Tegan Moss wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Tegan Moss

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Vancouver, Britská Kolumbie
Země:
Věk:
35 let
Povolání:
herečka

Tegan Moss - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
7.2.1985 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Tegan Moss 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Tegan Moss
datum narození 7.2.1985
(herečka, instagram)

Tegan Moss - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Království Vikingů
(2011) - RedaKai (TV seriál)
(2011) - Lloyd the Conqueror
(2010) - Smrt a život Charlieho St. Clouda
(2010) - November Christmas
(2009) - Wild Cherry
(2009) - Dr. Dolittle 5: Lucky jede do Hollywoodu
(2008) - 7 Things to Do Before I'm 30
(2008) - Vánoční chaloupka
(2008) - Tornádo nad New Yorkem
(2008) - Oko
(2008) - Neklidný
(2008) - Free Style
(2007) - Scar
(2007) - Hlas smrti 2: Světlo
(2007) - The Bad Son
(2006) - Portrét pohřešované
(2006) - Pollyworld
(2006) - Merlinův učeň
(2006) - Holka jako já - příběh Gwen Araujo
(2006) - Eight Days to Live
(2006) - Alice, I Think (TV seriál)
(2005) - Robson Arms (TV seriál)
(2005) - My Scene - Hvězdy Hollywoodu
(2005) - Murder Unveiled
(2005) - Inspektor Gadget, případ létajícího draka
(2005) - Godiva's (TV seriál)
(2005) - A Fairy Tale Christmas
(2005) - A Fairytale Christmas
(2004) - Jammin' in Jamaica
(2003) - Mrtví jako já (TV seriál)
(2003) - Dvanáctimílová cesta
(2002) - Videovoyeur
(2002) - Inspector Gadget's Last Case: Claw's Revenge
(2001) - Šikula a šikulkové (TV seriál)
(2000) - Obviněn
(2000) - Casper a strašidelné Vánoce
(1999) - Sabrina the Animated Series (TV seriál)
(1999) - Pro strach uděláno (TV seriál)
(1999) - Lidé moře
(1999) - Barva odvahy
(1998) - You, Me and the Kids (TV seriál)
(1998) - Shadow Raiders (TV seriál)
(1997) - Super Dave's All Stars (TV seriál)
(1996) - Velký tyran
(1996) - The Angel of Pennsylvania Avenue
(1995) - The Omen
(1994) - Trust in Me
(1994) - Tears and Laughter: The Joan and Melissa Rivers Story
(1994) - Someone Else's Child
(1994) - Malé ženy
(1993) - Kdopak to mluví 3
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1990) - Bojíte se tmy? (TV seriál)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Krysa

Krysa (Dřevo)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
7

7. den - Zkušenost

Numerologie - den narození
Má dar naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Tato osoba je citlivá a vnímavá. Pro svůj život potřebuje partnera. Často má názory duchovní povahy, vztah k životnímu prostředí a medicíně. Stává se aktivistou.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 7.2.1985 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Tegan Moss 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Tegan Moss - herečka

se narodila 7.2.1985 ve městě Vancouver, Britská Kolumbie, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Tegan Moss

Dnes se narodili
Spojené státy Ben Stiller
(*1965) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Richard Crenna
(*1926) herec

Velká Británie Ridley Scott
(*1937) režisér, scénárista, kameraman, herec

Mexiko Gael García Bernal
(*1978) herec

Velká Británie Billy Idol
(*1955) zpěvák, kytarista


Tegan Moss
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
18°39’
 
LunaLuna:
Panna
13°58’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
10°01’
 
VenušeVenuše:
Beran
4°35’
 
MarsMars:
Beran
3°35’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
0°11’
 
SaturnSaturn:
Štír
27°27’
 
UranUran:
Střelec
17°09’
 
NeptunNeptun:
Kozoroh
2°45’
 
PlutoPluto:
Štír
4°44’
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
23°09’
R
Černá LunaLilith:
Beran
17°18’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
3°15’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Richard Pryor
(*1940) herec, komik

Spojené státy Woody Allen
(*1935) herec, scénárista, režisér, hudebník

Spojené státy Bette Midler
(*1945) herečka, zpěvačka

Velká Británie Jeremy Northam
(*1961) herec

Spojené státy Stephen Blackehart
(*1967) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Paul Walker
(*1973 - 2013) herec

Spojené státy George Bush
(*1924 - 2018) 41. prezident USA

Irsko Oscar Wilde
(*1854 - 1900) spisovatel

Itálie papež Pius VIII.
(*1761 - 1830) 253. papež

Ukrajina Vladimir Jaščenko
(*1959 - 1999) atlet, skokan do výšky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Úplněk v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »