Tony Osoba wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Tony Osoba

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Bellshill, Skotsko
Země:
Věk:
75 let
Povolání:
herec

Tony Osoba - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
15.3.1947 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Tony Osoba 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Tony Osoba
datum narození 15.3.1947
(herec, instagram)

Tony Osoba - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - A Voice to Die For
(2011) - The Shadow Line (TV seriál)
(2004) - Ronnie Barker: A BAFTA Tribute
(2004) - Britain's Best Sitcom
(2004) - If... (TV seriál)
(2003) - Comedy Connections (TV seriál)
(2003) - Life Beyond the Box: Norman Stanley Fletcher
(2003) - EastEnders: Perfectly Frank
(2002) - Dinotopie (TV seriál)
(2001) - Mersey Beat (TV seriál)
(2000) - Tisíc a jedna noc
(2000) - Mrtvé probouzeti (TV seriál)
(2000) - Doctors (TV seriál)
(1999) - Holby City (TV seriál)
(1997) - Family Affairs (TV seriál)
(1997) - A Dance to the Music of Time (TV seriál)
(1995) - Štěnice (TV seriál)
(1995) - Hollyoaks (TV seriál)
(1995) - The Demon Headmaster (TV seriál)
(1995) - Crown Prosecutor (TV seriál)
(1994) - Rudý orel
(1992) - Vina
(1992) - Resnick: Lonely Hearts
(1992) - Moon and Son (TV seriál)
(1992) - Between the Lines (TV seriál)
(1990) - Making News (TV seriál)
(1989) - Snakes and Ladders (TV seriál)
(1988) - Gruey (TV seriál)
(1987) - The Lenny Henry Show (TV seriál)
(1986) - Silverův návrat na ostrov pokladů (TV seriál)
(1986) - Scotch & Wry
(1986) - Casualty (TV seriál)
(1985) - Dempsey a Makepeaceová (TV seriál)
(1984) - Poldové (TV seriál)
(1983) - Taggart (TV seriál)
(1983) - Storyboard (TV seriál)
(1983) - Give us a Break (TV seriál)
(1983) - The Cleopatras (TV seriál)
(1982) - Who Dares Wins
(1982) - Brookside (TV seriál)
(1981) - The Kenny Everett Television Show (TV seriál)
(1981) - The Flame Trees of Thika (TV seriál)
(1981) - Educating Marmalade (TV seriál)
(1981) - Bergerac (TV seriál)
(1980) - Can We Get on Now, Please? (TV seriál)
(1979) - Neobvyklé příběhy (TV seriál)
(1979) - Minder (TV seriál)
(1979) - Kdo bručí v base
(1979) - Charles Endell, Esq (TV seriál)
(1979) - Čas supů
(1978) - Going Straight (TV seriál)
(1977) - Target (TV seriál)
(1977) - Profesionálové (TV seriál)
(1976) - Panenství
(1975) - Space: 1999 (TV seriál)
(1974) - Porridge (TV seriál)
(1974) - Churchill's People (TV seriál)
(1974) - Antonius a Kleopatra
(1972) - Crown Court (TV seriál)
(1967) - ITV Playhouse (TV seriál)
(1963) - Doctor Who (TV seriál)
(1960) - Coronation Street (TV seriál)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Vepř

Vepř (Oheň)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 15.3.1947 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Tony Osoba 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Tony Osoba - herec

se narodil 15.3.1947 ve městě Bellshill, Skotsko, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Tony Osoba

Dnes se narodili
Velká Británie Christopher Lee
(*1922) herec

Spojené státy Vincent Price
(*1911) herec

Česká republika Luděk Sobota
(*1943) herec, scénárista, režisér, bavič

Velká Británie Paul Bettany
(*1971) herec

Velká Británie Jamie Oliver
(*1975) kuchař, herec


Tony Osoba
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
24°03’
 
LunaLuna:
Kozoroh
1°57’
 
MerkurMerkur:
Ryby
11°35’
R
VenušeVenuše:
Vodnář
11°53’
 
MarsMars:
Ryby
8°30’
 
JupiterJupiter:
Štír
27°33’
R
SaturnSaturn:
Lev
2°17’
R
UranUran:
Blíženci
17°53’
 
NeptunNeptun:
Váhy
9°51’
R
PlutoPluto:
Lev
11°19’
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
6°15’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
4°49’
 
CheirónCheirón:
Štír
8°13’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Pavlína Filipovská
(*1941) zpěvačka, televizní i rozhlasová moderátorka, herečka

Austrálie Kylie Minogue
(*1968) herečka, zpěvačka

Česká republika Edvard Beneš
(*1884) 2. československý prezident

Velká Británie Ian Fleming
(*1908) námořní důstojník, spisovatel, tvůrce Jamese Bonda

Irsko Thomas Moore
(*1779) básník, právník, autor písní, skladatel, romanopisec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jeff Conaway
(*1950 - 2011) herec

Spojené státy Jeffrey Hunter
(*1926 - 1969) herec

Švýcarsko Umberto Agnelli
(*1934 - 2004) politik

Velká Británie Janet Brown
(*1923 - 2011) britská bavička

Spojené státy Johanna Fiedler
(*1945 - 2011) hudební publicistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »