Tony Martin wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Tony Martin
(Alvin Morris)

Pohlaví:
Muž
Narození:
25.12. 1913 - 22:10h
Místo:
San Francisco
Země:
Věk:
† 98 let
  • Slunce: Kozoroh
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herec

Tony Martin - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
CAH (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
25.12.1913 - 22:10  (PST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
26.12.1913 - 06:10  
US, San Francisco:
37°47' s.š., 122°25' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Tony Martin 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Tony Martin
datum narození 25.12.1913
(herec, instagram)

Tony Martin - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - The Outrageous Sophie Tucker
(1985) - American Masters (TV seriál)
(1982) - Dear Mr. Wonderful
(1980) - Me olvidé de vivir
(1976) - Donny and Marie
(1969) - The Barbara McNair Show
(1969) - Della
(1968) - The Name of the Game (TV seriál)
(1967) - The Pat Boone Show
(1965) - The Hollywood Squares
(1965) - The Dean Martin Show
(1964) - The Hollywood Palace
(1962) - The Tonight Show Starring Johnny Carson
(1962) - The Merv Griffin Show
(1962) - Hollywood: The Fabulous Era
(1959) - Startime (TV seriál)
(1958) - The Garry Moore Show
(1958) - The George Burns Show (TV seriál)
(1958) - The Donna Reed Show (TV seriál)
(1957) - Let's Be Happy
(1956) - The Steve Allen Show
(1956) - The Nat King Cole Show
(1956) - The Dinah Shore Chevy Show
(1956) - Quincannon, stopař z pohraničí
(1956) - Meet Me in Las Vegas
(1955) - Hit the Deck
(1954) - The Tony Martin Show
(1954) - Shower of Stars
(1954) - Deep in My Heart
(1953) - Person to Person
(1953) - Here Come the Girls
(1953) - Easy to Love
(1952) - V osidlech noci
(1952) - Death Valley Days (TV seriál)
(1951) - Two Tickets to Broadway
(1950) - What's My Line?
(1950) - The Colgate Comedy Hour
(1950) - Four Star Revue
(1950) - The Jack Benny Program (TV seriál)
(1949) - Arthur Godfrey and His Friends
(1948) - Toast of the Town
(1948) - Casbah
(1946) - Till the Clouds Roll by
(1941) - Meet the Stars #6: Stars at Play
(1941) - Ziegfeld Girl
(1941) - Obchodní dům
(1940) - Music in My Heart
(1939) - Winner Take All
(1938) - Up the River
(1938) - Thanks for Everything
(1938) - Sally, Irene and Mary
(1938) - Kentucky Moonshine
(1937) - Slečna spisovatel
(1937) - Sing and Be Happy
(1937) - Life Begins in College
(1937) - The Holy Terror
(1937) - Ali Baba Goes to Town
(1936) - 20th Century Fox Promotional Film
(1936) - The Farmer in the Dell
(1936) - Sing, Baby, Sing
(1936) - Pigskin Parade
(1936) - Námořníci jdou
(1936) - Murder on a Bridle Path
(1936) - Chudá bohatá holčička
(1936) - Banjo on My Knee
(1936) - Back to Nature
(1935) - Foolish Hearts
Tony Martin - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1922) Cyd Charisse - manželka
(*1912) Alice Faye - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1923) Ann Miller
(*1918) Marguerite Chapman
(*1928) Nancy Valentine
(*1918) Rita Hayworth
(*1922) Abigail Adams
(*1919) Carole Landis
(*1921) Lana Turner
(*1906) Joan Crawford
(*1920) Marilyn Maxwell
(*1925) Lola Albright

ASTROLOGIE
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Luna ve Střelci

Luna ve Střelci

Luna (Měsíc)
Největší potřebou je neustále něco hledat. Pro své bezpečí potřebujete nějakou svou filosofii nebo víru, potřebujete vidět cíl nebo poslání, které by vašemu životu dalo smysl. Víra musí být dobrovolná, boj proti dogmatům vás může paradoxně přivést k jiným dogmatům.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Buvol

Buvol (Voda)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 25.12.1913 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Tony Martin 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Tony Martin - herec

se narodil 25.12.1913 ve městě San Francisco, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Tony Martin

Dnes se narodili
Velká Británie Bob Hoskins
(*1942) herec, režisér

Česká republika Pavel Trávníček
(*1950) herec, moderátor

Spojené státy Hillary Clinton
(*1947) senátorka usa, kandidátka na prezidentský post v usa

Francie Georges Danton
(*1759) francouzský právník a politik

Velká Británie Cary Elwes
(*1962) herec


Tony Martin
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Kozoroh
3°53’
4
 
LunaLuna:
Střelec
16°38’
4
 
MerkurMerkur:
Střelec
17°15’
4
 
VenušeVenuše:
Střelec
22°29’
4
 
MarsMars:
Rak
18°43’
11
R
JupiterJupiter:
Kozoroh
23°50’
5
 
SaturnSaturn:
Blíženci
13°10’
10
R
UranUran:
Vodnář
5°43’
5
 
NeptunNeptun:
Rak
27°27’
11
R
PlutoPluto:
Rak
0°02’
10
R
S.UzelS.Uzel:
Ryby
18°42’
7
R
Černá LunaLilith:
Beran
3°17’
7
 
CheirónCheirón:
Ryby
11°00’
7
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Panna
26°16’
1
Domy:
Panna
9°01’
Ryby
9°01’
2:
Váhy
3°45’
8:
Beran
3°45’
3:
Štír
3°07’
9:
Býk
3°07’
Střelec
6°06’
Blíženci
6°06’
5:
Kozoroh
9°47’
Rak
9°47’
6:
Vodnář
11°09’
Lev
11°09’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
5xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Rak
22°33’
11
Slun./Luna:
Střelec
25°15’
4


Zítra slaví narozeniny
Itálie Roberto Benigni
(*1952) herec, scénárista, režisér

Velká Británie John Cleese
(*1939) herec, komik, spisovatel, člen skupiny Monty Python

Spojené státy Roy Lichtenstein
(*1923) umělec, malíř a sochař popartu

Singapur Vanessa Mae
(*1978) houslistka, zpěvačka

Česká republika Václav Noid Bárta
(*1980) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika František Filipovský
(*1907 - 1993) herec, dabér

Česká republika Miloslav Švandrlík
(*1932 - 2009) spisovatel

Česká republika Irena Kačírková
(*1925 - 1985) herečka

Itálie Carlo Collodi
(*1826 - 1890) italský novinář a spisovatel

Spojené státy Jerry Haynes
(*1927 - 2011) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »