Tricia Helfer wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Tricia Helfer
(Tricia Janine Helfer)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Donalda
Země:
Věk:
46 let
Povolání:
herečka, modelka

Tricia Helfer - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
11.4.1974 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Tricia Helfer 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Tricia Helfer
datum narození 11.4.1974
(herečka, modelka, instagram)

Tricia Helfer - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Isolation
(2015) - Con Man (TV seriál)
(2014) - 37
(2014) - Spun Out (TV seriál)
(2014) - Neznámí autoři
(2014) - Knihovníci (TV seriál)
(2014) - Killer Women (TV seriál)
(2014) - Ascension (TV seriál)
(2013) - Finding Christmas
(2013) - Dangerous Intuition
(2012) - Syfy 20th Anniversary Special
(2012) - Tron: Povstání (TV seriál)
(2012) - The Forger
(2012) - Firma (TV seriál)
(2012) - Bloodwork
(2011) - The Black Keys: Howlin' for You (hudební videoklip)
(2011) - The 25th Annual Genesis Awards
(2011) - 17th Precinct
(2011) - Jmelí nad Manhattanem
(2011) - Husbands (TV seriál)
(2011) - Franklin a Bash (TV seriál)
(2010) - Žalobce a obhájce (TV seriál)
(2010) - Taková nenormální rodinka (TV seriál)
(2010) - Open House
(2010) - A Beginner's Guide to Endings
(2009) - The Super Hero Squad Show (TV seriál)
(2009) - Skryté zločiny
(2009) - Skladiště 13 (TV seriál)
(2009) - Green Lantern: První let
(2009) - Dark Blue (TV seriál)
(2009) - Battlestar Galactica: Plán
(2009) - Anatomie lži (TV seriál)
(2007) - The Green Chain
(2007) - Walk All Over Me
(2007) - Them
(2007) - Temné stíny
(2007) - Status: Nežádoucí (TV seriál)
(2007) - Chuck (TV seriál)
(2007) - Battlestar Galactica: Břitva
(2006) - The Genius Club
(2005) - Sci Fi Inside: Sci Fi Friday
(2005) - Vražedné vzpomínky
(2005) - Myšlenky zločince (TV seriál)
(2005) - Lovci duchů (TV seriál)
(2004) - Příběh Charlieho andílků
(2004) - The Collector (TV seriál)
(2004) - Battlestar Galactica (TV seriál)
(2003) - White Rush
(2003) - Dva a půl chlapa (TV seriál)
(2003) - Battlestar Galactica
(2002) - HypaSpace (TV seriál)
(2002) - Jeremiah (TV seriál)
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(2000) - Eventual Wife
(1993) - Noční show Davida Lettermana

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Tygr

Tygr (Dřevo)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 11.4.1974 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Tricia Helfer 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Tricia Helfer - herečka, modelka

se narodila 11.4.1974 ve městě Donalda, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Tricia Helfer

Dnes se narodili
Spojené státy Dirk Benedict
(*1945) herec, režisér

Spojené státy Ron Howard
(*1954) scénárista, režisér

Španělsko Javier Bardem
(*1969) herec

Kanada Justin Bieber
(*1994) herec, zpěvák, tanečník, hudební skladatel

Spojené státy Kesha
(*1987) zpěvačka, textařka


Tricia Helfer
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
21°13’
 
LunaLuna:
Střelec
16°53’
 
MerkurMerkur:
Ryby
29°46’
 
VenušeVenuše:
Ryby
4°57’
 
MarsMars:
Blíženci
24°45’
 
JupiterJupiter:
Ryby
7°33’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
29°24’
 
UranUran:
Váhy
25°57’
R
NeptunNeptun:
Střelec
9°22’
R
PlutoPluto:
Váhy
5°02’
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
22°36’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
26°30’
 
CheirónCheirón:
Beran
20°24’
 
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
0xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jennifer Jones
(*1919) herečka

Česká republika Lenka Kořínková
(*1956) herečka

Spojené státy Jon Bon Jovi
(*1962) herec, zpěvák, skladatel, hudebník, kytarista

Velká Británie Daniel Craig
(*1968) herec

Spojené státy Lou Reed
(*1942) zpěvák, skladatel, kytarista, básník


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika František Hrubín
(*1910 - 1971) spisovatel, básník

Rakousko Leopold II.
(*1747 - 1792) uherský a český král, římský král

Česká republika Jan Vyčítal
(*1942 - 2020) zpěvák, hudebník, textař, výtvarník

Spojené státy Jewel Akens
(*1933 - 2013) zpěvák

Itálie Giacomo Balla
(*1871 - 1958) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »