Tomas Arana wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Tomas Arana
(Thomas Clifford Arana)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Auburn, California
Země:
Věk:
66 let
Povolání:
herec

Tomas Arana - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
3.4.1955 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Tomas Arana 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Tomas Arana
datum narození 3.4.1955
(herec, instagram)

Tomas Arana - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Ustica: The Missing Paper
(2014) - Strážci Galaxie
(2014) - The Possession of Michael King
(2014) - Inteligence (TV seriál)
(2013) - Verbrechen nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
(2013) - Romeo and Juliet
(2013) - Project: SERA (TV seriál)
(2013) - The President's Staff
(2012) - Temný rytíř povstal
(2012) - Gemelle
(2011) - Všemocný
(2011) - Spolubydlící
(2010) - Mission London
(2010) - Colpo di fulmine
(2008) - Rebeka
(2008) - Odpor
(2008) - Bláznivé lásky (TV seriál)
(2007) - Rabbit Troubles
(2007) - Pompeje: Zkáza
(2007) - Netopýři: Chuť krve
(2007) - Expert na vraždu: Poslední dostih
(2006) - Rampage: The Hillside Strangler Murders
(2005) - Strength and Honor: Creating the World of 'Gladiator'
(2005) - La Volpe a tre zampe
(2005) - Private Property
(2004) - Il Servo ungherese
(2004) - Predátor z hlubin
(2004) - Legami sporchi
(2004) - Bournův mýtus
(2003) - Život jedné dívky
(2003) - Lonely Place
(2003) - The Accidental Detective
(2002) - Teror ve vlaku
(2002) - Outpatient
(2001) - Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
(2001) - Pearl Harbor
(2001) - Chimera
(2000) - 2 on U
(2000) - Gladiátor
(1999) - Tre stelle (TV seriál)
(1999) - Polní květy
(1999) - Cesta do Indie
(1999) - Afrika je mým domovem (TV seriál)
(1998) - Ve stínu sekvojí
(1998) - Pensando all'Africa (TV seriál)
(1998) - Passaggio per il paradiso
(1997) - Ultimo taglio
(1997) - Něžná mafie
(1997) - L. A. - Přísně tajné
(1996) - Svůdná nenávist
(1996) - La Signora della città
(1996) - Prezidentův syn
(1996) - L'Equivoco della luna
(1993) - Tombstone
(1993) - Estasi
(1993) - Bugie rosse
(1992) - Panama zucchero
(1992) - Osobní strážce
(1992) - Misunderstanding of the Moon
(1992) - Hranice vášně
(1992) - Body Puzzle
(1991) - Stíny a mlha
(1991) - Sekta
(1991) - Commissario Corso, Il (TV seriál)
(1990) - Hon na ponorku
(1990) - Deadly Chase
(1989) - Svatyně
(1989) - Francesco
(1988) - Umi e, See You
(1988) - Rosso di sera
(1988) - Poslední pokušení Krista
(1988) - Kníže teroru
(1988) - Intimo
(1988) - Domino
(1988) - Body & Soul
(1987) - Io e mia sorella
(1987) - Commissario Corso, Il (TV seriál)
(1981) - Dvě tváře války
(1978) - Zločin a la Neapol
(1978) - Krevní pouto
(1976) - The Taming of the Shrew

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Koza

Koza (Dřevo)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 3.4.1955 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Tomas Arana 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Tomas Arana - herec

se narodil 3.4.1955 ve městě Auburn, California, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Tomas Arana

Dnes se narodili
Česká republika Radek John
(*1954) politik, publicista, spisovatel a scénárista

Česká republika Zdeněk Junák
(*1951) herec

Venezuela Alicia Machado
(*1976) herečka, zpěvačka, modelka

Mexiko Dulce María
(*1985) herečka, zpěvačka, hudební skladatelka

Francie Philippe Bouvard
(*1929) spisovatel


Tomas Arana
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
12°57’
 
LunaLuna:
Lev
28°37’
 
MerkurMerkur:
Ryby
24°32’
 
VenušeVenuše:
Ryby
4°46’
 
MarsMars:
Býk
24°55’
 
JupiterJupiter:
Rak
20°22’
 
SaturnSaturn:
Štír
20°16’
R
UranUran:
Rak
23°35’
 
NeptunNeptun:
Váhy
27°15’
R
PlutoPluto:
Lev
24°33’
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
0°31’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
2°40’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
4°37’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
2xZeměZemě
1xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jitka Asterová
(*1959) herečka, moderátorka

Slovensko Dara Rolins
(*1972) zpěvačka

Slovensko Věra Tichánková
(*1920) herečka

Spojené státy Eli Wallach
(*1915) herec

Spojené státy Tom Waits
(*1949) herec, zpěvák, skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Don Ameche
(*1908 - 1993) herec

Francie Johnny Hallyday
(*1943 - 2017) herec, zpěvák, kytarista

Velká Británie Peter Vaughan
(*1923 - 2016) herec

Německo Oskar Messter
(*1866 - 1943) režisér, vynálezce, sběratel

Francie Pierre Bost
(*1901 - 1975) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »