Tony Curran wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Tony Curran

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Bellshill, Skotsko
Země:
Věk:
52 let
Povolání:
herec

Tony Curran - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
13.12.1969 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Tony Curran 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Tony Curran
datum narození 13.12.1969
(herec, instagram)

Tony Curran - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Roots (TV seriál)
(2016) - Race
(2016) - The Last Best Place
(2015) - Awaiting
(2015) - Daredevil (TV seriál)
(2014) - Marvellous
(2013) - Thor: Temný svět
(2013) - Sviňák
(2013) - Mary, Queen of Scots
(2013) - Defiance (TV seriál)
(2012) - Syfy 20th Anniversary Special
(2012) - Labyrint
(2011) - Doctor Who: Best of Specials (TV seriál)
(2011) - Young James Herriot (TV seriál)
(2011) - X-Men: První třída
(2011) - The Veteran
(2011) - Two-Legged Rat Bastards
(2011) - Tintinova dobrodružství
(2011) - Identity
(2011) - Cat Run
(2010) - The Presence
(2010) - Pilíře Země (TV seriál)
(2010) - Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
(2010) - Havaj 5-0 (TV seriál)
(2010) - Golf in the Kingdom
(2009) - Ondine
(2009) - No Holds Bard
(2009) - A Day in the Life
(2009) - Corrado
(2009) - Bunker Hill
(2008) - Půlnoční vlak
(2008) - Projekt LAZAR
(2008) - Noční autobus
(2008) - Mentalista (TV seriál)
(2008) - Gemini Division (TV seriál)
(2007) - Trust Me
(2007) - Pravěk útočí (TV seriál)
(2007) - A.M.P.E.D. (TV seriál)
(2006) - Underworld: Evolution
(2006) - Red Road
(2006) - Miami Vice
(2006) - Berlínské spiknutí
(2005) - Vražedná čísla (TV seriál)
(2005) - Pán času (TV seriál)
(2005) - Night Stalker (TV seriál)
(2005) - Mrazivá tma
(2005) - Medium (TV seriál)
(2004) - Let Fénixe
(2003) - Liga výjimečných
(2002) - Hrozba (TV seriál)
(2002) - Blade 2
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2001) - Pearl Harbor
(2001) - On a Life's Edge
(2001) - Mlhy Avalonu
(2000) - Gladiátor
(1999) - Zlomek sekundy
(1999) - Vikingové
(1999) - Kouzelná země skřítků
(1999) - Great Expectations
(1998) - Undercover Heart (TV seriál)
(1998) - Touching Evil II (TV seriál)
(1997) - Doteky zla (TV seriál)
(1997) - Coming Down
(1996) - Over Here
(1996) - Nightlife
(1995) - Nervous Energy
(1995) - Go Now
(1994) - Zajatci
(1994) - Mělký hrob
(1994) - Jsme jenom lidi
(1983) - Dramarama (TV seriál)

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Kohout

Kohout (Země)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.12.1969 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Tony Curran 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Tony Curran - herec

se narodil 13.12.1969 ve městě Bellshill, Skotsko, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Tony Curran

Dnes se narodili
Spojené státy John Cusack
(*1966) herec, scénárista

Spojené státy Kathy Bates
(*1948) herečka

Francie Anny Duperey
(*1947) herečka, spisovatelka

Slovensko Andrea Verešová
(*1980) modelka

Česká republika Kamila Nývltová
(*1989) zpěvačka, muzikálová herečka, finalistka x factoru


Tony Curran
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
21°19’
 
LunaLuna:
Vodnář
18°04’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
6°01’
 
VenušeVenuše:
Střelec
11°10’
 
MarsMars:
Vodnář
28°26’
 
JupiterJupiter:
Váhy
29°28’
 
SaturnSaturn:
Býk
2°28’
R
UranUran:
Váhy
8°20’
 
NeptunNeptun:
Štír
29°16’
 
PlutoPluto:
Panna
27°18’
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
16°15’
R
Černá LunaLilith:
Lev
0°42’
 
CheirónCheirón:
Beran
2°22’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Gary Busey
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Nelson Eddy
(*1901) herec

Česká republika Tereza Voříšková
(*1989) herečka

Česká republika Daniel Nekonečný
(*1966) zpěvák, tanečník, šoumen, herec

Spojené státy Nicole Scherzinger
(*1978) herečka, zpěvačka, modelka, tanečnice, textařka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Madison
(*1751 - 1836) 4. prezident usa

Itálie Italo Balbo
(*1896 - 1940) italský letec a velitel tzv. černých košil

Kanada Terry Fox
(*1958 - 1981) kanadský aktivista, jednonohý běžec

Česká republika Stanislav Kostka Neumann
(*1875 - 1947) básník

Česká republika Josef Václav Sládek
(*1845 - 1912) překladatel, básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »