Ted Levine wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ted Levine
(Frank Theodore Levine)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Bellaire
Země:
Věk:
64 let
Povolání:
herec

Ted Levine - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
29.5.1957 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ted Levine 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Ted Levine
datum narození 29.5.1957
(herec, instagram)

Ted Levine - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Jussi Gaala 2016 (TV pořad)
(2016) - Bottom of the World
(2016) - Bleed for This
(2015) - 83 Days
(2015) - Ničemové (TV seriál)
(2015) - Little Boy
(2014) - Sejmi prezidenta
(2014) - Child of Grace
(2014) - Gutshot Straight
(2014) - Dig Two Graves
(2013) - The Bridge (TV seriál)
(2013) - Jimmy
(2013) - Jednou ranou
(2013) - Deep Dark Canyon
(2013) - The Banshee Chapter
(2011) - Luck (TV seriál)
(2011) - Hell on Wheels (TV seriál)
(2010) - Solartaxi
(2010) - Prokletý ostrov
(2007) - Zabití Jesseho Jamese zbabělcem Robertem Fordem
(2007) - Americký gangster
(2006) - Surviving the Hills: Making of 'The Hills Have Eyes'
(2006) - Hory mají oči
(2005) - The L.A. Riot Spectacular
(2005) - Gejša
(2004) - Zrození
(2004) - Manchurianský kandidát
(2003) - Wonderland Masakr
(2002) - Pravda o Charliem
(2002) - Můj přítel Monk (TV seriál)
(2002) - Monk
(2001) - Inside the Labyrinth: The Making of 'The Silence of the Lambs'
(2001) - Rychle a zběsile
(2001) - Jízda do pekel
(2001) - Evoluce
(2001) - Ali
(2000) - Wonderland (TV seriál)
(2000) - Harlanská válka
(1999) - Wild Wild West
(1998) - Ze Země na Měsíc (TV seriál)
(1998) - You Can Thank Me Later
(1998) - Bílá velryba
(1997) - Past
(1997) - Město šílenců
(1997) - Flubber
(1997) - Ellen Foster
(1996) - Wiseguy
(1996) - Střela
(1995) - Pan nikdo (TV seriál)
(1995) - Nelítostný souboj
(1995) - Georgia
(1995) - Děs v prádelně
(1994) - Todo cambia
(1994) - Poslední psanec
(1993) - Vlak smrti
(1993) - The Paint Job
(1993) - Nesplněné sliby
(1993) - Není úniku
(1991) - Murder in High Places
(1991) - Mlčení jehňátek
(1991) - Dead and Alive: The Race for Gus Farace
(1990) - Hledá se láska
(1989) - Nejbližší příbuzenstvo
(1989) - The Fulfillment of Mary Gray
(1988) - Hořící kříže
(1987) - Jako nepoddajný plevel
(1986) - One More Saturday Night
(1986) - Kriminální příběhy (TV seriál)
(1986) - Crime Story
(1985) - Two Fathers' Justice
(1985) - The Killing Floor
(1983) - Through Naked Eyes

Ted Levine - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Kohout

Kohout (Oheň)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
29

29. den - Nepřehlednost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a vnímavá. Má velký potenciál mimosmyslového vnímání. Má schopnosti při hledání pravdy a moudrosti. Vyniká dobrými myšlenkovými postupy. Velmi důležitá je duchovní činnost.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 29.5.1957 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ted Levine 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ted Levine - herec

se narodil 29.5.1957 ve městě Bellaire, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ted Levine

Dnes se narodili
Spojené státy Ben Stiller
(*1965) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Richard Crenna
(*1926) herec

Velká Británie Ridley Scott
(*1937) režisér, scénárista, kameraman, herec

Mexiko Gael García Bernal
(*1978) herec

Velká Británie Billy Idol
(*1955) zpěvák, kytarista


Ted Levine
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
7°50’
 
LunaLuna:
Blíženci
8°01’
 
MerkurMerkur:
Býk
14°00’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
19°42’
 
MarsMars:
Rak
15°35’
 
JupiterJupiter:
Panna
21°59’
 
SaturnSaturn:
Střelec
11°15’
R
UranUran:
Lev
3°54’
 
NeptunNeptun:
Štír
0°17’
R
PlutoPluto:
Lev
28°01’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
18°51’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
0°17’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
17°24’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
5xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Richard Pryor
(*1940) herec, komik

Spojené státy Woody Allen
(*1935) herec, scénárista, režisér, hudebník

Spojené státy Bette Midler
(*1945) herečka, zpěvačka

Velká Británie Jeremy Northam
(*1961) herec

Spojené státy Stephen Blackehart
(*1967) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Paul Walker
(*1973 - 2013) herec

Spojené státy George Bush
(*1924 - 2018) 41. prezident USA

Irsko Oscar Wilde
(*1854 - 1900) spisovatel

Itálie papež Pius VIII.
(*1761 - 1830) 253. papež

Ukrajina Vladimir Jaščenko
(*1959 - 1999) atlet, skokan do výšky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »