Václav Klaus wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Václav Klaus

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1941 (?)
Země:
Věk:
79 let
  • Slunce: Blíženci
  • Luna:    Beran
  • ASC:     Býk
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
politik, exprezident

Václav Klaus - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Starkman (A)
Datum narození:
Rok 1941 (?)
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Václav Klaus 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Václav Klaus
datum narození v roce *1941
(politik, exprezident, instagram)

Václav Klaus - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Česká cesta
(2014) - TGM: Talkshow Geni a Míši
(2014) - Stát Knížák
(2014) - M. Stingl: Indiáni ve městě, Indiáni ve mně jste
(2013) - Podoby Václava Klause
(2013) - Hledá se prezident
(2013) - Expremiéři (TV seriál)
(2013) - Český žurnál: Spřízněni přímou volbou
(2013) - Český žurnál (TV seriál)
(2013) - Z Borotína až na Sněžku
(2012) - Rok Václava Klause
(2012) - Neviditelná ruka trhu: privatizace Barrandova
(2011) - Václav Havel a Dominik Duka: společný výslech
(2011) - Inventura Febia: Vůdci a jejich voliči
(2011) - Inventura Febia: Václav Havel versus Václav Klaus
(2010) - Velké politické retro
(2010) - Spanilé výzvy
(2010) - Drnovické catenaccio aneb Cesta do pravěku ekonomické transformace
(2009) - Hugo Toxxx: Volte mě (hudební videoklip)
(2009) - Už je to tady (koncert)
(2009) - Sedm statečných
(2009) - Pahrbek český
(2009) - Náš první hospodář
(2008) - Interview B.T.
(2008) - Kdo je V.K.?
(2007) - Vládneme, nerušit
(2007) - Papírový atentát
(2007) - Občan Havel
(2007) - Lucie 007
(2007) - Labyrintem k revoluci
(2007) - Bestiář
(2006) - Žito
(2006) - Cesta k moci
(2005) - Partie
(2005) - Středoletní noci sen
(2004) - Otázky Václava Moravce
(2004) - Jak šly dějiny
(2004) - Bezesné noci
(2002) - Tenkrát 3 - Husákovo ticho
(2001) - Lesk a bída země České
(2001) - Chaos
(2000) - Tenkrát 2 - Šance pro Slovensko
(2000) - Ekohistorie
(1999) - Tenkrát
(1998) - Kotel
(1996) - Kabát: Jak ti šlapou Kabáti (hudební videoklip)
(1996) - Co dělat?
(1996) - Cesta za titulem: MS Vídeň 1996
(1995) - Horoskopičiny
(1993) - GEN - Galerie elity národa
(1992) - Nový Hyperion aneb Volnost, rovnost, bratrství
(1991) - Z očí do očí
(1989) - Něžná revoluce
Václav Klaus - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Luna v Beranu

Luna v Beranu

Luna (Měsíc)
Pocit nejistoty vás může nutit věci vyřešit mnohem rychleji, než je to přirozené. Nehoňte se, jako by vám hrozil nějaký časový limit. Snažte se zpomalit, abyste se mohli rozhodnout, o co vám jde, a postupovat vlastním pohodlným tempem.

Ascendent v Býku

Ascendent v Býku

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Býku vstupuje do života pozvolna, ale projevuje při tom vytrvalost. Nikam se nehrne, ale plánuje, buduje a pracuje systematicky na dosažení svého cíle. Je zde nebezpečí lenosti, netečnosti, nebo setrvávání v jistotě, která už nemá účel ani smysl.

HOROSKOPY
Had

Had (Kov)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
19

19. den - Účastenství

Numerologie - den narození
Má velkou sílu a elán. Je moudrá, chápavá a účastná. Je intelektuálně založená. Je trpělivá a snaží se vyhovět žádostem druhých. V milostných vztazích je oddaná. Chce porozumět partnerovi a je velkorysá. Vášnivě ochraňuje rodinu.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Václav Klaus 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Václav Klaus - politik, exprezident

se narodil v roce *1941 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Václav Klaus

Dnes se narodili
Irsko Richard Harris
(*1930) herec

Velká Británie Julie Andrews
(*1935) herečka, zpěvačka, spisovatelka

Česká republika Jiří Suchý
(*1931) skladatel, hudebník, textař, spisovatel, básník, výtvarník, grafik, divadelník

Velká Británie Rupert Friend
(*1981) herec

Česká republika Nina Jiránková
(*1927) herečka


Václav Klaus
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Blíženci
27°21’
2
 
LunaLuna:
Beran
23°33’
12
 
MerkurMerkur:
Rak
15°38’
3
 
VenušeVenuše:
Rak
13°31’
3
 
MarsMars:
Ryby
22°04’
11
 
JupiterJupiter:
Blíženci
5°26’
1
 
SaturnSaturn:
Býk
23°05’
1
 
UranUran:
Býk
28°01’
1
 
NeptunNeptun:
Panna
24°57’
6
 
PlutoPluto:
Lev
2°52’
4
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
27°13’
6
R
Černá LunaLilith:
Býk
11°22’
12
 
CheirónCheirón:
Lev
0°14’
4
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Rak
24°57’
4
Domy:
Býk
21°09’
Štír
21°09’
2:
Blíženci
17°02’
8:
Střelec
17°02’
3:
Rak
5°38’
9:
Kozoroh
5°38’
Rak
23°55’
Kozoroh
23°55’
5:
Lev
16°44’
Vodnář
16°44’
6:
Panna
23°00’
Ryby
23°00’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
8xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Ryby
22°32’
11
Slun./Luna:
Býk
25°27’
1


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Roman Skamene
(*1954) herec

Česká republika Marcel Vašinka
(*1954) herec

Velká Británie Sting
(*1951) zpěvák, hudebník

Česká republika Petr Štěpánek
(*1948) herec

Česká republika Karel Hála
(*1933) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Karel Gott
(*1939 - 2019) zpěvák

Francie Charles Aznavour
(*1924 - 2018) šansoniér, zpěvák, písničkář, textař, herec

Česká republika Karel Teige
(*1900 - 1951) kritik a teoretik umění, publicista a překladatel

Spojené státy Walter H. Annenberg
(*1908 - 2002) obchodník

Itálie Ludwig Bemelmans
(*1898 - 1962) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Úplněk v BeranBeranu
ukázat kalendář »