1903 - 1934) americký bankovní lupič

Německo Paul Flechsig
(*1847 - 1929) vědec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »