Terry Chen wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Terry Chen

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Edmonton, Alberta
Země:
Věk:
46 let
Povolání:
herečka

Terry Chen - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
3.2.1975 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Terry Chen 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Terry Chen
datum narození 3.2.1975
(herečka, instagram)

Terry Chen - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The 9th Life of Louis Drax
(2016) - Come and Find Me
(2015) - The Returned (TV seriál)
(2014) - The 100 (TV seriál)
(2014) - Strange Empire (TV seriál)
(2013) - Tasmánští čerti
(2013) - Evil Feed
(2013) - Elysium
(2013) - Čas smrti
(2013) - Borealis
(2013) - Batesův motel (TV seriál)
(2013) - Domek z karet (TV seriál)
(2012) - Chata v horách
(2012) - Continuum (TV seriál)
(2012) - Arrow (TV seriál)
(2011) - Matty Hanson and the Invisibility Ray
(2011) - Combat Hospital (TV seriál)
(2011) - Befriend and Betray
(2010) - Riverworld
(2010) - Guido Superstar: The Rise of Guido
(2010) - A-Team
(2009) - Wild Roses (TV seriál)
(2009) - V (TV seriál)
(2009) - Stav beztíže (TV seriál)
(2009) - Reset
(2009) - Mstitel
(2009) - Detektiv Slyde
(2009) - Bottom Feeders
(2008) - Svatyně (TV seriál)
(2008) - Storm Seekers
(2008) - Přednosti života
(2008) - Nebezpečný internet
(2008) - Milující manželka
(2008) - Hlídka (TV seriál)
(2008) - Dim Sum Funeral
(2007) - They Wait
(2007) - Boj
(2006) - Krvavé svědectví (TV seriál)
(2006) - Hadi v letadle
(2006) - Big Day (TV seriál)
(2005) - Zpátky do školy
(2005) - Vražedné vzpomínky
(2005) - Terminal City (TV seriál)
(2005) - Robson Arms (TV seriál)
(2005) - Chaos
(2004) - 4400 (TV seriál)
(2004) - Riddick: Kronika temna
(2004) - Milostné zločiny Gillian Guessové
(2004) - The Life
(2004) - Já, robot
(2003) - Jake 2.0 (TV seriál)
(2003) - Dvojí život Billa Goodmana
(2002) - 40 dnů a 40 nocí
(2002) - Zóna soumraku (TV seriál)
(2002) - Various Positions
(2002) - Uneseni (TV seriál)
(2002) - Tělo na tělo
(2002) - Sniper
(2002) - Paranormal Girl
(2002) - Noční loupež
(2002) - K-9: Soukromý detektiv
(2001) - 3000 mil na útěku
(2001) - The Waiting Room
(2001) - Smallville (TV seriál)
(2001) - MythQuest (TV seriál)
(2001) - Mary-Kate a Ashley (TV seriál)
(2000) - Trixie
(2000) - Ten, který přežil
(2000) - Romeo musí zemřít
(2000) - Na pokraji slávy
(2000) - The Fearing Mind (TV seriál)
(2000) - Černý anděl (TV seriál)
(1999) - Tajní agenti Crash & Byrnes
(1999) - Následky otřesu: Zemětřesení v New Yorku
(1999) - Late Night Sessions
(1998) - Mentors (TV seriál)
(1998) - Da Vinciho případy (TV seriál)
(1997) - Hvězdná brána (TV seriál)
(1996) - Ochránce (TV seriál)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Tygr

Tygr (Dřevo)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 3.2.1975 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Terry Chen 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Terry Chen - herečka

se narodila 3.2.1975 ve městě Edmonton, Alberta, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Terry Chen

Dnes se narodili
Česká republika Otakar Brousek ml.
(*1957) herec, dabér

Česká republika Jana Boušková
(*1954) herečka

Česká republika Miroslav Macháček
(*1922) herec

Spojené státy Lex Barker
(*1919) herec

Francie Michel Gondry
(*1963) režisér, scénárista, herec


Terry Chen
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
14°01’
 
LunaLuna:
Štír
16°53’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
23°55’
R
VenušeVenuše:
Ryby
5°17’
 
MarsMars:
Kozoroh
9°20’
 
JupiterJupiter:
Ryby
19°52’
 
SaturnSaturn:
Rak
13°16’
R
UranUran:
Štír
2°28’
 
NeptunNeptun:
Střelec
11°22’
 
PlutoPluto:
Váhy
9°06’
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
6°49’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
29°46’
 
CheirónCheirón:
Beran
20°28’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
1xZeměZemě
4xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Albert Finney
(*1936) herec

Spojené státy Rosario Dawson
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Marek Taclík
(*1973) herec

Spojené státy Billy Joel
(*1949) zpěvák, skladatel, kytarista

Česká republika Adam Gebrian
(*1979) architekt, kritik, teoretik


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Dirk Bogarde
(*1921 - 1999) herec

Francie Gustave Flaubert
(*1821 - 1880) spisovatel

Ukrajina Helena Petrovna Blavatská
(*1831 - 1891) okultistka, filosofka, novinářka, zakladatelka Theosofické společnosti

Francie Paul Gauguin
(*1848 - 1903) francouzský malíř

Spojené státy William Schallert
(*1922 - 2016) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »