Tom Tyler wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Tom Tyler
(Vincent Markowski)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Port Henry, New York
Země:
Věk:
† 50 let
Úmrtí:
3.5.1954 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec

Tom Tyler - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
9.8.1903 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Tom Tyler 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Tom Tyler
datum narození 9.8.1903
(herec, instagram)

Tom Tyler - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2002) - De Superman à Spider-Man: L'aventure des super-héros
(2001) - Hopalong Cassidy: Public Hero #1
(2000) - Golden Saddles, Silver Spurs
(1999) - Mumie má nejdražší: Odhalení tradice hororu
(1984) - Going Hollywood: The '30s
(1979) - The Horror Show
(1976) - Meanwhile, Back at the Ranch
(1955) - Steve Donovan, Western Marshal (TV seriál)
(1953) - Crossroad Avenger: The Adventures of the Tucson Kid
(1953) - Cow Country
(1952) - What Price Glory
(1952) - The Yellow Haired Kid
(1952) - Road Agent
(1952) - Outlaw Women
(1952) - The Lion and the Horse
(1952) - Cowboy G-Men (TV seriál)
(1951) - The Roy Rogers Show (TV seriál)
(1951) - The Range Rider (TV seriál)
(1951) - The Great Missouri Raid
(1951) - Sky King (TV seriál)
(1951) - Mysterious Island
(1951) - Boston Blackie (TV seriál)
(1951) - Best of the Badmen
(1951) - Adventures of Wild Bill Hickok (TV seriál)
(1950) - West of the Brazos
(1950) - The Gene Autry Show (TV seriál)
(1950) - The Daltons' Women
(1950) - The Cisco Kid (TV seriál)
(1950) - Rio Grande Patrol
(1950) - Riders of the Range
(1950) - Marshal of Heldorado
(1950) - King of the Bullwhip
(1950) - I Shot Billy the Kid
(1950) - Hostile Country
(1950) - Fast on the Draw
(1950) - Dick Tracy (TV seriál)
(1950) - Crooked River
(1950) - Colorado Ranger
(1950) - Cestou Robina Hooda
(1949) - The Younger Brothers
(1949) - The Lone Ranger (TV seriál)
(1949) - Square Dance Jubilee
(1949) - Samson & Dalila
(1949) - Měla žlutou stužku
(1949) - Masked Raiders
(1949) - Lust for Gold
(1949) - I Shot Jesse James
(1949) - The Beautiful Blonde from Bashful Bend
(1948) - The Three Musketeers
(1948) - The Dude Goes West
(1948) - Return of the Bad Men
(1948) - Červená řeka
(1948) - Blood on the Moon
(1947) - Cheyenne
(1946) - Never Say Goodbye
(1946) - Badman's Territory
(1945) - Sing Me a Song of Texas
(1945) - San Antonio
(1945) - Byli obětováni
(1944) - The Navy Way
(1944) - The Mummy's Curse
(1944) - Princezna a pirát
(1944) - Ladies of Washington
(1944) - Gun to Gun
(1944) - Boss of Boomtown
(1943) - Wagon Tracks West
(1943) - Thundering Trails
(1943) - The Phantom
(1943) - Santa Fe Scouts
(1943) - Riders of the Rio Grande
(1943) - The Blocked Trail
(1942) - Westward Ho
(1942) - Valley of the Sun
(1942) - Valley of Hunted Men
(1942) - The Mummy's Tomb
(1942) - Shadows on the Sage
(1942) - Rozruch ve městě
(1942) - Raiders of the Range
(1942) - The Phantom Plainsmen
(1942) - Code of the Outlaw
(1941) - Hedda Hopper's Hollywood No. 2
(1941) - West of Cimarron
(1941) - Riders of the Timberline
(1941) - Outlaws of Cherokee Trail
(1941) - Gauchos of El Dorado
(1941) - Buck Privates
(1941) - Border Vigilantes
(1941) - Bad Men of Missouri
(1941) - Adventures of Captain Marvel
(1940) - The Mummy's Hand
(1940) - The Light of Western Stars
(1940) - The Texas Rangers Ride Again
(1940) - Cherokee Strip
(1940) - Hrozny hněvu
(1940) - Člověk ze Západu
(1940) - Brother Orchid
(1939) - The Night Riders
(1939) - Přepadení
(1939) - Město ztracených
(1939) - Jih proti Severu
(1939) - Bubny víří
(1938) - King of Alcatraz
(1937) - Orphan of the Pecos
(1937) - Mystery Range
(1937) - Lost Ranch
(1937) - Cheyenne Rides Again
(1937) - The Feud of the Trail
(1937) - Brothers of the West
(1936) - The Phantom of the Range
(1936) - Santa Fe Bound
(1936) - Roamin' Wild
(1936) - Rip Roarin' Buckaroo
(1936) - Ridin' On
(1936) - Pinto Rustlers
(1936) - The Last Outlaw
(1936) - Fast Bullets
(1935) - Unconquered Bandit
(1935) - Trigger Tom
(1935) - Tracy Rides
(1935) - The Silver Bullet
(1935) - Silent Valley
(1935) - Rio Rattler
(1935) - Powdersmoke Range
(1935) - The Laramie Kid
(1935) - Coyote Trails
(1935) - Born to Battle
(1934) - Terror of the Plains
(1934) - Ridin' Thru
(1934) - Mystery Ranch
(1934) - Fighting Hero
(1933) - When a Man Rides Alone
(1933) - War of the Range
(1933) - Phantom of the Air
(1933) - Deadwood Pass
(1933) - Clancy of the Mounted
(1932) - Vanishing Men
(1932) - Single-Handed Sanders
(1932) - The Man from New Mexico
(1932) - Jungle Mystery
(1932) - Honor of the Mounted
(1932) - The Forty-Niners
(1931) - West of Cheyenne
(1931) - Two Fisted Justice
(1931) - The Phantom of the West
(1931) - Rider of the Plains
(1931) - Partners of the Trail
(1931) - The Man from Death Valley
(1931) - God's Country and the Man
(1931) - Galloping Thru
(1931) - Battling with Buffalo Bill
(1930) - Her Man
(1930) - Half Pint Polly
(1930) - The Canyon of Missing Men
(1930) - Call of the Desert
(1929) - Trail of the Horse Thieves
(1929) - The Pride of Pawnee
(1929) - Pioneers of the West
(1929) - The Phantom Rider
(1929) - 'Neath Western Skies
(1929) - The Man from Nevada
(1929) - The Lone Horseman
(1929) - The Law of the Plains
(1929) - Idaho Red
(1929) - Gun Law
(1928) - When the Law Rides
(1928) - Tyrant of Red Gulch
(1928) - The Avenging Rider
(1928) - The Texas Tornado
(1928) - Terror Mountain
(1928) - Phantom of the Range
(1927) - Tom's Gang
(1927) - Splitting the Breeze
(1927) - The Sonora Kid
(1927) - Lightning Lariats
(1927) - The Cherokee Kid
(1927) - The Flying U Ranch
(1927) - The Desert Pirate
(1927) - Cyclone of the Range
(1926) - Wild to Go
(1926) - Tom and His Pals
(1926) - The Arizona Streak
(1926) - Red Hot Hoofs
(1926) - Out of the West
(1926) - The Masquerade Bandit
(1926) - The Cowboy Cop
(1926) - Born to Battle
(1925) - The Wyoming Wildcat
(1925) - Wild Horse Mesa
(1925) - The Only Thing
(1925) - Let's Go Gallagher
(1925) - The Cowboy Musketeer
(1925) - Ben Hur
(1924) - Three Weeks
(1924) - Leatherstocking

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Zajíc

Zajíc (Voda)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.8.1903 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Tom Tyler 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Tom Tyler - herec

se narodil 9.8.1903 ve městě Port Henry, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Tom Tyler

Dnes se narodili
Spojené státy Ben Stiller
(*1965) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Richard Crenna
(*1926) herec

Velká Británie Ridley Scott
(*1937) režisér, scénárista, kameraman, herec

Mexiko Gael García Bernal
(*1978) herec

Velká Británie Billy Idol
(*1955) zpěvák, kytarista


Tom Tyler
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
15°42’
 
LunaLuna:
Vodnář
28°05’
 
MerkurMerkur:
Lev
29°33’
 
VenušeVenuše:
Panna
26°12’
 
MarsMars:
Štír
1°39’
 
JupiterJupiter:
Ryby
22°11’
R
SaturnSaturn:
Vodnář
5°14’
R
UranUran:
Střelec
21°50’
R
NeptunNeptun:
Rak
4°57’
 
PlutoPluto:
Blíženci
20°22’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
9°29’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
1°01’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
18°26’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
1xZeměZemě
5xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Richard Pryor
(*1940) herec, komik

Spojené státy Woody Allen
(*1935) herec, scénárista, režisér, hudebník

Spojené státy Bette Midler
(*1945) herečka, zpěvačka

Velká Británie Jeremy Northam
(*1961) herec

Spojené státy Stephen Blackehart
(*1967) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Paul Walker
(*1973 - 2013) herec

Spojené státy George Bush
(*1924 - 2018) 41. prezident USA

Irsko Oscar Wilde
(*1854 - 1900) spisovatel

Itálie papež Pius VIII.
(*1761 - 1830) 253. papež

Ukrajina Vladimir Jaščenko
(*1959 - 1999) atlet, skokan do výšky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Úplněk v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »