Václav Kopta wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Václav Kopta

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1965 (?)
Země:
Věk:
55 let
Povolání:
herec, skladatel

Václav Kopta - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1965 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Václav Kopta 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Václav Kopta
datum narození v roce *1965
(herec, skladatel, instagram)

Václav Kopta - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Tvoje tvář má známý hlas (TV pořad)
(2016) - Galavečer k 50. Lucie Bílé (TV pořad)
(2016) - Muzikál aneb Cesty ke štěstí
(2016) - Decibely lásky
(2015) - Zpívá celá rodina
(2015) - Poslední zhasne
(2015) - Film o seriálu: Doktor Martin
(2015) - Ztraceni v Mnichově
(2015) - Velká výprava
(2015) - Doktor Martin (TV seriál)
(2014) - Vinaři (TV seriál)
(2014) - Kancl (TV seriál)
(2013) - Živě z PALLADIA
(2013) - Silvestr 2013
(2013) - Máme rádi Česko
(2013) - Kurňa, co to je?
(2013) - Barrandovský Silvestr
(2013) - Opera Betlém (divadelní záznam)
(2013) - Něžné vlny
(2013) - Donšajni
(2012) - Vtip za stovku!
(2012) - Film o filmu - Okresní přebor: Poslední zápas Pepika Hnátka
(2012) - Marnost nade vše
(2012) - Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
(2011) - Do roka a do dna
(2011) - Bubo bubo
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Vyprávěj - ohlédnutí
(2010) - Okresní přebor (TV seriál)
(2010) - Občanský průkaz
(2009) - Zázraky přírody
(2009) - Tescoma s chutí
(2009) - Vyprávěj (TV seriál)
(2009) - Lysistrata (divadelní záznam)
(2008) - Mr. GS
(2008) - Hvězdný reportér
(2008) - Film o filmu: Sněženky a machři po 25 letech
(2008) - U mě dobrý
(2008) - Sněženky a machři po 25 letech
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Patero důvodů pro voo doo (divadelní záznam)
(2005) - .....Nikoho nezabije (recitace hladce a obrace) (divadelní záznam)
(2004) - Kam zmizel ten starý song
(2003) - Volejte Novu
(2002) - Předčasná úmrtí: Lásko prokletá
(2002) - Pré (divadelní záznam)
(2002) - Noc v synagoze (divadelní záznam)
(2001) - Vánoce, Vánoce
(2001) - Zajatec lesa
(2000) - Tři příležitosti k smíchu
(1999) - Kdo unesl Klaudii?
(1997) - Pražský písničkář (TV seriál)
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1990) - Jonáš, Melicharová a pavilon
(1986) - Chobotnice z II. patra (TV seriál)
(1985) - Zelená léta
(1985) - Drahý Bedřichu
(1984) - Noc smaragdového měsíce
(1982) - Sněženky a machři

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Had

Had (Dřevo)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Bříza

Bříza

Keltský horoskop
Lidé zplozeni pod vládou Břízy jsou neobyčejně příjemné a dobré povahy – škoda jen, že je Bříza tak vzácné znamení. Lidé Břízy jsou výhradně duchovně a citově založení lidé, kteří nejsou nijak vázání na hmotné statky. Jsou velmi skromní, nikdy na ostatních nic nevyžadují, nikdy nikomu nepůsobí žádné starosti. U člověka zrozeného jako Bříza si můžete být naprosto jisti, že nikdy nezneužije vaší důvěry či laskavosti.

NUMEROLOGIE
21

21. den - Pochopení

Numerologie - den narození
Tato osoba má velký potenciál. Je citlivá, laskavá a tolerantní. Snaží se pochopit druhé. Je tvořivá a může pracovat v širokém okruhu činností. Je společenská a diplomatická.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Václav Kopta 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Václav Kopta - herec, skladatel

se narodil v roce *1965 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Václav Kopta

Dnes se narodili
Spojené státy Sean Astin
(*1971) herec, režisér

Česká republika Jaroslava Hanušová
(*1949) herečka

Francie Jean Todt
(*1946) jezdec, výkonný ředitel stáje Ferrari


Česká republika Pavel Dostál
(*1943) divadelní dramaturg, scenárista, režisér, publicista, politik, poslanec, 5. ministr kultury ČR


Václav Kopta
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
29°53’
 
LunaLuna:
Ryby
21°28’
 
MerkurMerkur:
Rak
11°19’
 
VenušeVenuše:
Rak
18°30’
 
MarsMars:
Panna
26°20’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
13°48’
 
SaturnSaturn:
Ryby
17°11’
 
UranUran:
Panna
11°11’
 
NeptunNeptun:
Štír
17°36’
R
PlutoPluto:
Panna
13°52’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
12°53’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
28°12’
 
CheirónCheirón:
Ryby
22°33’
 
Zastoupení živlů:
0xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jon Hall
(*1915) herec

Česká republika Petr Vondráček
(*1976) herec, zpěvák, moderátor

Spojené státy Johnny Cash
(*1932) zpěvák, skladatel, kytarista

Francie Victor Hugo
(*1802) spisovatel

Česká republika Antonín Sova
(*1864) spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Bill Paxton
(*1955 - 2017) herec, scénárista, režisér

Česká republika Zdeněk Smetana
(*1925 - 2016) animátor, scénárista, výtvarník, tvůrce Křemílka a Vochomůrky

Spojené státy Tennessee Williams
(*1911 - 1983) dramatik, básník, prozaik

Irsko Thomas Moore
(*1779 - 1852) básník, právník, autor písní, skladatel, romanopisec

Francie Henri Desire Landru
(*1869 - 1922) sňatkový podvodník a sériový vrah válečných vdov, Pařížský Modrovous



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »