Tobin Bell wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Tobin Bell
(Joseph H. Tobin Jr.)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
78 let
Povolání:
herec

Tobin Bell - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
7.8.1942 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Tobin Bell 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Tobin Bell
datum narození 7.8.1942
(herec, instagram)

Tobin Bell - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Saw: Legacy
(2016) - Rainbow Time
(2015) - Manson Family Vacation
(2015) - In Extremis
(2014) - Phantom Halo
(2014) - Panenka z pekla
(2014) - Haunted
(2013) - Life of the Party
(2010) - Saw 3D
(2009) - Saw 6
(2008) - Saw 5
(2008) - Boogeyman 3
(2007) - Vražedný souboj (TV seriál)
(2007) - Saw 4
(2007) - Pohřbena zaživa
(2007) - Návnada 2: Svádění
(2007) - Hodina duchů
(2007) - Boogeyman 2
(2006) - Saw 3
(2005) - Hacking Away at 'Saw'
(2005) - Zjevení (TV seriál)
(2005) - Saw 2
(2004) - Saw: Hra o přežití
(2003) - Power Play
(2002) - Černá maska 2: Město masek
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2001) - Good Neighbor
(2000) - Eldorádo
(1999) - Čtvrté patro
(1998) - Nebezpečná zásilka
(1998) - Karate tiger 8: Nejlepší z nejlepších 4 - Bez varování
(1998) - Jedné horké letní noci
(1998) - Brownovo Requiem
(1997) - Hvězdná brána (TV seriál)
(1996) - Náhradní matka
(1996) - Cheyenne
(1996) - Atentát
(1995) - Rychlejší než smrt
(1995) - Ďábelský zabiják
(1994) - Smrt na počkání
(1994) - Pomsta mrtvého muže
(1994) - Nový ráj
(1994) - Deep Red
(1993) - V moci posedlosti
(1993) - S nasazením života
(1993) - Firma
(1993) - Bod varu
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1992) - Ruby
(1992) - Calendar Girl, Cop, Killer? The Bambi Bembenek Story
(1991) - The 100 Lives of Black Jack Savage
(1991) - Úctyhodná žena
(1991) - Love, Lies and Murder
(1990) - Parťák
(1990) - Mafiáni
(1990) - Falešná identita
(1989) - Perfektní svědek
(1989) - Nevinný muž

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Kůň

Kůň (Voda)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
7

7. den - Zkušenost

Numerologie - den narození
Má dar naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Tato osoba je citlivá a vnímavá. Pro svůj život potřebuje partnera. Často má názory duchovní povahy, vztah k životnímu prostředí a medicíně. Stává se aktivistou.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 7.8.1942 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Tobin Bell 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Tobin Bell - herec

se narodil 7.8.1942 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Tobin Bell

Dnes se narodili
Spojené státy Richard Pryor
(*1940) herec, komik

Spojené státy Woody Allen
(*1935) herec, scénárista, režisér, hudebník

Spojené státy Bette Midler
(*1945) herečka, zpěvačka

Velká Británie Jeremy Northam
(*1961) herec

Spojené státy Stephen Blackehart
(*1967) herec


Tobin Bell
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
14°20’
 
LunaLuna:
Blíženci
23°19’
 
MerkurMerkur:
Lev
19°15’
 
VenušeVenuše:
Rak
18°19’
 
MarsMars:
Panna
3°52’
 
JupiterJupiter:
Rak
12°58’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
10°28’
 
UranUran:
Blíženci
4°06’
 
NeptunNeptun:
Panna
28°00’
 
PlutoPluto:
Lev
5°37’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
5°16’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
27°44’
 
CheirónCheirón:
Lev
18°06’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Britney Spears
(*1981) herečka, zpěvačka

Česká republika Miloš Macourek
(*1926) režisér, dramatik, básník, filmový scenárista, autor pohádkových próz

Kanada Nelly Furtado
(*1978) zpěvačka, textařka, instrumentalistka

Česká republika Miroslav Štěpánek
(*1923) režisér, výtvarník, scenárista a scénograf

Česká republika Libor Bouček
(*1980) moderátor


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Hugo Haas
(*1901 - 1968) herec, režisér

Česká republika Jiří Pleskot
(*1922 - 1997) herec

Velká Británie Aleister Crowley
(*1875 - 1947) okultista, spisovatel, špion, šachista, astrolog

Německo Thorwald Dethlefsen
(*1946 - 2010) astrolog

Velká Británie J. B. S. Haldane
(*1892 - 1964) genetik, evoluční biolog, zakladatel populační genetiky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »