Tim Thomerson wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Tim Thomerson
(Joseph Timothy Thomerson)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Coronado
Země:
Věk:
74 let
Povolání:
herec, komik

Tim Thomerson - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
8.4.1946 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Tim Thomerson 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Tim Thomerson
datum narození 8.4.1946
(herec, komik, instagram)

Tim Thomerson - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Bring Me the Head of Lance Henriksen
(2014) - Beautiful Evil
(2013) - Trancers: City of Lost Angels
(2013) - The Haunted Dollhouse
(2012) - Season of Darkness
(2012) - MoniKa
(2011) - Shameless (TV seriál)
(2010) - Abandoned
(2009) - 21 and a Wake-Up
(2009) - War Wolves
(2009) - Live Evil
(2008) - Wicked Lake
(2008) - God´s Ears
(2008) - Dual
(2007) - Urban Decay
(2006) - Zapomeň na to
(2006) - Stopy zla
(2006) - Povstání strojů
(2006) - Left in Darkness
(2006) - Každý den jsou Vánoce
(2006) - Evil Bong
(2006) - Dr. Jekyll & Mr. Hyde
(2006) - Až do dna
(2005) - Vosy útočí
(2005) - The Nowhere Man
(2005) - Junior Pilot
(2005) - Hell to Pay
(2004) - To Kill a Mockumentary
(2004) - Paparazzi
(2004) - Dr. Vegas (TV seriál)
(2004) - A Lousy 10 Grand
(2003) - Cliché
(2003) - Air Marshal
(2002) - Zastřelit a být zastřelen
(2002) - Trancers 6
(2002) - Projekt Viper
(2002) - Ocean Park
(2002) - The Killing Point
(2002) - Hurikán
(2002) - Body & Soul (TV seriál)
(2002) - Aljašský express
(2001) - Unseen Evil
(2001) - Švábi
(2001) - Suckers
(2001) - Gangland
(2001) - Ďáblova oběť
(2000) - V zajetí hlubin
(2000) - Vražedný tým
(2000) - The Princess and the Barrio Boy
(2000) - Policejní okrsek (TV seriál)
(2000) - Highway 395
(1999) - The Parkers (TV seriál)
(1999) - Malevolence
(1999) - Last Chance
(1999) - Křížová výprava (TV seriál)
(1999) - Dirt Merchant
(1999) - Beggars and Choosers (TV seriál)
(1998) - Zkouška naostro
(1998) - Trojka (TV seriál)
(1998) - Together & Alone
(1998) - Strach a hnus v Las Vegas
(1998) - Sedm statečných (TV seriál)
(1998) - Pomsta - s.r.n. (TV seriál)
(1998) - Crossfire
(1998) - Border to Border
(1997) - Výbuch
(1997) - Vhoďte minci
(1997) - Útěk z Atlantidy
(1997) - The Angry Beavers (TV seriál)
(1997) - Ally McBealová (TV seriál)
(1996) - Viper (TV seriál)
(1996) - Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
(1996) - Ochránce (TV seriál)
(1996) - Nemesis 3: Boj s časem
(1996) - Modrý Pacifik (TV seriál)
(1996) - Malý detektiv
(1996) - Bok po boku
(1996) - Arli$$ (TV seriál)
(1995) - Xena (TV seriál)
(1995) - Spit Fire
(1995) - Legend (TV seriál)
(1995) - Land's End (TV seriál)
(1995) - Heatseeker
(1995) - Cesta na smrt
(1995) - Cesta do neznáma (TV seriál)
(1994) - Zmije (TV seriál)
(1994) - Záblesk vášně
(1994) - Trancers 5: Sudden Deth
(1994) - Trancers 4: Jack of Swords
(1994) - Natural Causes
(1994) - Hong Kong '97
(1994) - The Cisco Kid
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Walker, Texas Ranger (TV seriál)
(1993) - Superman (TV seriál)
(1993) - Smrtící pohled
(1993) - Sirény (TV seriál)
(1993) - Rytíři
(1993) - Drtič mozků
(1993) - Dollman vs. Demonic Toys
(1993) - Dave's World (TV seriál)
(1992) - Trancers III
(1992) - The Harvest - Sklizeň
(1992) - Stringer
(1992) - Odpadlík (TV seriál)
(1992) - Nemesis
(1992) - Intimní cizinec
(1992) - Eddie Presley
(1992) - Bad Channels
(1991) - Trancers II
(1991) - Policie z Palm Beach (TV seriál)
(1991) - Nurses (TV seriál)
(1991) - Dollman
(1990) - Vietnam Texas
(1990) - True Colors (TV seriál)
(1990) - Flash (TV seriál)
(1990) - Air America
(1989) - Pobřežní hlídka (TV seriál)
(1989) - Mladí jezdci (TV seriál)
(1989) - Major Dad (TV seriál)
(1989) - Kdo je Harry Crumb?
(1988) - The Wrong Guys
(1988) - Tygří pohádka
(1988) - TV 101 (TV seriál)
(1988) - Pulse Pounders
(1988) - Půlnoční linka (TV seriál)
(1988) - Návrat neuvěřitelného Hulka
(1987) - Na prahu temnot
(1987) - Jump Street 21 (TV seriál)
(1987) - Cherry 2000
(1987) - Glory Years
(1987) - Down and Out in Beverly Hills (TV seriál)
(1987) - Četa v akci (TV seriál)
(1987) - Cameo by Night
(1986) - The New Hollywood Squares
(1986) - Železný orel
(1986) - Zone Troopers
(1986) - Chlapec - krysa
(1986) - The B.R.A.T. Patrol
(1985) - Tranceři
(1985) - The Golden Girls (TV seriál)
(1985) - Tall Tales and Legends (TV seriál)
(1985) - Pásmo soumraku (TV seriál)
(1985) - Měsíční svit (TV seriál)
(1985) - Blázni a dobrovolníci
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Kočičí zlato
(1984) - Hunter (TV seriál)
(1984) - His Mistress
(1983) - On Location: The Comedy Store's 11th Anniversary Show
(1983) - Vražedný víkend
(1983) - Sedm neohrožených
(1983) - Ocelová smrt
(1983) - Likely Stories, Vol. 2 (TV seriál)
(1983) - Hardcastle a McCormick (TV seriál)
(1983) - Gun Shy (TV seriál)
(1982) - St. Elsewhere (TV seriál)
(1982) - Some Kind of Hero
(1982) - Jekyll & Hyde... Together Again
(1982) - Honky Tonk Man
(1982) - Faerie Tale Theatre (TV seriál)
(1982) - Bare Essence
(1981) - The Two of Us (TV seriál)
(1981) - Take This Job and Shove It
(1981) - St. Helens
(1981) - Private Benjamin (TV seriál)
(1981) - Poldové z Hill Street (TV seriál)
(1981) - Nero Wolfe (TV seriál)
(1981) - Golden Gate
(1980) - Getting There
(1980) - Fade to Black
(1980) - Carny
(1979) - The Associates (TV seriál)
(1979) - Angie (TV seriál)
(1978) - Svatba
(1978) - Pamatuj si mé jméno
(1978) - Mork & Mindy (TV seriál)
(1977) - The Richard Pryor Special?
(1977) - A Year at the Top (TV seriál)
(1977) - Which Way Is Up?
(1977) - Terraces
(1977) - Record City
(1977) - Quark (TV seriál)
(1977) - Fantasy Island (TV seriál)
(1977) - Benny and Barney: Las Vegas Undercover
(1977) - All That Glitters (TV seriál)
(1976) - Selling of Vince D'Angelo
(1976) - Mycí linka
(1976) - Laverne & Shirley (TV seriál)
(1976) - Cos (TV seriál)
(1975) - Starsky a Hutch (TV seriál)
(1975) - A Shadow in the Streets
(1973) - Harry O (TV seriál)
(1968) - Hawaii Five-O (TV seriál)
(1967) - Mannix (TV seriál)
(1965) - Tak jde čas (TV seriál)
(1954) - Disneyland (TV seriál)

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Pes

Pes (Oheň)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.4.1946 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Tim Thomerson 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Tim Thomerson - herec, komik

se narodil 8.4.1946 ve městě Coronado, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Tim Thomerson

Dnes se narodili
Spojené státy Jon Hall
(*1915) herec

Česká republika Petr Vondráček
(*1976) herec, zpěvák, moderátor

Spojené státy Johnny Cash
(*1932) zpěvák, skladatel, kytarista

Francie Victor Hugo
(*1802) spisovatel

Česká republika Antonín Sova
(*1864) spisovatel


Tim Thomerson
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
18°02’
 
LunaLuna:
Rak
13°45’
 
MerkurMerkur:
Ryby
27°37’
R
VenušeVenuše:
Býk
4°16’
 
MarsMars:
Rak
24°07’
 
JupiterJupiter:
Váhy
23°03’
R
SaturnSaturn:
Rak
18°17’
 
UranUran:
Blíženci
14°21’
 
NeptunNeptun:
Váhy
6°57’
R
PlutoPluto:
Lev
9°28’
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
24°18’
R
Černá LunaLilith:
Štír
27°02’
 
CheirónCheirón:
Váhy
18°10’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
1xZeměZemě
4xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Adam Baldwin
(*1962) herec

Velká Británie Elizabeth Taylor
(*1932) herečka

Spojené státy Joanne Woodward
(*1930) herečka, režisérka

Česká republika Nataša Gollová
(*1912) herečka

Česká republika Jitka Kocurová
(*1979) herečka, modelka, moderátorka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Pomeje
(*1964 - 2019) herec

Česká republika Arnošt Lustig
(*1926 - 2011) spisovatel, publicista

Ukrajina Levi Eshkol
(*1895 - 1969) třetí izraelský premiér

Rakousko Ferdinand Schubert
(*1794 - 1859) skladatel, brat Franze Schuberta

Francie Marie-Claire Alain
(*1926 - 2013) francouzská varhanice



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »