Tamara Gorski wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Tamara Gorski

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Winnipeg Beach, Manitoba
Země:
Věk:
55 let
Povolání:
herečka, režisérka

Tamara Gorski - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
21.11.1968 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Tamara Gorski 2023, 2024 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2024
Tamara Gorski
datum narození 21.11.1968
(herečka, režisérka, instagram)

Tamara Gorski - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Verdict
(2011) - Cell 213
(2010) - Tři dny ke svobodě
(2008) - Ochrana svědků (TV seriál)
(2007) - Ocean Without a Shore
(2006) - Bratři a sestry (TV seriál)
(2006) - Angelin tým (TV seriál)
(2005) - Man with the Screaming Brain
(2005) - Jeff Ltd. (TV seriál)
(2004) - Tyranosarie
(2003) - Veritas (TV seriál)
(2003) - Pohřešovaní (TV seriál)
(2003) - Dokud nás smrt nerozdělí
(2002) - Beze stopy (TV seriál)
(2001) - 21. okrsek (TV seriál)
(2001) - Witchblade (TV seriál)
(2001) - Přístav
(2000) - Soul Food (TV seriál)
(1999) - Znovu na světě (TV seriál)
(1999) - Zaujmi pózu
(1999) - Twice in a Lifetime (TV seriál)
(1999) - Angel (TV seriál)
(1997) - Země: poslední konflikt (TV seriál)
(1997) - Vražda v Bílém domě
(1997) - Agenti z podsvětí (TV seriál)
(1996) - Straight Up (TV seriál)
(1996) - Poltergeist (TV seriál)
(1996) - Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
(1995) - Zemřít pro...
(1995) - A Taste of Shakespeare (TV seriál)
(1995) - Herkules (TV seriál)
(1994) - Picture Windows (TV seriál)
(1994) - Harlequin 4 - Nedozpívaná ukolébavka
(1994) - Danielle Steel: Srdce si nedá poroučet
(1993) - J.F.K.: Reckless Yout
(1992) - Ztracený svět
(1992) - Věčný rytíř (TV seriál)
(1992) - Návrat do ztraceného světa
(1992) - Mrs. 'arris Goes to Paris
(1992) - Kung Fu: Legenda pokračuje
(1992) - Highlander (TV seriál)
(1991) - The Hidden Room (TV seriál)
(1990) - Dracula: The Series (TV seriál)
(1988) - My Secret Identity (TV seriál)
(1988) - The Kids in the Hall (TV seriál)
(1987) - Street Legal (TV seriál)
(1987) - Pátek třináctého (TV seriál)

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Opice

Opice (Země)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
21

21. den - Pochopení

Numerologie - den narození
Tato osoba má velký potenciál. Je citlivá, laskavá a tolerantní. Snaží se pochopit druhé. Je tvořivá a může pracovat v širokém okruhu činností. Je společenská a diplomatická.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 21.11.1968 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Tamara Gorski 2024 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Tamara Gorski - herečka, režisérka

se narodila 21.11.1968 ve městě Winnipeg Beach, Manitoba, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Tamara Gorski

Dnes se narodili
Spojené státy Vin Diesel
(*1967) herec, režisér scénárista, kulturista

Jižní Afrika Nelson Mandela
(*1918) prezident JAR, bojovník proti apartheidu

Česká republika Pavel Bém
(*1963) politik, lékař, poslanec, 19. primátor města Prahy

Česká republika Barbora Mottlová
(*1986) herečka, zpěvačka, moderátorka, modelka

Česká republika Ivo Jahelka
(*1954) zpěvák, písničkář


Tamara Gorski
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
29°14’
 
LunaLuna:
Střelec
15°51’
 
MerkurMerkur:
Štír
20°26’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
7°57’
 
MarsMars:
Váhy
7°24’
 
JupiterJupiter:
Váhy
0°53’
 
SaturnSaturn:
Beran
19°29’
R
UranUran:
Váhy
2°58’
 
NeptunNeptun:
Štír
26°22’
 
PlutoPluto:
Panna
24°44’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
6°45’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
17°24’
 
CheirónCheirón:
Ryby
29°00’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Šimon Caban
(*1963) herec, režisér

Velká Británie Brian May
(*1947) zpěvák, kytarista

Gruzie Vladimír Vladimirovič Majakovskij
(*1893) dramatik, básník, prozaik

Velká Británie Benedict Cumberbatch
(*1976) herec

Kyrgyzstán Vitalij Kličko
(*1971) boxer, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Slovensko Milan Lasica
(*1940 - 2021) herec, dramatik, humorista, spisovatel

Německo Nico
(*1938 - 1988) herečka, skladatelka

Velká Británie Jane Austen
(*1775 - 1817) spisovatelka

Česká republika František Nedvěd
(*1947 - 2021) zpěvák, kytarista, písničkář, hudební skladatel

Francie Louis Bouilhet
(*1821 - 1869) francouzský dramatik a básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »