Teri Polo wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Teri Polo
(Theresa Elizabeth Polo)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Dover, Delaware
Země:
Věk:
51 let
Povolání:
herečka

Teri Polo - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
1.6.1969 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Teri Polo 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Teri Polo
datum narození 1.6.1969
(herečka, instagram)

Teri Polo - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Outlaws and Angels
(2015) - Romantically Speaking
(2015) - Love, Again
(2015) - Blood Shy
(2014) - The Christmas Shepherd
(2014) - Neznámí autoři
(2014) - Climbing Life
(2014) - A Bit of Bad Luck
(2013) - The Fosters (TV seriál)
(2013) - Démoni vzpomínek
(2012) - Vánoční srdce
(2012) - Jak chutná láska
(2012) - Christmas Angel
(2012) - Beyond
(2011) - Výkupné za manžela
(2011) - Material Lies
(2011) - Man Up (TV seriál)
(2010) - Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
(2010) - Glory Daze (TV seriál)
(2010) - Fotři jsou lotři
(2009) - 2:13
(2009) - Washington Field
(2009) - V těle boubelky (TV seriál)
(2009) - V očekávání zázraku
(2009) - Ničivá bouře
(2009) - Mrtví mezi námi
(2009) - Díra
(2008) - Strašidelné příběhy celebrit
(2007) - The Wedding Bells (TV seriál)
(2007) - Superlhář
(2007) - Láska má pět písmen
(2006) - Welcome to the Jungle Gym
(2006) - For the Love of a Child
(2006) - Dědictví strachu
(2004) - Jeho fotr, to je lotr!
(2003) - Od srdce k srdci
(2003) - I'm with Her (TV seriál)
(2003) - Hranice zlomu
(2002) - Druhá řada
(2001) - Spotlight on Location: Meet the Parents
(2001) - Nevyřčené tajemství
(2001) - Malý svědek
(2000) - Fotr je lotr
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1999) - Sugar Hill (TV seriál)
(1998) - Texarkana
(1998) - Studio sport (TV seriál)
(1998) - Proměna srdce
(1998) - The Marriage Fool
(1998) - Lovec z podsvětí (TV seriál)
(1998) - Felicity (TV seriál)
(1997) - Van Helsing Chronicles
(1997) - A Prayer in the Dark
(1997) - Frankensteinův dům
(1996) - Příběh jednoho života
(1996) - Invaze
(1994) - Golden Gate
(1993) - Osudný svah v Aspenu
(1993) - Najatá k zabíjení
(1993) - Dům duchů
(1992) - Náš milý nebožtík
(1991) - Zrozen k jízdě
(1991) - Tajemná schůzka
(1990) - Zapadákov (TV seriál)
(1990) - People Like Us
(1990) - Fantóm opery
(1988) - TV 101 (TV seriál)
(1983) - Loving (TV seriál)
Teri Polo - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1968) Anthony Moore - manžel

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Kohout

Kohout (Země)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.6.1969 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Teri Polo 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Teri Polo - herečka

se narodila 1.6.1969 ve městě Dover, Delaware, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Teri Polo

Dnes se narodili
Spojené státy John Turturro
(*1957) herec, scénárista, režisér

Česká republika Věra Křesadlová
(*1944) herečka, zpěvačka, výtvarnice

Česká republika Otakar Vávra
(*1911) scénárista, režisér, pedagog

Česká republika Markéta Irglová
(*1988) herečka, zpěvačka, skladatelka, držitelka Oscara za píseň k filmu Once

Česká republika Karolína Kurková
(*1984) modelka, herečka, moderátorka


Teri Polo
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
10°48’
 
LunaLuna:
Střelec
24°14’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
6°08’
R
VenušeVenuše:
Beran
26°11’
 
MarsMars:
Střelec
9°42’
R
JupiterJupiter:
Panna
26°13’
 
SaturnSaturn:
Býk
3°54’
 
UranUran:
Panna
29°52’
R
NeptunNeptun:
Štír
26°58’
R
PlutoPluto:
Panna
22°24’
R
S.UzelS.Uzel:
Ryby
26°35’
R
Černá LunaLilith:
Rak
8°54’
 
CheirónCheirón:
Beran
6°15’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dirk Benedict
(*1945) herec, režisér

Spojené státy Ron Howard
(*1954) scénárista, režisér

Španělsko Javier Bardem
(*1969) herec

Kanada Justin Bieber
(*1994) herec, zpěvák, tanečník, hudební skladatel

Spojené státy Kesha
(*1987) zpěvačka, textařka


Výročí úmrtí dnes mají
Kanada Ruby Keeler
(*1904 - 1993) herečka

Spojené státy Jane Russell
(*1921 - 2011) herečka

Francie Annie Girardot
(*1931 - 2011) herečka

Japonsko Iširó Honda
(*1911 - 1993) režisér

Polsko Anny Ondráková
(*1902 - 1987) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »