Ted Knight wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ted Knight
(Tadeus Wladyslaw Konopka)

Pohlaví:
Muž
Narození:
7.12. 1923 - 00:30h
Místo:
Terryville
Země:
Věk:
† 62 let
  • Slunce: Střelec
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herec

Ted Knight - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (A)
Datum narození a čas (místní čas):
7.12.1923 - 00:30  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
7.12.1923 - 05:30  
US, Terryville:
41°41' s.š., 73°1' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ted Knight 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Ted Knight
datum narození 7.12.1923
(herec, instagram)

Ted Knight - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - The Greatest Event in Television History (TV seriál)
(1983) - This Is Your Life
(1981) - The 32nd Annual Primetime Emmy Awards
(1980) - Too Close for Comfort (TV seriál)
(1980) - Caddyshack
(1978) - The Jim Nabors Show
(1978) - The Ted Knight Show (TV seriál)
(1977) - The Love Boat (TV seriál)
(1976) - The 28th Annual Primetime Emmy Awards
(1976) - Donny and Marie
(1975) - Saturday Night Live
(1975) - Cher
(1975) - The Ghost Busters (TV seriál)
(1975) - Emilio and His Magical Bull
(1974) - Tony Orlando and Dawn
(1974) - Dinah!
(1973) - Super Friends (TV seriál)
(1973) - Star Trek (TV seriál)
(1973) - Lassie's Rescue Rangers (TV seriál)
(1972) - Of Thee I Sing
(1972) - Nová dobrodružství Scooby-Doo (TV seriál)
(1972) - The ABC Saturday Superstar Movie (TV seriál)
(1970) - Flip
(1970) - The Immortal (TV seriál)
(1970) - MASH
(1970) - Mary Tyler Moore (TV seriál)
(1969) - The David Frost Show
(1969) - Anatomy of a Crime
(1968) - The Outsider (TV seriál)
(1968) - Fantastic Voyage (TV seriál)
(1968) - Countdown
(1968) - The Batman/Superman Hour (TV seriál)
(1968) - Aquaman (TV seriál)
(1967) - The Invaders (TV seriál)
(1967) - The Superman/Aquaman Hour of Adventure (TV seriál)
(1967) - Judd for the Defense (TV seriál)
(1967) - Journey to the Center of the Earth (TV seriál)
(1967) - Garrison's Gorillas (TV seriál)
(1966) - T.H.E. Cat (TV seriál)
(1966) - The New Adventures of Superman (TV seriál)
(1965) - The Hollywood Squares
(1965) - The Dean Martin Show
(1965) - Young Dillinger
(1965) - The Wild Wild West (TV seriál)
(1965) - The F.B.I. (TV seriál)
(1965) - Run for Your Life (TV seriál)
(1965) - Naslepo
(1965) - The Katherine Reed Story
(1965) - Agent Smart (TV seriál)
(1964) - 12 O'Clock High (TV seriál)
(1964) - The Young Marrieds (TV seriál)
(1964) - Nightmare in Chicago
(1964) - Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
(1964) - The Candidate
(1963) - Uprchlík (TV seriál)
(1963) - The Outer Limits (TV seriál)
(1963) - The Lieutenant (TV seriál)
(1963) - Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
(1963) - Arrest and Trial (TV seriál)
(1962) - The Tonight Show Starring Johnny Carson
(1962) - The Merv Griffin Show
(1962) - 13 West Street
(1962) - The Virginian (TV seriál)
(1962) - The Eleventh Hour (TV seriál)
(1962) - Sam Benedict (TV seriál)
(1962) - The Pigeon That Took Rome
(1962) - The New Loretta Young Show (TV seriál)
(1962) - McHale's Navy (TV seriál)
(1962) - The Interns
(1962) - Hitler
(1962) - Combat! (TV seriál)
(1961) - The Mike Douglas Show
(1961) - The Great Impostor
(1961) - Swingin' Along
(1961) - Ripcord (TV seriál)
(1961) - Dva jeli spolu
(1961) - Dr. Kildare (TV seriál)
(1961) - Cry for Happy
(1961) - Cain's Hundred (TV seriál)
(1961) - The Asphalt Jungle (TV seriál)
(1960) - 13 Fighting Men
(1960) - Twelve Hours to Kill
(1960) - Surfside 6 (TV seriál)
(1960) - Psycho
(1960) - Pete and Gladys (TV seriál)
(1960) - Outlaws (TV seriál)
(1960) - Man on a String
(1960) - Key Witness
(1960) - The Clear Horizon (TV seriál)
(1960) - Cage of Evil
(1959) - The Untouchables (TV seriál)
(1959) - The Twilight Zone (TV seriál)
(1959) - The Man and the Challenge (TV seriál)
(1959) - Mr. Lucky (TV seriál)
(1959) - Manhunt (TV seriál)
(1959) - Lock Up (TV seriál)
(1959) - Hawaiian Eye (TV seriál)
(1959) - Bourbon Street Beat (TV seriál)
(1959) - Bonanza (TV seriál)
(1959) - Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
(1958) - The Donna Reed Show (TV seriál)
(1958) - Target (TV seriál)
(1958) - Sea Hunt (TV seriál)
(1958) - Peter Gunn (TV seriál)
(1958) - Mike Hammer (TV seriál)
(1958) - Lawman (TV seriál)
(1957) - How to Marry a Millionaire (TV seriál)
(1955) - Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
(1955) - Highway Patrol (TV seriál)
(1955) - Gunsmoke (TV seriál)
(1954) - Lassie (TV seriál)
(1953) - General Electric Theater (TV seriál)

ASTROLOGIE
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Luna ve Střelci

Luna ve Střelci

Luna (Měsíc)
Největší potřebou je neustále něco hledat. Pro své bezpečí potřebujete nějakou svou filosofii nebo víru, potřebujete vidět cíl nebo poslání, které by vašemu životu dalo smysl. Víra musí být dobrovolná, boj proti dogmatům vás může paradoxně přivést k jiným dogmatům.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Vepř

Vepř (Voda)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
7

7. den - Zkušenost

Numerologie - den narození
Má dar naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Tato osoba je citlivá a vnímavá. Pro svůj život potřebuje partnera. Často má názory duchovní povahy, vztah k životnímu prostředí a medicíně. Stává se aktivistou.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 7.12.1923 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ted Knight 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ted Knight - herec

se narodil 7.12.1923 ve městě Terryville, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ted Knight

Dnes se narodili
Švédsko Marie Fredriksson
(*1958) zpěvačka Roxette

Spojené státy Irving Thalberg
(*1899) filmový producent, magnát

Česká republika Bořek Slezáček
(*1967) herec, hudebník, moderátor

Rusko Michail Alexandrovič Bakunin
(*1814) ruský revolucionář

Spojené státy Idina Menzel
(*1971) herečka, zpěvačka, skladatelka


Ted Knight
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Střelec
14°05’
3
 
LunaLuna:
Střelec
2°15’
3
 
MerkurMerkur:
Střelec
25°43’
4
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
6°12’
4
 
MarsMars:
Štír
2°00’
2
 
JupiterJupiter:
Střelec
2°46’
3
 
SaturnSaturn:
Váhy
28°49’
2
 
UranUran:
Ryby
13°42’
6
 
NeptunNeptun:
Lev
20°20’
11
R
PlutoPluto:
Rak
11°50’
10
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
6°19’
12
R
Černá LunaLilith:
Býk
18°00’
8
 
CheirónCheirón:
Beran
16°43’
7
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Váhy
7°28’
1
Domy:
Panna
25°38’
Ryby
25°38’
2:
Váhy
21°07’
8:
Beran
21°07’
3:
Štír
21°14’
9:
Býk
21°14’
Střelec
24°54’
Blíženci
24°54’
5:
Kozoroh
28°46’
Rak
28°46’
6:
Vodnář
29°24’
Lev
29°24’
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
10°16’
11
Slun./Luna:
Střelec
8°10’
3


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Clint Eastwood
(*1930) herec, scénárista, režisér, skladatel

Spojené státy Don Ameche
(*1908) herec

Spojené státy Lea Thompson
(*1961) herečka

Spojené státy Brooke Shields
(*1965) herečka, modelka

Irsko Colin Farrell
(*1976) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Slovensko Waldemar Matuška
(*1932 - 2009) zasloužilý umělec, zpěvák, herec

Rusko Boris Pasternak
(*1890 - 1960) básník, prozaik

Francie Marcel Dupre
(*1886 - 1971) francouzský varhaník

Francie Johanka z Arku - Panna orléanská
(*1413 - 1431) francouzská národní hrdinka upálena za kacířství, později blahořečena a prohlášena za svatou

Francie Karel IX. Francouzský
(*1550 - 1574) francouzský král z rodu Valois-Angoulême



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »