The Edge wikipedie, horoscope, astrology, instagram

The Edge
(David Howell Evans)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Barking, Anglie
Země:
Věk:
59 let
Povolání:
hudebník, skladatel a zpěvák

The Edge - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
8.8.1961 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(The Edge 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
The Edge
datum narození 8.8.1961
(hudebník, skladatel a zpěvák, instagram)

The Edge - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - U2 iNNOCENCE + eXPERIENCE Tour 2015… Návrat do Paříže (koncert)
(2014) - U2: Invisible (hudební videoklip)
(2014) - Who the F**K Is Arthur Fogel
(2014) - Glen Campbell: I'll Be Me
(2011) - The 2011 Billboard Music Awards
(2011) - The 65th Annual Tony Awards
(2011) - From the Sky Down
(2010) - Postavte se rakovině
(2010) - Hope For Haiti Now (koncert)
(2009) - The BRIT Awards 2009
(2009) - Grammy Awards 2009
(2009) - 25 let Rokenrolové síně slávy (koncert)
(2009) - U2 360° - Živě z Rose Bowl (koncert)
(2009) - Keep on Running: 50 Years of Island Records
(2009) - Barack Obama: Koncert 2009 (koncert)
(2008) - U2 Rockové tažení
(2008) - Bude to nahlas!
(2007) - U2 3D (koncert)
(2007) - Úžasná cesta: příběh The Who
(2007) - Impact: Songs That Changed the World - The Ramones: I Wanna Be Sedated
(2006) - U2: 18 Videos (hudební videoklip)
(2006) - Vertigo 2005: Live from Milan (koncert)
(2005) - The Work of Director Stéphane Sednaoui (hudební videoklip)
(2005) - U2: Sometimes You Can't Make It On Your Own (hudební videoklip)
(2005) - The Work of Director Anton Corbijn
(2005) - Vertigo 2005: U2 Live from Chicago (koncert)
(2005) - Live 8 (koncert)
(2005) - Leonard Cohen: I'm Your Man
(2004) - Musikprogrammet - programmet om musik (TV seriál)
(2002) - U2: The Best of 1990-2000 (hudební videoklip)
(2002) - U2: The Best of 1980-1990 (hudební videoklip)
(2002) - U2: Electrical Storm (hudební videoklip)
(2002) - U2 Go Home: Live from Slane Castle (koncert)
(2001) - We Know Where You Live
(2001) - America: A Tribute to Heroes
(2001) - U2: Elevation 2001 Live From Boston (koncert)
(2000) - U2: Walk On (hudební videoklip)
(2000) - U2: Beautiful Day (hudební videoklip)
(2000) - No Maps for These Territories
(1999) - Tina Turner: Celebrate Live 1999 (koncert)
(1999) - Classic Albums: U2 - The Joshua Tree
(1999) - The Simpsons: Greatest Hits
(1999) - Entropy
(1998) - CD:UK
(1997) - Zoo-TV
(1997) - U2: PopMart Live From Mexico City (koncert)
(1997) - U2: A Year in Pop
(1994) - Velké vyhlídkové železnice (TV seriál)
(1994) - U2: Zoo TV Live from Sydney (koncert)
(1993) - U2: Numb (hudební videoklip)
(1993) - MTV Video Music Awards 1993
(1993) - U2: Love Is Blindness
(1993) - Rock and Roll Inaugural Ball
(1992) - U2: Achtung Baby (koncert)
(1990) - Red Hot and Blue
(1990) - Night & Day
(1989) - U2: LoveTown (koncert)
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1988) - U2: The Making of the Movie 'Rattle and Hum'
(1988) - U2: Rattle and Hum (koncert)
(1987) - U2: Outside It's America
(1985) - Live Aid (koncert)
(1984) - U2: Unforgettable Fire
(1983) - U2: Under a Blood Red Sky (koncert)
(1964) - Top of the Pops

The Edge - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Buvol

Buvol (Kov)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.8.1961 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

The Edge 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

The Edge - hudebník, skladatel a zpěvák

se narodil 8.8.1961 ve městě Barking, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - The Edge

Dnes se narodili
Spojené státy Andie MacDowell
(*1958) herečka

Spojené státy Iggy Pop
(*1947) zpěvák, punker, rocker, herec

Velká Británie James McAvoy
(*1979) herec

Irsko Glen Hansard
(*1970) herec, zpěvák, skladatel

Česká republika Jaroslav Hutka
(*1947) folkový hudebník, skladatel a písničkář


The Edge
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
15°41’
 
LunaLuna:
Rak
13°37’
 
MerkurMerkur:
Lev
9°00’
 
VenušeVenuše:
Rak
5°30’
 
MarsMars:
Panna
24°37’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
0°27’
R
SaturnSaturn:
Kozoroh
25°06’
R
UranUran:
Lev
25°28’
 
NeptunNeptun:
Štír
8°38’
 
PlutoPluto:
Panna
7°04’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
27°43’
R
Černá LunaLilith:
Lev
20°56’
 
CheirónCheirón:
Ryby
5°10’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
1xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jack Nicholson
(*1937) herec, scénárista, režisér

Česká republika Barbora Hrzánová
(*1964) herečka

Rusko Vladimir Iljič Lenin
(*1870) politik, spisovatel

Rusko Vladimir Nabokov
(*1899) scénárista, spisovatel

Česká republika Vladimír Špidla
(*1951) politik, 4. předseda vlády České republiky


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Prince
(*1958 - 2016) zpěvák, multiinstrumentalista

Spojené státy Mark Twain
(*1835 - 1910) spisovatel, žurnalista

Spojené státy Nina Simone
(*1933 - 2003) zpěvačka

Polsko Manfred von Richthofen
(*1892 - 1918) německý pilot známý jako The Red Baron

Brazílie Tiradentes
(*1746 - 1792) brazilský hrdina, revolucionář



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »