Tobin Bell wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Tobin Bell
(Joseph H. Tobin Jr.)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
78 let
Povolání:
herec

Tobin Bell - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
7.8.1942 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Tobin Bell 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Tobin Bell
datum narození 7.8.1942
(herec, instagram)

Tobin Bell - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Saw: Legacy
(2016) - Rainbow Time
(2015) - Manson Family Vacation
(2015) - In Extremis
(2014) - Phantom Halo
(2014) - Panenka z pekla
(2014) - Haunted
(2013) - Life of the Party
(2010) - Saw 3D
(2009) - Saw 6
(2008) - Saw 5
(2008) - Boogeyman 3
(2007) - Vražedný souboj (TV seriál)
(2007) - Saw 4
(2007) - Pohřbena zaživa
(2007) - Návnada 2: Svádění
(2007) - Hodina duchů
(2007) - Boogeyman 2
(2006) - Saw 3
(2005) - Hacking Away at 'Saw'
(2005) - Zjevení (TV seriál)
(2005) - Saw 2
(2004) - Saw: Hra o přežití
(2003) - Power Play
(2002) - Černá maska 2: Město masek
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2001) - Good Neighbor
(2000) - Eldorádo
(1999) - Čtvrté patro
(1998) - Nebezpečná zásilka
(1998) - Karate tiger 8: Nejlepší z nejlepších 4 - Bez varování
(1998) - Jedné horké letní noci
(1998) - Brownovo Requiem
(1997) - Hvězdná brána (TV seriál)
(1996) - Náhradní matka
(1996) - Cheyenne
(1996) - Atentát
(1995) - Rychlejší než smrt
(1995) - Ďábelský zabiják
(1994) - Smrt na počkání
(1994) - Pomsta mrtvého muže
(1994) - Nový ráj
(1994) - Deep Red
(1993) - V moci posedlosti
(1993) - S nasazením života
(1993) - Firma
(1993) - Bod varu
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1992) - Ruby
(1992) - Calendar Girl, Cop, Killer? The Bambi Bembenek Story
(1991) - The 100 Lives of Black Jack Savage
(1991) - Úctyhodná žena
(1991) - Love, Lies and Murder
(1990) - Parťák
(1990) - Mafiáni
(1990) - Falešná identita
(1989) - Perfektní svědek
(1989) - Nevinný muž

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Kůň

Kůň (Voda)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
7

7. den - Zkušenost

Numerologie - den narození
Má dar naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Tato osoba je citlivá a vnímavá. Pro svůj život potřebuje partnera. Často má názory duchovní povahy, vztah k životnímu prostředí a medicíně. Stává se aktivistou.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 7.8.1942 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Tobin Bell 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Tobin Bell - herec

se narodil 7.8.1942 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Tobin Bell

Dnes se narodili
Spojené státy Myrna Loy
(*1905) herečka

Irsko Peter O'Toole
(*1932) herec, režisér

Česká republika Olga Sommerová
(*1949) režisérka, filmová dokumentaristka, pedagožka

Česká republika Iveta Toušlová
(*1968) novinářka, moderátorka, hlasatelka

Česká republika Rey Koranteng
(*1974) televizní moderátor


Tobin Bell
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
14°20’
 
LunaLuna:
Blíženci
23°19’
 
MerkurMerkur:
Lev
19°15’
 
VenušeVenuše:
Rak
18°19’
 
MarsMars:
Panna
3°52’
 
JupiterJupiter:
Rak
12°58’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
10°28’
 
UranUran:
Blíženci
4°06’
 
NeptunNeptun:
Panna
28°00’
 
PlutoPluto:
Lev
5°37’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
5°16’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
27°44’
 
CheirónCheirón:
Lev
18°06’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Martin Sheen
(*1940) herec

Česká republika Vítězslav Jandák
(*1947) herec, politik, 6. ministr kultury ČR

Mexiko Dolores del Rio
(*1904) herečka

Spojené státy James Hetfield
(*1963) zpěvák, skladatel, kytarista, zakládající člen kapely Metallica

Slovensko Štefan Margita
(*1956) operní zpěvák (tenorista)


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Ilja Racek
(*1930 - 2018) herec

Česká republika Karel Lamač
(*1887 - 1952) režisér, scénárista, herec, zpěvák, dokumentarista

Česká republika R. A. Dvorský
(*1899 - 1966) herec, zpěvák, skladatel, dirigent, nakladatel

Spojené státy William S. Burroughs
(*1914 - 1997) spisovatel

Česká republika František Langer
(*1888 - 1965) dramatik, prozaik, vojenský lékař



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »