Troy Evans wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Troy Evans

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Missoula, Montana
Země:
Věk:
72 let
Povolání:
herec

Troy Evans - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
16.2.1948 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Troy Evans 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Troy Evans
datum narození 16.2.1948
(herec, instagram)

Troy Evans - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Year of Spectacular Men
(2016) - Dirty Lies
(2014) - Bosch (TV seriál)
(2013) - Instant Mom (TV seriál)
(2013) - Granite Flats (TV seriál)
(2013) - Dracano
(2009) - NCIS: Los Angeles (TV seriál)
(2008) - Showman
(2007) - Carpoolers (TV seriál)
(2006) - The Game (TV seriál)
(2006) - Jane Doeová: Tvrdší dopad
(2006) - Hannah Montana (TV seriál)
(2006) - Černá Dahlia
(2005) - Zločiny ze sousedství (TV seriál)
(2004) - U nás na farmě
(2004) - Rodney (TV seriál)
(2004) - Dobrodružství na letadlové lodi
(2003) - Letuška 1. třídy
(2003) - The Commission
(2002) - Zastřelit a být zastřelen
(2002) - Kriminálka Miami (TV seriál)
(2002) - Beze stopy (TV seriál)
(2001) - Strážkyně zákona (TV seriál)
(2001) - Deník zasloužilé matky (TV seriál)
(2000) - Útok vetřelců
(2000) - Pekelná jízda
(2000) - Můj nejlepší přítel
(2000) - I'll Remember April
(2000) - God, the Devil and Bob (TV seriál)
(2000) - Bostonská střední (TV seriál)
(1999) - Providence (TV seriál)
(1999) - Můj nejoblíbenější marťan
(1999) - Love & Money (TV seriál)
(1999) - Dobro proti zlu (TV seriál)
(1998) - Strach a hnus v Las Vegas
(1998) - Možná už zítra (TV seriál)
(1998) - Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
(1998) - The Lion's Den
(1998) - Becker (TV seriál)
(1997) - Zbraň (TV seriál)
(1997) - Válka špionů (TV seriál)
(1997) - Total Security (TV seriál)
(1997) - Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
(1997) - Crowned and Dangerous
(1997) - Advokáti (TV seriál)
(1996) - Woman Undone
(1996) - Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
(1996) - The Real Adventures of Jonny Quest (TV seriál)
(1996) - Přízraky
(1996) - Případ pro Sam (TV seriál)
(1996) - My z přístavu (TV seriál)
(1996) - Chladnokrevně
(1996) - Fenomén
(1996) - Ed
(1995) - Vražda v Las Vegas
(1995) - Příšerná rodinka
(1995) - Kirk (TV seriál)
(1995) - Katie - Dítě divočiny
(1995) - The Jeff Foxworthy Show (TV seriál)
(1995) - Courthouse (TV seriál)
(1995) - Baywatch Nights (TV seriál)
(1994) - Svědectví (TV seriál)
(1994) - Správná pětka (TV seriál)
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Moje letní story
(1994) - Lily in Winter
(1994) - Life with Louie: A Christmas Surprise for Mrs. Stillman
(1994) - Green Dolphin Beat
(1994) - Father and Scout
(1994) - Cries from the Heart
(1994) - Automatic
(1994) - Ace Ventura: Zvířecí detektiv
(1993) - Thea (TV seriál)
(1993) - Superman (TV seriál)
(1993) - Diagnóza vražda (TV seriál)
(1993) - Demolition Man
(1993) - Boy Meets World (TV seriál)
(1992) - Trávníkář
(1992) - Přepadení v Pacifiku
(1992) - Pole lásky
(1992) - Odpadlík (TV seriál)
(1992) - Muž zázraků
(1992) - Kuffs
(1992) - Hearts Afire (TV seriál)
(1992) - Článek 99
(1991) - Pastime
(1991) - Kutil Tim (TV seriál)
(1991) - Krok za krokem (TV seriál)
(1991) - Good & Evil (TV seriál)
(1990) - Muži při práci
(1990) - Moje modré nebe
(1990) - Miracle Landing
(1990) - Městečko Twin Peaks (TV seriál)
(1990) - Marťani, jděte domů
(1990) - Guess Who's Coming for Christmas?
(1989) - The Revenge of Al Capone
(1989) - Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
(1989) - Life Goes On (TV seriál)
(1989) - The Hollywood Detective
(1989) - Halloween 5
(1988) - Vražedné sny
(1988) - Shadows in the Storm
(1988) - China Beach (TV seriál)
(1987) - Na prahu temnot
(1987) - My Two Dads (TV seriál)
(1987) - Letadla, vlaky, automobily
(1987) - Deadly Care
(1987) - CBS Summer Playhouse (TV seriál)
(1986) - Starman (TV seriál)
(1986) - Moderní dívky
(1986) - Matlock (TV seriál)
(1985) - What's Happening Now! (TV seriál)
(1985) - Školák vlkodlak
(1985) - The Rape of Richard Beck
(1985) - Deadly Messages
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Riptide (TV seriál)
(1984) - Obsessive Love
(1984) - Night Court (TV seriál)
(1984) - Kočičí zlato
(1984) - Hunter (TV seriál)
(1984) - Blue Thunder (TV seriál)
(1983) - Wizards and Warriors (TV seriál)
(1983) - Webster (TV seriál)
(1983) - Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
(1983) - Mama's Family (TV seriál)
(1982) - Na zdraví (TV seriál)
(1982) - Filthy Rich (TV seriál)
(1981) - Síla rodu (TV seriál)
(1981) - Poldové z Hill Street (TV seriál)
(1979) - The Facts of Life (TV seriál)
(1978) - Dallas (TV seriál)
(1977) - ABC Weekend Specials (TV seriál)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Krysa

Krysa (Země)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.2.1948 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Troy Evans 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Troy Evans - herec

se narodil 16.2.1948 ve městě Missoula, Montana, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Troy Evans

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Bridges
(*1949) herec

Kanada Deanna Durbin
(*1921) herečka

Německo Horst Buchholz
(*1933) herec

Spojené státy Tyra Banks
(*1973) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Jay-Z
(*1969) rapper, hudební producent


Troy Evans
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
26°44’
 
LunaLuna:
Býk
7°49’
 
MerkurMerkur:
Ryby
4°04’
R
VenušeVenuše:
Beran
5°38’
 
MarsMars:
Lev
28°23’
R
JupiterJupiter:
Střelec
23°58’
 
SaturnSaturn:
Lev
18°38’
R
UranUran:
Blíženci
22°11’
R
NeptunNeptun:
Váhy
12°42’
R
PlutoPluto:
Lev
13°28’
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
18°21’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
12°33’
 
CheirónCheirón:
Štír
24°21’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Čestmír Řanda st.
(*1923) zasloužilý umělec, herec, divadelní režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901) herec, režisér

Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) herec, zpěvák

Irsko Paddy Kelly
(*1977) zpěvák, skladatel, textař, bývalý člen The Kelly Family

Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrolog


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Frank Zappa
(*1940 - 1993) hudebník

Německo Heinrich Göbel
(*1818 - 1893) hodinář, vynálezce, jeden z objevitelů žárovky

Itálie Camillo Olivetti
(*1868 - 1943) podnikatel, inženýr, zakladatel Olivetti & Co

Česká republika Radim Hladík st.
(*1946 - 2016) skladatel, kytarista, padagog

Francie Maurice Barrés
(*1862 - 1923) prozaik, esejista, publicista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »