Tom Bell wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Tom Bell
(Thomas George Bell)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Liverpool, Anglie
Země:
Věk:
† 73 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Tom Bell - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
2.8.1933 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Tom Bell 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Tom Bell
datum narození 2.8.1933
(herec, instagram)

Tom Bell - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2008) - Love Me Still
(2006) - Starověký Řím: Vzestup a pád impéria (TV seriál)
(2006) - Dead Man's Cards
(2006) - The Battle for Rome (TV seriál)
(2003) - Pollyanna
(2003) - Oh Marbella!
(2003) - Devil's Gate
(2002) - Sladkých sedmnáct
(2002) - Duch ohně
(2001) - Zkurvená existence
(2001) - Teritorium
(2001) - Láva
(1999) - Swing
(1999) - Mladý Indiana Jones: Přízračný vlak
(1999) - Historky z metra
(1999) - Four Fathers (TV seriál)
(1999) - Dalziel a Pascoe: Vzkříšení
(1997) - Zrozeni z moře
(1997) - Preaching to the Perverted
(1997) - Boxer
(1996) - No Bananas (TV seriál)
(1995) - The Great Kandinsky
(1995) - Červencová slavnost
(1994) - Cesta (TV seriál)
(1994) - Capital Lives (TV seriál)
(1993) - Seconds Out
(1993) - Hlavní podezřelý: Divné chutě
(1992) - Mladý Indiana Jones (TV seriál)
(1992) - Angels
(1991) - Prosperovy knihy
(1991) - Hope It Rains (TV seriál)
(1991) - Hlavní podezřelý: Cesta vzhůru
(1991) - Dej mu to
(1990) - Hazardér (TV seriál)
(1990) - Dark River
(1990) - Bratři zločinu
(1989) - Zmrtvýchvstalý
(1989) - Words of Love
(1989) - Red King, White Knight
(1988) - The Rainbow (TV seriál)
(1987) - Wish You Were Here
(1987) - The Magic Toyshop
(1986) - Unnatural Causes (TV seriál)
(1986) - Screenplay (TV seriál)
(1985) - Screen Two (TV seriál)
(1985) - The Detective (TV seriál)
(1984) - Summer Lightning
(1983) - Reilly: Ace of Spies (TV seriál)
(1982) - King's Royal (TV seriál)
(1981) - Sons and Lovers (TV seriál)
(1978) - Out (TV seriál)
(1978) - Námořníkův návrat
(1978) - Holocaust (TV seriál)
(1977) - Stronger Than the Sun
(1975) - Royal Flash
(1972) - Straight on Till Morning
(1972) - Hedda Gabler
(1971) - Quest for Love
(1971) - All the Right Noises
(1970) - Angels Are So Few
(1969) - Lock Up Your Daughters!
(1968) - Umírání za dlouhého dne
(1968) - In Enemy Country
(1967) - The Violent Enemy
(1966) - Sands of Beersheba
(1965) - Kdo jezdí na tygru
(1964) - Ballad in Blue
(1962) - A Prize of Arms
(1962) - Pokoj ve tvaru L
(1962) - H.M.S. Defiant
(1961) - Payroll
(1961) - The Kitchen
(1961) - Echo of Barbara
(1960) - Betonová džungle
(1959) - No Trams to Lime Street

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Kohout

Kohout (Voda)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
2

2. den - Družnost

Numerologie - den narození
Je ohleduplná a dovede naslouchat druhým. Je oddaná a citově založená. Pracuje i pro druhé a dokáže se vcítit do druhého. Je družná a drží se v blízkosti rodiny. Je diplomatem.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 2.8.1933 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Tom Bell 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Tom Bell - herec

se narodil 2.8.1933 ve městě Liverpool, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Tom Bell

Dnes se narodili
Česká republika Iva Janžurová
(*1941) herečka

Česká republika Petr Brukner
(*1943) herec

Uruguay Natalia Oreiro
(*1977) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, moderátorka

Velká Británie Nicholas Winton
(*1909) makléř, humanitární pracovník, zachránce 669 převážně židovských dětí

Spojené státy Malcolm X
(*1925) herec


Tom Bell
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
9°42’
 
LunaLuna:
Střelec
24°03’
 
MerkurMerkur:
Lev
4°41’
R
VenušeVenuše:
Panna
7°02’
 
MarsMars:
Váhy
15°11’
 
JupiterJupiter:
Panna
22°12’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
13°17’
R
UranUran:
Beran
27°25’
 
NeptunNeptun:
Panna
8°48’
 
PlutoPluto:
Rak
23°27’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
29°36’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
21°00’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
3°18’
 
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy James Stewart
(*1908) herec

Spojené státy Cher
(*1946) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, textařka

Spojené státy Busta Rhymes
(*1972) rapper

Velká Británie Joe Cocker
(*1944) zpěvák

Česká republika Petr Kellner
(*1964) podnikatel, nejbohatší Čech


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Ronald Colman
(*1891 - 1958) herec

Spojené státy Jacqueline Kennedy Onassis
(*1929 - 1994) první dáma USA

Slovensko Samo Chalupka
(*1812 - 1883) spisovatel, básník, evangelický kněz

Velká Británie John Betjeman
(*1906 - 1984) spisovatel, básník, hlasatel

Spojené státy Nathaniel Hawthorne
(*1804 - 1864) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »